Vyrui nesutikus skiepytis nuo COVID-19, ligoninė atsisakė jam persodinti širdį: kuo remiantis priimtas toks sprendimas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2022-01-30 15:35
O tie genijai nepagalvojo, kad jį gali nužudyti tas skiepas nes jo širdis ir taip silpna. Sveiki sportininkai krenta kaip musės po skiepų dėl skiepų zukeltų širdies problemų, o čia vos gyvam žmogui tokį pavojų nori sukelti ir kas svabiausia be reikalo. Draudimo bendrovės nusiplauna rankas turbūt 100% jei žmogus miršta nuo eksperimentinių vaistų ir savanoriśko dalyvavimo eksperimente. Taip būtent šitokiu pagrindu ir nėra išmokamas žalos atlyginimas artimiesiems.
Evil Goku 2022-01-30 15:56
Sveiki sportininkai krito kaip musės, dar kai nei covid-19, nei skiepų nuo jo nebuvo. Buvo kažkokia moteriškė įmetusi video, kai studentas per studentų varžybas, nuo širdies smūgio vos nenumirė, teigdama, kad nuo vakcinos. Nor tuo metu dar nebuvo prasidėjusi vakcinacija.
vardasas 2022-01-31 09:33
Tai jau jo, nieko naujo, jei valdzioje sedi 10 matematiku is 8 tai kazkas juos ir isrinkti turejo ir iskarto kyla klausimas ar tik ne tokie patys genijai ir rinko ar ne didzioji dauguma tokiu ant zemes slankioja.
EEE 2022-01-31 10:45
...o Muskas twiteryje palaikė Kanados vilkikų vairuotojų protestą...
HardAxe 2022-01-31 11:52
nu kaip, jei nepasitiki medicina tai kokio velnio gulasi po skalpeliu? Nuo transplantacijos taip pat galimi šalutiniai poveikiai, net ir mirtini. Žalos niekas nekompensuos.
EEE 2022-01-31 12:30
Transplantacijos niekas per prievartą nesiūlo ir nedaro...
HardAxe 2022-01-31 12:42
o jam ir vakcinos niekas per prievartą nesiūlo. Čia pasiūlymo paketas, imi viską arba eini namo. Tu negali nusipirkti mašinos bet paliti diržus salone, nors tau jų ir nereikia. Su transplantacija ateis ne tik naujas organas, bet ir kalnas kitų vaistų su tikrai rimtu šalutiniu poveikiu. Gi medikamentai naudojami prieš organo atmetimą stabdo imunitetą, tada eilinis gripas bus pavojus gyvybei. Kodėl medikai turi naudoti resursus gelbėdami kažką, kas nenori būti išgelbėtas? Čia nebėra diskusija ar reikia skiepytis visiem ar tik rizikos grupei. Šitas veikėjas yra rizikos grupė++. Jeigu tokie nesiskiepys ir mirs gausim durną statistiką iš ligoninių ir tada paskiepys visus. Dar kartą. Profilaktiškai. Neatsiklausę.
immortallt 2022-01-31 13:08
Ne durna statistika esmė, o širdies transplantacijos eilė yra ilga, didelė dalis nesulauks savo eilės, tai skiria tiems, kuriems išgyventi tikimybė pakankamai didelė.
vardasas 2022-01-31 14:04
Pasiulimo paketas isivaizduoju vaizda, nuvarai i maxima duonos ir se tau pasiulimo paketas, duona + bugati veyron arba sukiesi ir eini namo. Maziau gerkit brangieji.
Niemand 2022-01-31 14:15
Šiuo atveju atvirkščiai, nori bugati veyron, malonėk ir duoną valgyti Norintiems būti transplantacijos sąraše yra daug apribojimų (taip vadinamas gydymo režimas) ir skiepai tėra vienas iš jų. Dar tipiškai draudžiama vartoti alkoholį, rūkyti, dieta ir pan. Pvz., jei eilinių tyrimų metu ar prieš transplantaciją kraujyje užtiks alkoholio bent pėdsakų, automatiškai leki iš sąrašo.
vardasas 2022-01-31 14:56
Kai sitas super skiepas yra pavojingas turint gretutines ligas ir jy siulo leisgyviui zmogui tai sakyciau tiesiog biznis.
Niemand 2022-01-31 15:11
Yra tik keletas ligų, kurioms esant šis skiepas yra pavojingas. Tokių niekas ir neskiepija. Bendru atveju šis skiepas visų pirma kaip tik ir yra reikalingas tiems, kas turi gretutinių ligų...
iPienius 2022-01-31 15:35
man tik idomu, kaip per maziau nei 1 metus sugebejo istirt, kad skiepas yra visiskai saugus, tai reiskia, kad nepavojingas sergant kitomis ligomis, turint alergiju ir t.t. palyginimui poliomielito vakcina uztruko sukurt ir ISTESTUOT 15 METU, o cia stebuklus padare per maziau nei metus. ilgalaikiai tyrimai ta ir reikia, kad reikia ilgo laiko, o ne metu. paziuresim po keliu metu, kokia bus situacija. garantuotai, kad bus bent 1 vakcina pripazinta, kaip netinkama. su vaistais visada yra taip, kad is pradziu gauna leidimus, o veliau paaiskeja, kad vaistas yra pavojingas ir juo negalima prekiauti. iki 2020 farmacijos kompanijos gaudavo uz tai milijardinius ieskinius, o po 2020 pasidare draugai isgelbetojai, kuriems viskas galima.
iPienius 2022-01-31 15:41
pats neseniai prasirgau ir butent uzkrete 3 kartus vakcinuotas zmogus, kuris pats prasirgo gana sunkiai. pazistamu tarpe serga visi is eiles, nepriklausomai nuo gautu doziu. apie kazkokia profilakta reiktu patylet, nes svestas vanduo tiek pat veikia, kiek sitos vakcinos. suprasciau, jeigu aiskiai matytusi, kad vieni serga, o kiti ne arba lengvai, bet matant, kad absoliuciai nera jokio skirtumo, tai ir toliau laikysiuosi nuomones, kad vakcinu veiksmingumas yra lygus 0. o covidas yra visiskai nevaldomas ir zmones tiesiog apgaudinejami ir preisinami, suteikiant kazkokia iliuzija, kad vakcinuoti bus sveiki