Naujasis Afganistanas: nuskurdusius Talibano kovotojus staiga apsupo prabanga - eilinių gyventojų kasdienybė pasikeitė iš esmės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2021-10-07 13:05
Video jie kaip suaugę vaikai.Visa tai vyksta dėl išsilavinimo trūkumo. Kaip neišsilavinusius priversti priimti išsilavinimą, t.y. pokyčius, o ne kovą už seną tvarką? P.s. Ir kai toks skirstytojas ateina į valdžią (Lukašenka, Trump'as) ir nusprendžia ten pasilikti, prasideda skerdynės. Idiotai sugeba greitai ir efektyviai pakelti pragyvenimo lygį kol yra ką perskirstyti. Paibaigus resursams - gyvenimo gėris bagiasi.
UTF16 2021-10-07 18:57
Afganistano žmonės yra žmonės, kuriems, kaip ir bet kam kitam, reikia laisvės, taikos ir politinio stabilumo. Islamas garantuoja, kad viso to nebus. Ekonominė plėtra bus stabdoma, žmonės liks įklimpę priespaudoje ir skurde, neturės žalio supratimo, kodėl jiems nesiseka (o sektis niekaip negali, kai žmonės už bet kokią religijos kritiką yra kariami ir šaudomi), automatiškai kaltins Vakarus, ypač JAV. Rezultatai gali būti sprogūs. Jeigu šalis išlaikys bent politinį stabilumą, visai gali būti, kad po 50 metų tai bus Iranas numeris 2: skurdi ir politiškai nelabai stabili teokratinė diktatūra, organizuojama pusiau komunistiniais pagrindais. Abi šalys, beje, kalba ta pačia persų kalba, tik ji skirtingai vadinasi.