Prieš dvi savaites gydytojas teigė, kad jo skyriuje yra 8 agresyvūs COVID-19 pacientai - dabar liko du

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Leonas 2021-09-29 00:50
Šiaip gal ir gerai, kad miršta, šiek tiek mažiau durnių liks...
bahuriux 2021-09-29 01:23
Po 10 dūrio tu ten su jais gulėsi ir galėsi jaustis protingu.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-09-29 07:29

sub 2021-09-29 08:32
Va šitas asmuo bahuriux yra puikus to pavyzdys, radikalus antivakseris. Kiek išdiskutuota, vistiek ateina ir svaigsta kažką. Net neaišku kiek tų durių ateityje reikės, ar reikės ir kada reikės. Bet bahuriux jau viską žino, svaigimo meistras.
sub 2021-09-29 08:33
Dar vienas svaigalas, kaip ir tikėtasi radikalai po vieną ne komentuoja, iš kart atsiranda palaikymo būrys su mažu IQ. O jau lygis manierų ir išsireiškimų, turbūt kasdien susiduria su "pasmaukymu" šitas rusas.
bahuriux 2021-09-29 12:52
Juk išdiskutavom, kad ES išskyrus Vengriją su įvairiais vakcinų gamintojias pasirašė sutartis (yra visi oficialūs dokumantai viešai prieinami), kad iki berods 2024m tieks tiek vakcinų dozių nuo 3 versijom senesnio viruso nei dabar, kad visiems užteks po 8-10 dozių. Tavo įžvalgos levelis žemiau plintuso ar tiesiog neaukštas IQ?
kestutisz 2021-09-29 13:24
Ne nu kur čia pasilyginsi IQ su tikinčiais mokslu, ką ten mokslu - naujausias ir madingiausias tikėjimas dabar jau yra popiežiumi! (tik kažkodėl visi portalai tą PIŠ pasisakymą protingai nutylėjo, nebeina net paties oficialaus renginio įrašo rasti - tik visokių ten tamsuolių iškarpas, turbūt deepfake specialistas nr 1 konsultuoja) :)
mindaugas.vaitiekūnas 2021-09-29 19:39
kol to pasitikėjimo neužsitarnavo! Ar tai daktaras, ar tai policininkas, direktorius, kaimynas... dauguma jų turi tuos pačius homo sapiens bruožus: nesugeba susikaupti, nededa pastangų, vertina save geresniu už vidurkį ir nusipelnė milijono už savo žliumbiančias emocijas!
DarkNRG 2021-09-29 21:01
Labai keista, kodel raso tik apie kvailius antivaxeriu gretose, bet niekada neraso apie priesingoj pusej esancius Covidiotus visokius, vaiksciojancius su dvigubom pirstinem ir kibirais ant galvu.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-09-30 08:42
Dar papildau ."
sub 2021-09-30 09:04
". Kas čia per chuinia? Jeigu jau kopini taisyklę, nukopink nuo pradžios iki galo, nes visiškai niekas neaišku kas čia norima pasakyt.
sub 2021-09-30 09:05
Pritariu, yra abejose pusėse radikalių. Pvz. tie visi su GP pasais, kurie nenšioja kaukkių, man tokio pačio lygio radikalai kaip ir antivakseriai.
sub 2021-09-30 09:11
So what? Visu pirma, tai žiniasklaida dar ne konstatuoja fakto, o daro prielaidą. Galimai turėjo ar tikrai turėjo finansinių ryšių su tabako pramonės atstovais? Kaip tai susije su straipsnio tema? Nieko nesumaišėt? Tema ne "pasitikėjimo", o apie "agresyvius COVID-19 pacientus"
HardAxe 2021-09-30 10:11
Na gydytojo darbas gydyti, o ne ieškoti sprendimų. Jeigu 1% geba ir ieško naujų sprendimų, o 99% sąžiningai gydo pagal priimtą tvarką tai valio. Tikrai ne kiekvienas sutvertas ieškoti naujų gydymo metodikų, kas ir būtų jei visi pradėtų užsiimti savigydom. Taip pat kaip 99% vairuoja, o 1% yra lenktynininkai. Ar pilotai vs pilotai bandytojai. Iš kitos pusės, jei pas mane ateis elektrikas, o aš pradėsiu keikti elektrą kaip šarlatanišką produktą ir priešinsiuos laidų vedžiojimui - jis spjaus ir išeis. Vargšai gydytojai priversti gydyti visus, ne tik tuos, kurie nori pasveikti, bet ir tokius pikčiurnas kaip straipsnyje arba pacientus, labai gerai žinančius kuo jie serga ir ko jiems reikia. Galiu lažintis visi gauna bent po vieną tokį per dieną. Ką žinau. Straipsnis aiškiai šališkas, bet būtent tokie pacientai kuriuos reikia priversti gydyti iš tų 99% gydančių pagal protokolą atskiria grupę sėdinčiu darbe tik dėl atlyginimo. Kažkas, kas 15metų atgal buvo jaunas ir naivus, norėjo padėti vaikam dabar sėdi pediatro kabinete ir diskutuoja su super mamytėm praradęs viltį. Negi skamba kaip nereali vizija?
sub 2021-09-30 12:21
Tu teisus, gydytojo darbas gydyti. Tą jie ir daro. Bet kartais tenka ir spręndimus daryti, jeigu vienas ar kitas vaistas/preperatas/metodas neveikia. Šiaip mokslininkai daro tyrimus ir sprendimus. Visos sritys turi savo specialistus.
Niemand 2021-09-30 14:24
Ne visai taip. Teorijoje medikas turėtų informuoti apie alternatyvas (dažnai būna medicininės gydymo alternatyvos su skirtingais efektyvumais ir pašaliniais poveikiais ir čia jokiu būdu ne apie "alternatyvią mediciną"), o priimti sprendimą, kuri iš alternatyvų pagal naudos/žalos santykį priimtina, turėtų pacientas. Teisėje tai vadinasi informuotu paciento sutikimu. Praktikoje medikai savo iniciatyva tą daro labai retai, nes retas pacientas realiai gali suprasti tų alternatyvų reikšmę. Bet jei kalbiesi su gydytoju normaliai ir jis mato, kad supranti apie ką kalba, medicinos logikos rėmuose visada galima susitarti, kad ir dėl mažiau efektyvaus bet medicinine prasme pagrįsto gydymo. Dažniausiai, kai kalba apie chirurginį vs medikamentinį gydymą, kur neretai ir patys chirurgai su terapeutais pjaunasi
AAA000 2021-09-30 18:08
taigi ten pacientai tiesiog norejo, kad ta corona pincetu isrankiotu aplamai as manau jei gydytojas nesusitvarko su ligos atpazinimu - turi siust pas specialistus. arba daryt sudetingesnius tyrimus. arba pripazint kad suda mala uz savo alga - nes kokios senatves nepripazista liga kad uzsiimineja gydymo imitacijomis - kurios neduos efekto, o tik sugaisins laika. va ir viskas. daba is esmes senai jau nebegydo, o "atlikineja standartines medicinines proceduras" visokiais "konsiliumu sprendimais". ir dar pakisineja pasirasinet visokius atsakomybe nusiimacius popierius... cia visa medicinos sistema supuvo. ypac nuo to momento, kai PSD fondas atsirado. pradejo su GP isdavinejimais gydyt...
immortallt 2021-09-30 18:19
Na kiek su kauke pasiskiepijusių žmonių nušovė nepasiskiepijusių be kaukės? Dar negirdėjau nė vieno, o be kaukės antivakseris kuris nušovė žmogų už tai, kad parduotuvėje paprašė kaukę užsidėti - jau yra. Bahuriux, savivaldybė Vilniuje taip pat išdalino jodo tabletes, tai čia kada jau sprogs Astravas? Prieš pat galiojimo pabaigą ar kaip? Taip pat ES numačiusi paskiepyti besivystančias šalis. Bet žinoma, su 0 žinių apie sektorių ir pasiskaičius wannabee, kurie dėl reitingų ne tik savo tėvus, bet ir vaikus parduotų seksualinei vergijai ar ant organų, tikrai daugiau sužinosi.
AAA000 2021-09-30 20:50
antivakseris tik viena nuzude. o valdzia po kaukem ir su savo GP saunininku nuzude koki tukstanti+, pagrinde antivakseriu. tiesiog ne taip tiesiogiai. bet aukos cia aiskiai butent antivakseriai. dalis ir vakseriu, bet maziau. kad butinas tiesiogiai "saunamasis" ginklas - cia aktualu nebent buhalteriams. kurie nesuvokia, kad svarbiau yra nuzudymas. o pas mus zudymai jau organizuoti pasidare is esmes... ir tai daro tie uz kuriuos butent tu balsavai panasu nejauti atsakomybes imortal? nes rankytes purviniesi kraujuje ir toliau su savo agitacijom konservai su savo nesamonem daugiau prizudys DABAR, nei net sproges Astravas teoriskai prasciausiu scenarijum tik potencialiai GALETU... paziurek - priskiepyta virs 55% - kaip ivertint-sugaudyt platintojus - zinoma, testu pilna, info sociai apie padeti pasauly, lovu sociai, vakcinas ismetineja, o mirsta jau smarkiau nei per antraja banga... simonyte kazka dar ten kliedi isvis nebe i tema - nors vykdomasis asmuo nr1 Lietuvos viduje... PZ visiskas jau... net nelegalai, pirmakart atsidure Lietuvoje - nuo situ lopiniu valdzioje pasiplove pestute, nors ju kontrolei keliasdesimt milijonu jau sukiso...
bahuriux 2021-09-30 22:12
Aš biški nepagavau tavo mičių vingių. Ar sutinki su teiginiu kad vakcinos nėra reikalingos visiems žmonėms, turiu galvoj jaunesniems, nes jie tieisog neserga sunkiai nuo to viruso, nes iki 20 metų niekas nemirė. Jei sutinki su šituo teiginiu tai viskas OK, o panašu kad nesutinki, nes manai kad reikia vykdyti buhalterinį planą ir subadyti 99-100% žmonių neatsižvelgiant į neiką. Tai palei tavo logiką tas jodo tabletes kai gavot tai iškarto ir reikėjo suvartoti, nu panašiai kaip pasiskiepyti, nesvarbu, kad tai beprasmiška ir truputi pavojinga, bet dėl procento tai kodėl nesiaukojot? O gal ta atominė driokstels už 5 minučių, o jodas dar neveiks. Parašiau absurdą jūsų stiliumi, ar patiko? Ir išvis suvoki kad vakcinos yra 3 versijom pasenusios, o apie atnaujinimą niekas nekalba. Ar nori skiepytis nuo gripo ne tos atmainos kuri šį sezoną vyraus 3 doze? Ai prie to pačio Dulkys nuširdžiai pavarė, pamiršo kad atsiskaitinėja ne savo viršininkui liuciferiui, o kalba viešai. https://www.youtube.com/watch?v=hXaBtd_lwf8 167.86.101.119/uxTHe46ElQ4/neabejingi-%C5%A1okiruojantis-dulkys-pasisakymas-apie-tautos-i%C5%A1naikinim%C4%85