Mirštantys COVID-19 pacientai maldauja vakcinos – tačiau gydytojai sako, kad jau per vėlu: 96 proc. mirusių buvo neskiepyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-07-25 20:07
Būtau duomenų pedantas tai už kiaušų kabinčiau visus tokių straipsnių autorius.
Benediktas 2021-07-25 20:13
Turi kažkokius bent nepedantiškus duomenis?
Benediktas 2021-07-26 08:24
Tai, kad linkas tik apie antivakserių paveiktus Prancūzijos medikus, kurie atsisako skiepytis. Nėra jokios statistkos, apie mirusiuosius, koks procentas jų buvo skiepyti.
sub 2021-07-26 09:14
Davai jeigu jau diskutuojam kažkokiom temom, arba metam oficialius šaltinius arba nemetam nieko, nes visi kas daugiau mažiau domisi, žino kam priklauso Respublika, ir kas tai per asmuo. + Respublika ir jos kanalas buvo prigauti daranti pažeidimus, kas reiškia, kad teisybę jie interpretuoja ir pateikia taip, kaip kažkam reikia.
kestutisz 2021-07-26 09:48
Tai, kad čia visai geras straipsnis, atitinkankis 1:1 temos straipsnį :) Vienur "milijonai medikų-antivakserių-plokščiažemininkų", kitur 96% proc kažko, nedetalizuojant to kas nutiko likusiems. Tai kas gi visgi nutiko tiem 4 procentam skiepytų jei šiaip dar iki skiepų mirdavo apie 3 nuo susirgusių rimčiau (pastebėjusių kažką)?
bahuriux 2021-07-26 10:12
Oficialūs šaltiniai netalpina jiems nepalankios informacijos. Vienas iš paskutinių pvz. Prieš kelias dienas Kopenhagoj Danijoj buvo didelis streikas prieš visą šitą beprotybę. Nebuvo nei vieno žurnalisto, nei menkiasios žinios nei jokiose informavimo priemonėse, iš feisbuko momentaliai pašalino viską kas su tuo susije. Kur žodžio laisvė? Kur demokratija ir skaidrumas? Šitą žinau tiesiogiai iš ten gyvenančių pažystamų žmonių. Tarp kitko Lietuvoje paskiepytų bent viena doze yra mažiau nei puse gyventojų ir daugiau niekas nenori, ar tai nereiškia kad vaxerių betatestuotuojų ir šiaip su iniciatyva + tų kas buvo priversti skiepytis yra mažiau nei puse. Tai kažką turi reikšti, tai ne šiaip keli antivaxeriai savo nomuonę pareiškė feisbuke. Lietuvoj maždaug 10% medikų nesiskiepyja, gal ten daug antivaxerių dirba, ar vistik bent dešimtadalis tų kas dar mąsto savo galva.
Benediktas 2021-07-26 10:39
Galvojau bachuriux ne antivakseris. Taip ir Itarlijoj buvo - na ir kas. Žmonės psichuoja, nes antivakseriai įnešė abejonių ir tiek. Nei vienas, tie kur streikuoja, neturi faktų, kaip vakcina kenkia. Pagrindinis lozungas - "nenoriu, būti eksperimentiniu triušiu", kuris yra atvikaserių įpirštas. Tos laboratorijos, kur sukūrė vaksiną, nėra vakar įsikūrusios, šaraškino kontoros.
punktyras 2021-07-26 10:54
Keistas argumentas prieš vakciną, kad neva neišbandyta, nenoriu būti eksperimentiniu triušiu. O kad virusai daro iš žmonių eksperimentinius triušius jų neatsiklausę, – neprišyla.
entuziastas 2021-07-26 10:56
Leisk spėti. Iš "didelio streiko prieš visą šitą beprotybę" nei tu nei tavo pažįstamas neturit nei vienos nuotraukos, nei vieno video kur būtų aiškiai matoma laikas, vieta, skanduotės? Pasaulinė žydomasonų vyriausybė momentaliai pašalino viską kas su tuo susiję ne tik iš facebooko, bet ir iš youtube, instagramo, ir net iš visų telefonų ir video kamerų atminties kortelių, kad iš naujo įkelti jau neįmanoma?
HardAxe 2021-07-26 10:58
tu manai, kad savo galva mąsto tik tie, kurie nesiskiepyja? Kaip manai, kiek iš skiepytų patys norėjo skiepo suvokdami visas rizikas ir t.t.? Atmetus tuos, kurie pasirinkimą padarė patys, mano manymu smegenų plovimo rezultate yra daugiau išplautų - nenorinčių skiepytis, nei išplautų - paskiepytų. vien tas serialas atsakingas už gerą procentą antivakserių. Būtų labai gerai, akd atsirastų ir vaistas šalia skiepo, bet oh well.. jo neturim šiai dienai. O straipsnis tai ir man skamba kaip smegenų plovimas. p.s. Jeigu sveikatos apsaugai taip puikiai sektųsi plauti žmonių smegenys alkoholis, cigaretės ir narkotinai nebūtų apyvartinė prekė.
bahuriux 2021-07-26 11:32
Aš nesu antivaxeris turiu visus ištestuotus dešimtmečiais skiepus išskyrus nuo paskutinio peršalimo viruso. Bet ei hebra jūs rimtai nemastot, o gal jums interneto neduoda ir neapdovanoti išanalizuoti grafikų? Pvz vieni iš labiausiai labiausiai paskiepyti procentaliai dviem dozėm yra Islandijoj 70% ir ką 0 poveikio vakcina neapsaugo nuo paskutinės mutacijos, nei kiek labiau, nei kai jie buvo neskiepyti, nesigavo joks bandos imhnitetas. Plitimas lygiai 1:1 kaip ir be skiepų https://www.worldometers.info/coronavir ... y/iceland/ Šiaip imkit kiek norit labiausiai paskiepytų ir labiausiai neskiepytų šalių rezultatai panašūs vakcina beveik išvis neapsaugo nuo paskutinės atmainos, o gal ir nuo praeitų mutacijų. Apsaugo tik nuo to kad lengviau persirgsi. Bet tai kai ateina po naiuą mutaciją kas 2-3 mėnesius vakcina nėra veiksminga, nes nespėjama pritaikyti naujai atmainai. Įsivaizduokit kad gripas (šiaip jis taip pat yra korona virusas) būtu visada ir kistu į metus po 3-4 kartus ką jūs darytumėt, skiepytumėtės kiekvienais metais po 8 injekcijas vtf? Čia šalių sąrašas kiek procentų populiacijos vakcinuoti. https://www.nytimes.com/interactive/202 ... acker.html Čia duomenys kiek užsikrėtusių, arsidarykit kiekvienos šalies linką ir pažiųrėkit rezultatus. Rekomenduoju imti max vakcinuotas ir nevakcinuotas šalis kad procesas būtu optimizuotas ir išvadas pasidaryti iš visos visumos, o ne iš atskirų išimtinių atvejų. https://www.worldometers.info/coronavirus/ Mano argumentas prieš vakciną. Jūs atitrauksit imuniteto darbą nuo savo esmų ligų ir jūsų organizmas susikoncentruos į antikūnų gamybą nuo neegzistuojančios pas jus šiuo metu organizme ligos, kuri (atmaina) taip pat neegzistuos po 2 mėnesių išvis. Tai gali turėti pasėkmių ilgalaikėj perspektyvoj nuo pastovaus imuniteto provokavimo ir dar blogiau jei po 8 skiepus per metus taps norma, tiesiog mirsit nuo slogos, ar kitų ligų, bet ne nuo koronos. Ir paskutinis vinis į logikos karstą vakcinuoti jaunimą ir vaikus, kurie ir taip niekada neserga sus simptomais, reiškia prasmės tą daryti lygiao 0. Beþ kodėl tai taip aktyviai stumiama? Čia jums OK jokio sąmokslo ir korupcijos?
sub 2021-07-26 11:43
Tema apie tai, kad sergantys COVID reikalauja skiepų, kad 96 proc. mirusių nuo Covid buvo neskiepyti. Tu numeti linką, apie kurį parašiau komentare, kad linkas iįš tos žiniasklaidos platformos nėra tinkamas tokiom temom, nes už Respublikos vardo yra vienas didžiausių šeimų maršo organizatorių, antivakserių ir galėčiau dar test kiek jis kur prisidėjęs. Streikas Danijoje visai ne į temą, kai diskutuojame apie skaičius. Taigi Lietuvoje irgi buvo streikas, tiesa šeimų maršas, nors ten puse kalbos ėjo apie vakcinas ir Covidą, tai kas iš to? Dabar vertinsim pagal tų low iq streikuotojų nuomonę? Lietuvoje paskiepytų bent viena doze yra mažiau, nes per visokius šeimų maršininkus, Gražulius, Kiguolius, Celofanus, Zakarauskus, Tomkus ir panašius veikėjus, kurie nesiekia suvienyti žmonių, ar kažką pasiekti žmonių labui, minėti žmonės veikia asmeninių interesų dėka, ir jiems ir šeimos ir skiepai ir visa kita yra didelis PX, nes jiems rūpi tik pinigai. Jeigu Lietuvos IQ vidurkis būtų bent 90, tai pamatytum kaip greit susikiepytų žmonės, o dabar kai privažiavę iš kaimų visokiais drandalietais su mažu IQ, ir seka tokius veikėjus kaip Orlauskas ir Celofanas, tai ką ir kalbėt. Nelabai mes į tuos vakarus judam, galvojau daug durnių išvažiavo dirbti į Anglijos fabrikus, bet pasidorodo jų dar daug liko. Nuo pat pradžių, visiems antivakseriams bandžiau aiškint, kad visi vaistai, medikamentai turi šalutinius poveikius, vakcinos ne išimtis, bet ką tu gali paaiškinti tokiam, kuris paklauso, bet iš tikro net negirdi. Siūlau visiems žmonėms nusiteikusiems prieš vakcinas, nevartoti Aspirino, Analgino, Parecetamoliop, visų vaistų kuriuos išrašo daktaras nuo ligos, nes visuose yra šalutiniai poveikiai. Dėl atmainų. Galbūt skiepas neapsaugo nuo kokios naujos atmainos arba štamo, bet jis apsaugo nuo jau ęsamų, man to užtenka. Daugybė aplinkos veiksnių slopina imuninę sistemą, tarp jų chemikalai, naudojami buityje, besaikis antibiotikų vartojimas, begalė maisto priedų, pesticidų, konservantų, augimo hormonų, sunkiųjų metalų maiste, kurį valgome, kiti aplinkos teršalai ir, žinoma, stresas. Aš augau su augimo hormonais, nes pats organizmas to nesugebėjo padaryt, tai žinau kad turiu silpną imunitetą. Bet gal geriau jį apsaugosiu vakcina, nes koronovirusui gydyti naudoja stiprius antibiotikus (kaip ir gripui tarp kitko) - kas daug blogiau nei vakcina.
Benediktas 2021-07-26 11:59
Islandijoje Delta variantas pradejo prislti, bet visai neseniai prieš dvi savaites. Iki tol viskas buvo ramiai. Šiaip nelabai yra kitų Europos šalių kiek žiūrėjau, kad statistkika būtų panaši į Islandijos. Na jei tau naujiena, kad vaikai dažniausiai bet kurias ligas atlkaiko daug lengviau, tai tau naujiena. O ligos nešiojimas besimtomis nesiskaito? Mykloje užsikreti ir parneši tėvams, seneliams.
entuziastas 2021-07-26 12:02
1 banga plinta laisvai tarp visų žmonių 2 banga plinta laisvai tarp visų žmonių 3 banga apie 4 kartus labiau užkrečiama delta atmaina plinta laisvai tarp likusių 30% nepasiskiepijusių, o tai reiškia ir nesisaugančių žmonių. Kurioj vietoj čia žydomasonai nagus prikišo?
bahuriux 2021-07-26 12:03
Va čia tai stiprus pareiškimas vakcinos taspats kas aspirinas. Tai gal man juodūjų serbentų prei to pačio nevalgyti nes jie varo druskas iš sanarių ir apskritai organizmo ir dar tirština kraują? Nes nu irgi beveik taspats tik natūralus. Ar jūs bent vienas suvokiat kokio amžiaus ir kokis sveikatos būklės žmonėms tas virusas yra pavojingas? Pasufruosiu tas amžius ir sveikata pas tuos žmones tokia, kad pati vakcina nužudytu daug daugiau iš tos grupės nei korona. Dabar eikt analizuoti duomenų kaip vakcinos saugo nuo neužsikrėtimo. Šiaip tų vakcinų efektas gavosi priešingas nei tikimasi. Visi labai saugūs įsivaizduoja pasiskiepyje, o realybėl išplatins dar greičiau visas esamas ir naujas atmainas.
kestutisz 2021-07-26 12:08
Pataisymas - ne prieš vakcinas, o ne kažkokį bandymą-atrakciją-ir šiaip marazmą ;) Yra skirtumas. Na ir dar niuansas - vartojantys asprinus ir pan kažkaip neverčia to daryti kitus vien dėl to, kad "nesijaustų šiek tiek kvailio vietoje" jog jie vartoja, o kiti ne. Ir čia jei manot, kad yra aukščiau suminėtų asmenų didis nuopelnas - tai na nežinau, turėtų jie baisiai džiaugtis ir kurti partiją - tikėtina tai bus nauja didi politinė jėga, jei jau surenka "sekėjų" daugiau nei esama valdžia (kiek ten į rinkimus ateina - pusė? o už valdančius subalsavo dar mažiau). Žmonėm tiesiog tas cirkas nusibodo - na privers pasiskiepyti tai privers, bet bėgti "savo noru" aš pvz asmeniškai nematau pagrindo. Man vis dar neaišku kas tie likę 4% iš to straipsnio skambia antrašte :)
bahuriux 2021-07-26 12:39
O ką naudingo padaro skiepas jei tu ir taip būsi besimptomis užsikrėtimo rizikos nuo kito asmens tai nemažina, arba labai nežymiai, bet skiepas pats savaime gali sukelti daugiau komplikacijų nei virusas jauniems žmonėms, sklaida beveik tokia pati kaip ir skiepytų besimtomių. Tai kur logika stumti šitą š? Dar argumentai yra du skiepai Lietuvoje yra neprivalomi ir kitas argumentas jūs skaitėt ant ko pasirašot prieš skiepijimą? Ten nėra numatyta jokios atsakomybės niekam jei kas negerai, manau to pakanka kad suprastum jog vakcina tikrai nėra pilnai ištestuota.
Benediktas 2021-07-26 12:42
Įrodymai?
kestutisz 2021-07-26 12:46
Tai skiepytas daro TĄ PATĮ. Tik dar efektyviau, nes tipo mažiau sunkiai suserga, o ir šiaip ko jau čia besisaugoti. Vistiek viskas atsiremia į tikslinę auditoriją, o ne "visus".
Benediktas 2021-07-26 12:56
Čia tyrimuose, atliktuose vaizduotėje?