Komentarai Prisijungti
Viršuje: Seniausi | Naujausi
Lipčius 2021-11-06 16:39
Geriausias "pakartotinis" panaudojimas vyksta JAV vištų fermose-kadangi jų žarnynas suvirškina tik 50procentų maisto, tai jų kakos pro groteles krenta į kanalą, kur surenkamos išdžiovinamos ir pridėjus grūdų vėl pateikiamos kaip lesalas. Įdomu kada mokslininkai pradės ir žmones šerti išmatomis? Ir kokio skonio bus mėsos pakaitalai iš šūdo?
Komentuoti gali tik registruoti lankytojai.
Neregistruotiems lankytojams komentavimas uždraustas siekiant sumažinti
paviršutiniškų, beverčių ir įžeidinėjančių žinučių kiekį.
Lietuvos mokslininkai sukūrė naują mėsos analogą iš sojų išspaudų – sveikesnis, skanesnis ir draugiškas aplinkai