Ar valgysite laboratorijoje užaugintą mėsą? Ji pinga, pagaminama vis daugiau, mokslininkai giria, bet iškilo naujas iššūkis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

gytis13 2022-01-19 20:28
Noriu laboratorijoje užauginto šašlyko...
donatasv 2022-01-21 08:27
Jei tai ne soja tai ko ne. Privers per laiką prigalvoją kokių eko apmokestinimų. Tuoj klounų gauja protestuot pradės prieš kiaulių vištų auginimą. Apipils kavinėje dažais lėkštę, kaip kailinius.
HardAxe 2022-01-21 09:08
nereik pradėt didkepsnių spausdint, kuriuos mėsos mylėtojai ėda. Tegu pradeda nuo kokių burgerių, pieniškų dešrelių ir pan.
immortallt 2022-01-21 10:33
Pradeda nuo to, kur didžiausia kaina. Tu siūlai brangia technologija bandyti pirmiausia pigiausius produktus gaminti. Taip nevyksta. Visada pirmiausia brangiausiems variantams naujovės diegiamos, nebent tai kaštų mažinimo naujovės, bet tai ne naujos technologijos dažniausiai, o bręstančios. Čia yra nauja technologija. Taip kad dešrelių ir faršo augančių ant "šakų" dar reikės palaukti.