Šviesa tunelio gale? Billas Gatesas pasakė, kada COVID-19 bus tarsi gripas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-01-12 22:31
pasirodo Geitsas dabar yra didziausias ekspertas, susijas su covidu. kai jis pasakys, tada ir viskas baigsis. is teksto matyt, kad dabartines vakcinas laiko nebereikalingomis, todel visas nupirktas reiks ismest ir pirkt naujas, kas reikstu, kad farmacijos kompanijos dar gaus papildomu milijardu. idomu tik tai, kad Amerikos purvasklaida (CNN) pradejo pasakot, kad jie tycia ispucia pateikimus susirgimu skaicius. cia todel, kad jiems nebemoka pinigu ar dar del kazko? https://twitter.com/NickFondacaro/statu ... 0653206531
Talkatif 2022-01-13 07:56
Ne Bilas kaltas, kad publikai didesnis autoritetas įtakotojas, o ne mokslininkas. Ir šiaip publika labiau priima pažadus, o ne svarstymus.
karoly 2022-01-13 11:40
kaip pasakys taip ir bus, investicijos turi atsipirkti, o kitai pandemijai reikia laiko vel pasiruosti . . . . turbut keicia krypti, laikas parodys, CDC direktore viesai pasake, kad vakcinos neapsaugo nuo plitimo gal ruosia "nauja" vakcina?
HardAxe 2022-01-13 13:50
pasigavo ta pati purvasklaida skaičius kaip norėjo, ištraukė iš konteksto vardan reitingų ir tiek. Dabar dideli skaičiai nebegasdina, ieško naujų plotų reitingam keltis. Esmė ta, kad lengva COVID forma sergantis su kojos lūžiu atvykęs pacientas negali gultis į bet kurį skyrių, kad neužkrėstų šalia gulinčių sunkių ligonių. To betrūko, kad tau sveikstant po avarijos su daugybiniais stuburo lūžiais kažkoks koją susilaužęs ir šalia atsigulęs idiotas užneštų covid`ą.