Billas Gatesas: nesame pasiruošę kitai pandemijai – šiuos žingsnius būtina padaryti kuo greičiau (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bruonius 2021-09-21 07:23
Auksinis žmogus, ką gali pasakyti. Jis tiesiog gelbėja pasaulį. https://rumble.com/vmidxh-apie-c.ovi.19 ... aktai.html
Hmz 2021-09-21 09:11
Šituo jų video irgi tiki?
iPienius 2021-09-21 20:07
o kas trugdo Bilui statyti gamyklas vakcinu kurimui? pinigu turi pakankamai. jeigu tapsimeta labai geru, tai gali pagelbeti zmonijos gerovei. ar jo fondas reikalingas tik mokeciams mazinti? pagal JAV istatymus tokie fondai leidzia susimazinti pajamu mokescius, o paveldejimo atveju vaikams turta lengviau perleisti nemokant mokesciu
LorraMusic 2021-09-22 10:26
tik pries covid pradzia bilas gyresi kaip investavo ~100lemu y vakcinu gamyklas, paskui kaip uzdirbs 200-300lemu, ir vis dar toliau kazdina savo pandemijom, kaip ir prie vienos kitos knygos buna parases savo rekomendacija kokia ta knyga yra, dbr metosi tokiomis rekomendacijomis ir kaip imones turetu dirbti bet skaitant tarp eiluciu, viskas veda prie vieno, masisko vakcinavimo, parsiveze jis ta mada is indijos dbr bando masiskai prigydyt gaila vaikus suskiepys hujnia tai kazkokia del eilinio ziemos PAPRASTO gripo karantino... tfu ty covido
conjurer 2021-09-22 13:57
nėra vakcina, tai tabletės nuo rūkymo, kurios net nėra būtinos, jei sugebi pats mesti rūkyti.
Bruonius 2021-09-22 21:55
Conjurer, aš tavim vėl didžiuojuosi. Jei kada rinks labiausiai išsilavinusį kvailį būtinai dalyvauk - turi visus šansus! LorraMusic turi omeny, kad praeity Bilas šauniai "pagelbėjo" Indijos vaikams su savo eksperimentine vakcina nuo poliomielito. Taip šauniai, kad dar iki dabar indai dantį griežia ir velniai žino ką jam padarytų. Kaži jei vakcinas siūlytų santechnikas Juozas, atradęs savy pasaulio gelbetoją, jūs išsilavinę taip pat pultumėt į save leist? Atsakysiu už jus, aišku kad TAIP! Ir įtikintų labai mažomis pastangomis, gal net cepelinų neprireiktų.
conjurer 2021-09-22 22:14
Čia tavo geriausias argumentas? Paties sugalvota istorija, kuri neturi jokių sąsajų su realybe? Apgailėtina.
LorraMusic 2021-09-22 22:27
jei apie silpanprocius tai cia tik tu vienas toks, sunku tau suprast keleta sakiniu, ka tau kalbet apie issilavinima pirmoje eile isvis prie ko cia leninas su lempute ir kinija su demokratija cia tox sarkazmas? , vienas shudus ir rasai delfiu prisiskaites, ltu naujienu apart techlt, neskaitau +10metu, tai pasilik paistalus sau, ir dar tu tiki draugais? vargselis, su laiku nori pasakyt billas sulauke didelio pasisekimo indijoje su vakcina ? ir prie ko cia vakcina atejo is indijos, tiesiog bilas ten "isgelbejo" visus, dbr turetum kazka apie polio vakcina parasyt
conjurer 2021-09-22 22:53
Negaliu, nes visus paistalus tu čia pilstai. Nežinau ką skaitai, gal facialbook'o slaptas grupes, gal rusų naujienų puslapius. Esmė putkos propagandos dvokas jaučiasi iš labai toli.
sub 2021-09-23 09:05
LTu naujienų neskaitau, bet techlt paskaitau lietuviškai. Tu pats sau prieštarauji. Grečiausiai, tai tu skaitai viską, kaip ir tie visi sumauti tiesos žinovai, kurie nusiteikę prieš vakcinas, kai paprašai info, kad paremtų savo absurdus, sumeta šūdus iš delfių, respublikų, feisbuko grupių, sukurtų visokių pinokių, kuriems nuo melo jau užaugo ir tikrai ne birka. Iš youtbo kanalų, kur sako "planeta tapo saule" ir panašus lygio interneto portalų ir forumų (kaip supermamytės, mannebestovibirka) kur susirenka debilai pasidalint dezinformacija. Tai pasilik paistalus sau, tavo pačio pasiūlymas, tau pačiam labai tinka.
Hmz 2021-09-23 13:01
, kuris remia, o ne perka organizacijas, kurios kuria skiepus, vykdo vakcinavimo, švietimo programas ir t.t. https://www.wsj.com/articles/bill-gates ... 1547683309 Taigi, iš kur tu paėmei BG pasigyrimą apie numatomus pelnus ir nusipirktas "vakcinų gamyklas"?
eXpo 2021-09-23 22:20
idomus tipai tie samokslininkai, su visiskai beverciu kritiniu mastymu. B.G turai yra ar tai simtas ar virs simto milijardu doleriu, is ju aisku didzioji dalis yra tikrai ne grynieji pinigai saskaitoje. Ir sitie nabai su savo samokslais tiki kad zmogus kurio realus finasnai (pinigai saskaitoje) toli grazu net neprilygsta lietuvos metiniam biudzetui (nemanau kad jis saskaitoje turi kokia 18milijardu euru)gali valdyti pasauli , visus papirkti , visus suskiepinti , visus numarinti. jo tie turtai lyginant su pasaulio valstybemis tera tik kapeikos, uz kurias nebent agitaciniu popiereliu galetai visiems planetoj prigamint, bet ne papirkt visus politikus, medikus ir mokslininkus.
Bruonius 2021-09-24 11:55
Žinot su jumis net neįdomu ginčytis. Neįmanoma diskutuoti su žmogumi, kuris nesinaudoja savo galva.
Bruonius 2021-09-24 12:11
O ačiū, bet negaliu priimti šio komplimento, šiame forume yra geresnių kandidatų. Manau į finalą tikrai prasibrautum, o dėl pirmos vietos tektų gerai pakovoti - konkurencija tarp jūsų didžiulė!