Pentagonas įkuria NSO tyrimų biurą – ateivių entuziastai vis tiek nepatenkinti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

karoly 2022-01-15 14:24
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech ... -life.html gal y tema
gytis13 2022-01-15 16:33
Dabar, kai kiekvienas su savimi turi kamerą mobiliame telefone ir pilna vaizdo stebėjimo kamerų, NSO paslaptis turėtų būti greitai įminta dėl atsirandančių naujų įrodymų, tačiau kažkaip nieko naujo neatsiranda taigi gal visgi tie ateiviai pas mus neatskrenda o tie skraidantys taškeliai tik nereikšmingas gamtos reiškinys...
AAA000 2022-01-15 17:18
na, tikimybes atmest negalima. cia ne religiniu isgalvotas dievas siekiant materialines naudos. ateiviu tikimybe faktiskai begaline. tiesiog matyt pakankamai reta susidurt kiekvienam asmeniskai. ateiviai - tiesiog pasalinis atejunas, kuriam nei tu rupi, nei tau jie rupi = kol nesusiduri. o va sakykim dievo tikimybe yra nuline ji tegalima nebent dirbtinai sukurt. kazkada, pasigerinus technologijas. ir maustyt religinius kvailius dievas yra vidinio virsesnio atejuno pozicija. kuria galima uzimt paciam - turint noro cia tiesiog is instinkto but saugiam, saugumo poreikio siekimas - psichologine problema pas kai kuriuos
batistis 2022-01-16 00:00
Tai kad ateiviai jau yra žemėje ir gyvena vandenyno gelmėse šiaip gana įdomių faktų apie nežemiškus gyvius atskleista knygoje “Neįtiketina”. Rekomenduoju paskaityti
sub 2022-01-17 08:48
Gal ne į temą. Gal tik ne iš daily mail, nes šitie tikrai nėra patikimi, arba patikimi lygiai taip pat kaip kokie The Sun, arba Lietuvos atveju Respublika.lt.
dainius.tamošaitis 2022-01-17 10:46
Didzausia problema kad nso daznausia isivazduojam panasiu i zmones arba protingas butibes bet jai pakeistum pozuri i givunas tai yra nemaza tikimyve kad su asteraudas i zemes vandenynus atkeliavo gyvuniu kausiniu uzsaliusiu ir ber daug metiu jie vandenynuose isivyste . O vandenynai yra mazausia istirti ir naujo gyvuniu rusiu gali atrasti daug.
dainius.tamošaitis 2022-01-17 12:58
arba remkimies dabartine teorija apie evolucija tai bet kuri planeta kuri turi tinkamas salygas gyvbai ir vandeni turi gyventoju bet jai neivyko jokio ivikio ten gyvena panasus gyvunai i dinozauraus del ko netsirado zmoniu. ir tokiu planetu kur gyvena tik gyvunai gali buti daug.
gytis13 2022-01-17 20:50
Kad gyvūnų planeta egzistuotų tai labai įdomu ir aišku visiškai įmanoma kur kas labiau negu planeta su protingomis būtybėmis, bet gyvūnai radijo signalo nepasiųs. O rasti protingą civilizaciją pagal dabartines žmonijos galimybės įmanoma tiktai pagal radijo signalus, nes tarpžvaigždinių skrydžių vargu ar greitai sulauksime jeigu tai išvis bus įmanoma.
AAA000 2022-01-18 01:22
evoliucija nera teorija. viskas genome. kaip ten kas vystesi ir kas nunyko. faktiskai bet kuri tavo lastele turi ta informacija apie visa evoliucijos eiga jei tu galvoji kad tai dar kazkokia "teorija" - tai eik i baznycia ar pas astrologus geriau tau ten tinkamesnes istaigos. "ateiviai" aplamai turetu but kazkokia visiskai kitokia is esmes gyvybes ar veiklos struktura, net dnr ar dar primityvesniam nei virusai sandaros lygmeny. jie to isvis neturetu ir butu KAZKAS KITOKIO.
dainius.tamošaitis 2022-01-18 09:57
turejau omenija kad evlolucija gali pritaikyti ir kitomis planetom. musiu atveju pirminus gyvunus isnaikino asteraudas ir evolucijos keliu asirado dabartinai zmones ir gyvunai. Bet jai kitoja planetoja vieko viskas panasai bet nebuvo jokios nelaimes tai dinozaura nesukuria galimybes atsirasti zmonemis.
kestutisz 2022-01-18 11:35
Kokie dar NSO - močiutė ten buvo ir žaltvyksles mačiusi, ir ten kamuolinį žaibą, ir čia su sąlyga, kad tokių niekų kaip vaikščioti specialiai po laukus/miškus naktimis ar lėkti arčiau žaibų niekad nedariusi. O man va su fotoaparatais/optika/etc - deja, niekad nieko tokio nenutiko :)
SaMaras 2022-01-18 12:05
Ateivių tikimybė ->1; Dievo tikimybė ->0 Jei jau iki tokio lygio papostringavimų, tai gal Dievas/ dievybės/ dievai ir yra/buvo ateiviai kurie kūrė ar darė kažkokią veiklą žemėje, kurią riboto mąstymo žmonės priskyrė dievybėms tuomet pagal tą logiką dievai būtų tiek pat realūs kaip ir ateiviai..
HardAxe 2022-01-18 14:36
kur tu pamatysi žaltvyksles šiais laikais, nors jos ir turi paaiškinimą. Niekas į mišką neina vakare be 15000lm prožektoriaus. Ir šiaip vaikai prie ekranų, o ne laukuose žaidžia.
kestutisz 2022-01-18 16:05
Aš vaikstau be prožektoriaus :) Nuvažiuot kur už toli miesto ir bandyt kokį Paukščių Taką pafotografuot vienas geriausių relaxų. Na, bet va žaltvykslių net pelkėse nemačiau :(
gytis13 2022-01-18 16:25
O kodėl ateiviai turi būtinai naktimis pasirodyti? Paaiškinimas ufologų knygose duodamas, bet neįtikinamas, pritemptas reikalas
sub 2022-01-19 08:56
Taip, evoliucija gali pritaikyti ir kitose planetose. Bet su Žemės planeta toks dalykas, kad ji labai tinkamu atstumu nuo Saulės ir Jupiterio, kad čia būtų temperatūros nuo -40 iki +40. Taip jau susidėliojo kad Žemėje yra geras balansas vykti fotosintezei ir egzistuoti įvairiai gyvybei. Jei tik atmosferoje būtų perdaug anglies, vandenilio ar tos pačios deguonies, procesai nebegalėtų greičiausiai vykti taip kaip jie vyksta. Kaip jau kažkurioj temoj minėjau, mano nuomone, kad atsirastų tokie evoliucionuojanti gyvybė kaip human sapiens Žemėje, tikymybė yra 1:∞ - labai jau pesimistinė nuomonė. Nu gerai, būkim optimistai, tada galbūt 1:1mln.
kestutisz 2022-01-19 12:20
Apie ufologų išaiškinimus nežinau, bet iš praktinės pusės - jei skraidyti kokiu žaislu naktį, tai yra totalus mindf*ck'as tame kaip smegenys priima kur jis yra, ypač sugenda aukščio supratimas. Matai kaip mirksi, bet be aplinkos - jokio supratimo apie tai kaip iš tiesų yra. Spėju iš to ir gaunasi visokios kosTminiais greičiais/kampais lakstančios ufonautų šviesos.