Paslaptingoji Sacharos akis. 40 km skersmens monstras. Apie jos egzistavimą ir kilmę sužinota visai neseniai (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dziao 2022-01-11 21:09
Cia ne kas kita, kaip seniai seniai pradingusios civilizacijos kasykla
empti 2022-11-28 09:31
Įdomų tai, kad anot Platono, mitinė Atlantida buvo sudaryta iš kelių koncentrinių ratų sausumos ir apsupta vandens. Richar'o objekto dydis irgi apytiksliai atitinka Atlantidos mitinį dydį, žiūrint per google maps gana akivaizdžiai matosi lyg milžiniška potvynio banga būtų pratekėjusi per šias "salas". Taip pat įdomu, kad į šiaurė nuo Atlantidos turėjo būti kalnai - taip ir yra šios struktūros atveju, tai Atlaso kalnai, bei atlantida turėjo natūraliai šilto vandens - ką tai pat galėtų sufleruoti vulkaninė struktūros kilmė. Sacharos dykuma prieš 5-6 tūkstančius metų buvo žalia, su upėmis ir ežerais. Būtų labai įdomu, jei kas galėtų patyrinėti šią struktūrą atidžiau
Dannas3 2022-11-28 09:51
Randalas ir Hankokas is kuriu pasigavai sia nesamone yra istorijos pseudomoklininkai. Vienas is ju spangsta, kad egiptieciai state piramides pasinaudodami telekineze, kas visiskai parodo kokio nupusimo jie yra. Man daug labiau itikinama hipoteze, kad atlantida buvo(jei buvo isvis) vidurzemio juros sala, klestejusi is prekybos, bet del kazkokiu gamtos kataklizmu sunykusi. Yra ir pusiau dokumentinis filmas apie sia hipoteze.
empti 2022-11-28 19:20
Na, tamstos žodžiai "man atrodo" labai įtikinamai ir argumentuotai paaiškina tavo nuomonę Ir tamstelė tik užsipuolei pačius žmones, o ne tai, ką jie būtent sakė. Deja, tačiau šia mintimi ir labai įtikinamai pasidalino "bright insight" vėdėjas. Siūlau pačiam pasižiūrėti ir pasidaryti savo išvadas.
Dannas3 2022-11-28 22:32
na prisipazinsiu, nesidomejau niekada as jokiais atlanciais per daug, bet buvo dabar proga truputi permest aki pora straipsniu quaroj. https://www.quora.com/Where-is-the-lost ... redirect=1 cia superine santrauka kuria parase Spencer McDaniel. jei trumpai tai Platono isgalvota istorija ir tiek. Tik kaip cia tie pseudoistorikeliai pritempa prie tos saharos akies tai sunku suvokt, kai Platonas kalba apie nuskendusia sala. Kaip ji galejo nuskest dykumoj jei pagal ju hipoteze kaip tik vanduo nuseko ) Kaip as galiu neapeliuot i zmones, kurie stovi uz istorijos. Jei uz jos stovetu rimti zmones viskas ok. Bet jei tai smirda ancient aliens lygio pritempinejimais tai sorry, turiu alergija tokiem dalykam. Tavo nurodytas bright inside kanalas visiskai atsiduoda ancien aliens vaibu.