Svarbiausia diena korėjiečių gyvenime, dėl kurios sustoja visa šalis – sustabdomas eismas ir net nutupdomi lėktuvai (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-11-12 10:23
Kas ten, genetinis polinkis į manijas? Vieni meldžiasi kariuomenei, kiti mokymuisi (ir abiem atvejais net ne naudojimui, o būtent procesui).
Monochamus 2021-11-12 12:05
Nors koks praktinis švenčių pritaikymas. Galėtų ir Lietuvoje panašiai būti, nes tos religinės šventės netikintiems reikšmingos vien dėl nedarbo dienų
conjurer 2021-11-12 15:06
Kad lietuvoje netiktų - turime daug egzų per mėnesį. Čia kažkoks standartizuotas testas. Beje toks išsimokslinimo "garbinimas" tikrai naudingesnis, nei kiaušinių daužymas.
kestutisz 2021-11-12 18:00
Suabejočiau. Manyčiau, kad bent pusė laiko/naudos mokykloje - socializacija. Tik, kad ir tą dabar bent pas mus sugadino su kolonijos sąlygomis - į lauką negalima, už tvoros išeit negalima ypač, net koridoriuose vaikščioti negalima/galima minimaliai. Sportuoti irgi sunku, nes ne tik salėje - bet ir stadione kažkokie ribojimai, visiem nebeužtenka vietos. Realiai net jei mokiniai gertų su draugais kolą prie tv (discoverio kokio) išmoktų ne mažiau, ir gal net sveikatai geriau.