Žmonės plūsta į kriptovaliutų reabilitacijos klinikas: per pastaruosius metus užklausų padaugėjo 10 kartų - kas čia vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-10-12 15:35
Kodėl tik crypto? Robinhood/Revolut stonks'ų laikais turėtų būti tas pats ir su akcijų žaidėjais (vien ko GME vertas)
conjurer 2021-10-12 15:57
Ką? Rimtai? Kriptoturtas yra dar viena finansų forma. Gal tada milijonieriams taikome tą 12 žingsnių programą, kad trumpam nežaistų su akcijų rinkomis? Nesakau, kad straipsnis nėra teisus tam tikrais aspektais, daug žmonių nukentėjo nuo investavimo į kripto, ir neretai dėl kompiuterinio neraštingumo, pasitikėjimu nulaužiamomis keityklomis ar kai sugyventinis tiesiog išmetė usb raktą, kuris nesiderino prie buto interjiero. Kas iš tikro gali varyti depresiją, nes čia nėra taip kaip su akcijomis, kai tavo pasas yra tavo prisijungimo vardas ir slaptažodis. Bet čia, kai viskas lyginama su alkoholizmu, jau akivaizdžiai yra krypto antireklama.
punktyras 2021-10-12 17:25
Visos priklausomybės – vieno lizdo paukščiai, skiriasi tik atlygio sistemos jaudinimą sukeliantys veiksniai.
vanduo4 2021-10-12 18:17
- Prekyba kripto kaip darbas, žmogų gali paversti zombiu. jis nejuda, abejotinai maitinasi, pastoviai įtampoje ir pan. - Vien prekyboje valandiniu režimu kartais pastebiu jog per dieną aš sumoku daugiau mokesčių už operacijas nei uždirbu. Na taip, ne į minusą bet realiai aš vergauju kitiems. - Kol kas atrodo, kad dirbant paprastą darbą pelningumas didenis ir garantijos aiškesnės. Prekyba Kripto buvo ir bus tik loterija. Bent šiuo metu jeigu nori uždirbti, reikia kurti kripto verslą, o ne pasyviai prekiauti arba nebūti priklausomu ir užsiimti tik ilgalaikiu investavimu kaip pajamų alternatyva. Pasyvi prekyba - va čia yra priklausomybių šaltinis.
Dannas3 2021-10-12 18:22
O kam prekiauti, uztenka investuost tuos pinigus kuriu negaila, kas menesi i top krypto valiutas. Nesitiket greito rezultato. Bent jau mano tokia strategija, kai planai 10 metu i prieki, o ne zaistis kaip top sporte aklai.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-10-12 20:15
Aš dar ir kavą iš degalinių į tą sąrašą įtraukčiau. Sakiau reiktų pasižiūrėt kiek per mėnesį kavai išleidžiu. Jaučiu kokius 200+. Man reikia specialistų pagalbos
immortallt 2021-10-13 14:04
Dannas3, žaidi ilgą loteriją ir galvoji, kad ne loterija, nes nedalyvauji momentinėje. vanduo4 siūlo ne aukso karštligės metu aukso ieškoti, o pardavinėji aukso ieškotojams įrangą, teikti paslaugas. Istoriškai kol kas visais atvejais kuriuos prisimenu ir kuriuos sugalvoju, būtent aptarnaujantis sektorius laimėjo, ne tas sektorius kuris "karštinę" patyrė. Mindaugai, būtent, kad žmonės šiais laikais dažnai nežiūri kam leidžia pinigus, o tada depresuoja, kad pinigų neužtenka. Išduosiu paslaptį, pinigų niekada neuždirbsi tiek, kad galėtum neriboti savo poreikių. Net Musk'ui, kuris yra turtingiausias žmogus savo poreikius reikia labai riboti, nes jo jau poreikiai ne kavos išgerti, ar pagerti su draugais, o pvz. įkurti nuolat gyvenamą koloniją Marse.
conjurer 2021-10-13 14:38
Čia vienas iš melų, dėl kurių jis yra populiarus internetuose. Jam labiau aktualu sukurti paslaugas, kurios rinktų pinigus iš žemės gyventojų. Vietoje starlink jau galėjo bent 3 nepilotuojamas misijas į marsą padaryti. Ir skirtingai nei nasa misijos, jo misijos galėtų tirti marso gruntą ieškodamos jo panaudojimo statyboms galimybes. O ką jis daro? Išleidžia krūvas pasisakymų kurie visi tam tikru būdu reklamuoja jo verslą. Pats žaidžia su kriptoturtais, ir manipuliuoja jų verte per savo pasisakymus. Gal gana garbinti gobšų žmogų, dėl jo melų, kurie baigiasi ties tesla, heliocentrinėje orbitoje. Nes tai max ką jis padarė susijusio su marsu.
immortallt 2021-10-13 17:56
Conjurer, kurioje vietoje aš garbinu ar pasakiau bent ką nors teigiamo apie Musk'ą? Įvardinau jo siekiamą tikslą, kuriam pasiekti jis ir raketą kuria. Musk'as yra turtingiausias žmogus šiuo metu, bet nei turtais švaistosi, nei ką. Galėtų išsiparduoti akcijas, ir ramiai eiti sau gyventi. Aišku, pradėjus pardavinėti neliktų net top100 turtingiausių, bet gyventi kaip civiliui be ambicingų planų pakeisti pasaulį galėtų ne tik jis, bet ir jo pronūkiai.
Dannas3 2021-10-13 18:32
O jei zaisciau akcijomis tai jau butu ne loterija? Suprantu ka turi galvoj, bet straipsnyje speju kalbama apie kasdieninius laimes gaudytojus su mintim auksta rizika-didele graza. Nesakau, kad esu cia koks krypto fanas, bet pokolkas tendencija daug zadanti ilguoju laikotarpiu. Tad cia paprasta investicija ir tiek su low risk-low reward.
vanduo4 2021-10-13 21:27
: JAV kompanijos, panaudodamos viso Pasaulio investicijas, pagrįstas tikėjimu ir galimai negaunant jokių palūkanų (Muskui nereikia paskolų iš bankų, nes geri žmonės ir taip suneša), ruošiasi pakartoti Kolumbo misiją Kosmose, o tuomet įkurs Marso Kapitalizmą ir tuomet dominuos Saulės sistemoje. Žodžiu JAV, prisidengdama Musko autoritetu, pigiais pasaulio pinigais finansuoja kosmoso tyrimus, o kai visi pagaliau atsitokės - Marse teritorijos bus privatizuotos.
vanduo4 2021-10-13 21:35
- Kodėl tu dėl visko toks skeptiškas? Nejaugi gyvenimas tėra tik plaukimas pasroviui? Bandymas ką nors pakeisti nekelia azarto? Sutinku, kad pagriebti pirmam arba atimti iš kito irgi yra azartas, bet tai tikrai ne žmonių gyvenimo būdas. - Žmogus nugali gravitaciją, juda vakume, išsigydo save, apsirūpina maistu, susikuria komfortą, kurio natūrali gamta nepasiūlo. Iš kur tas skepticizmas?
mindaugas.vaitiekūnas 2021-10-13 22:32
Nežinau iš kur tu trauki tą skepticizmą, gal tiesiog ne ta intonacija mano post'us skaitai, bet aš tikrai nesu depresijos privartojęs ar nesugebantis ko nors sukurti. Tiesą pasakius kuriu nuolat! Tiek technologijų srity, tiek eksperimentuoju su savo kūnu (na ne apie paaugliškus dalykus čia) Bet kavos vis tiek daug išgeriu ir esu nuo jos priklausomas
conjurer 2021-10-14 13:33
".
immortallt 2021-10-14 15:14
Dannas3, žiūrint kaip tas akcijas pirksi. Jei pirksi Tesla akcijas, tai taip, loterija. Loterija kada dauguma supras, kad Tesla pervertinta. Jei ieškosi akcijų kurios nuvertintos, ar tų įmonių akcijų, kurios gali neblogą proveržį artimu metu padaryti, tada ne, tai ne loterija. Ypač jei riziką paskirstysi ir pan. Cryptovaliutų pirkimas yra panašiai kaip ruletė. Conjurer, primink, koks interneto greitis iš Marso paviršiaus iki Žemės? 50MBpp? Omeny MB per parą?
conjurer 2021-10-14 15:32
Nevisiškai, bet nemažai daliai žmonių, pagal tai kiek jie iš to gauna, taip.
Dannas3 2021-10-14 16:09
Tai ka parasei su akcijom lygiai taip pat galima pritaikyti ir krypto. Yra daugybe shady, ispustu ir t.t. bet kad pacios pagrindines ir ypac bitkoinas turi gera uznugari nlb kyla klausimu, nebent esi didelis skeptikas. Nzn ar tai ka nors sako, bet neseniai skaiciau kad bitkoino visa verte yra didesne nei triju pagrindiniu JAV banku kartu sudejus. Toks dalykas negali zlugt be labai skaudziu pasekmiu.
vanduo4 2021-10-15 23:46
conjurer 2021-10-17 21:19
Nachaliava? Skambi lyg pats būtum iš kitos planetos. Nebent aš pražiopsojau tą dieną kai visiems nemokamai teslas dalino.