COVID-19 pacientams padidėja tikimybė susirgti dar viena liga: kodėl tai vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zaliaakis 2022-01-20 09:54
Kadangi COVID vakcinos nuo ligos neapsaugo. Tai dar vakcinų šalutiniai poveikiai dasiseda... Juokingai graudu. Kiek dar š... čia mals ?
kestutisz 2022-01-20 10:25
Ėėė, taigi gal net čia prieš kokį pusmetį buvo, dabar nerandu, tik angliškos citatos apie tai, kad diabetas labiau nuo nejudrumo, t.y. "pandemijos valdymo", o ne pačios pandemijos :) "Risk factors for type two diabetes may worsen even more during a time like this, where they have to stay home, and they don't have access to healthy foods and physical activity, and there are sleep disturbances,"
karoly 2022-01-20 10:44
cirkas . tai nebuvo, konspiracijos teoriju del sirdies problemu ? ....bet visa purviasklaida padare reklama, tai dar potrauminis sindromas, vaikam buna siaip insultai, paaugliam nuo zolytes sirdies problemos?(tada pfizer nusiperka kanapes kompanija, atsiranda kad padeda su covidu kovot ) atsimenu buvo ir "konspiracijos" teoriju del diabeto(ir veziuku...) na turbut reikes palaukti, kol vel kox cdc.gov patvirtins, kaip ir su sirdies problemom reikejo beveik metu? gyvenam "memeje" , na komedija istiesu siaip taip, uzsidarykit ir nejudekit, o galetu skatint judejima buvima gryname lauke, gal dar kokio d vitamino eitu pasisavint pasirodzius saulei