Prasta žinia alkoholinių gėrimų mėgėjams - mokslininkai rado tiesioginį alkoholio ir vėžio ryšį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

JonasJonas 2022-01-21 15:09
Tai dabar uždraus visokias tinktūras, širdies lašus? Kaip gerai, kad yra žolė, galės pensininkai rūkyti, nelieka kito pasirinkimo kaip tik kanapes legalizuoti . (Ironija)
HardAxe 2022-01-21 17:15
tiesiog visi antivakseriai mes gerti. Nes alkoholis turi ryrimais nepatvirtintą šalutinį poveikį, kuris gali baigtis mirtimi, nevaisingumu ir t.t.
bahuriux 2022-01-21 19:44
Žinoma ir tai nebus blogai ar ne? Ir dar prie to pačio rukyti mes, nes rūkymas nužudė daugiau nei korona, čia ne bajeris, o statistika jei ką. Tikiuosi mes ir vaxeriai rukyti, nes nuo cigarečių žalos dar nėra vakcinos, o cigaretės žudo daug labiau nei delta Tai kaip suprantu gyventojai aplink viduržemio jūrą, jau nebebus tokie ilgaamžiai, nes jiems bus uždrausta anksčiau, ar vėliau vartoti "labai žalingą" sveikatai vyną? Kaip skelbia interneto fokloras "Gerti gersiu, o rukyti tai nemesiu". PS. Nerūkau, tik kartais mėgstu saikingai viduržėmio jūros dietos pavartoti
donatasv 2022-01-21 21:07
Nu jo. Daug žmonių atsipalaiduoja naudojant alkoholį. Nebūtina prisigerti užtenka nedidelio kiekio. Kiek psichikos ligos pridarys žalos žmonėms kurie neišgers? Lazda visada turi du galus. Užtenka nusiteikimo, kad va aš išgersiu bokalą ar du ir nusiraminsiu, atsipalaiduosiu. Neišgėrus bus daugiau savižudybių, žmogžudysčių ir teoriškai turėtų būt daugiau širdies ligų arba alkoholį reikia pakeisti kažkuo kitu.
karoly 2022-01-22 10:08
bet bet vynas sake sveika :O o alus gerai virskinimui... turbut reikia rinktis ar su veziu ar but sveikam ir su geru virskinimu siaip sarkazmas, pats nevartoju, o tie sveika tam anam, tiek sveika kiek vanduo..
Broniusg 2022-01-22 10:31
Na norint ir ieškant " šiknoj smegenų" visada rasi. Aš pavyzdžiui nustačiau kad gimęs kūdykis vos paragavo vandens kad ir su motinos pienu, jau pasmerktas. Anksčiau ar vėliau vis tiek mirtis neišvengiama.