Iškalbinga Pekino žiemos olimpiados palydovinė nuotrauka – kodėl žaidynės vis labiau kelia prieštaringas nuomones tarp aplinkosaugininkų ir sportininkų? (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2022-02-13 15:20
Jokios olimpinės nevyksta šiemet kinijoje. Baikit čia skleisti melus.
dainius.tamošaitis 2022-02-13 18:09
Gal jau baig troli nesamones rasineti, vyksta sporto sventia o jis po kiek vienu straipsnu nesamones rasio. Gal tau reiktu pas koki daktara apsilankyti?
HardAxe 2022-02-13 18:52
kuris slidinėjimo kurortas negamina sniego tonomis?
conjurer 2022-02-13 20:18
-1 socialinis kreditas.
dainius.tamošaitis 2022-02-14 10:18
Trolai gal jau baigitia neiseis zmoniu apgauti.
HardAxe 2022-02-14 13:37
O ką, smagu žiūrėti. Galima daug pinigų laimėt lažybose. Lyderiai tąsomi izoliuotis vidury nakties dėl blogų covid`o testų. Rusija išrado precendentą, kad iki 15 dopingas - legalu. Aš tai spraginu popkornus ir laukiu toliau Man irgi atrodo, kad laikas imtis sekančio trolio. Turėtų keli išlysti dabartiniam ukrainos kontekste.
Senas kareivis 2022-02-14 15:59
Patiko ,,Iki 15 dopingas - legalu". Aš pagalvojau, kad, jei dopingas aptinkamas penkiolikos sportininkų organizme, tada tai legalu. O HardAxe turėjo omeny amžių:)))) Jėga. HardAxe'ai, suintrigavote popkornais. Kas dėl sniego patrankų. Manyčiau, kad kitas Žiemos olimpines žaidynes teks rengti Antarktidoj. Arba Utenos rajone:)
HardAxe 2022-02-14 17:57
dėl patrankų, tai pvz Lietuva. Su dabartiniu klimatu slidinėjimui sąlygų realiai neturim. Tuos penkis kalniukus drožia visiški mėgėjai, kuriem 30sec žemyn ir 10min eilė į viršų vis dar atneša laimės. Ta pati švedja, iki vidurio Švedijos klimatas šiai dienai labiau loterija. Stabilesnės sąlygos prasideda kažkur ties Norvegijos pradžia, ir tai visko pasitaiko. Vos tik ateina prognozė, kad bus kelios savaitės tikrai šalto oro, įjungiamos visos patrankos ir gaminamas maksimalus sniego kiekis. Tikrai ant vietinės reikšmės kalnų ir kalvelių išpūstoma daugiau sniego nei sunaudojo pasauliniam renginiui. Iš kitos pusės aš nebesuprantu. Aš čia visada buvo tokios nesąmonės sporte, tik mes to nematėm (aka nebuvo informacijos sklaidos), ar nuo Sočio prasidėjo totalūs bizpridielai? Gal reik pradėt treneriam licenzijas atiminėt, jei nors vienas jų sportininkas pavartojęs?
dainius.tamošaitis 2022-02-14 18:03
Jai skaitai straipsni ji vartojo vaistus nuo anginos testas pajimtas gruodzio 25 diena reiksia vaistus geria tuo laikotarpiu ne varzybiu metiu tai nesuprantu as viso sito daromo zinesklaidos straipnus. Vastai draudziami sportininkam bet vartojo daugiau nei menesiu iki varzybiu kas reiskia kad jokio poveiko dabar jie neduoda ir pranasumo jai nesuteikia.
Senas kareivis 2022-02-14 23:03
Jai skaitai straipsni ji vartojo vaistus nuo anginos testas pajimtas gruodzio 25 diena reiksia vaistus geria tuo laikotarpiu ne varzybiu metiu tai nesuprantu as viso sito daromo zinesklaidos straipnus. Vastai draudziami sportininkam bet vartojo daugiau nei menesiu iki varzybiu kas reiskia kad jokio poveiko dabar jie neduoda ir pranasumo jai nesuteikia.[/quote] Dainiau, treneriai žino, ką galima gerti ir ko negalima gert jų auklėtiniams. Ta mergaitė tikrai nežinojo, ką jinai vartojo. Ar žinote, kad yra tokie šachmatų turnyrai, kurių dalyviams negalima būt išgėrus kavos?
Senas kareivis 2022-02-14 23:19
Patiko šitas dalykas: ,,30sec žemyn ir 10min eilė į viršų vis dar atneša laimės." Jonavos rajone teko patirti 30 sekundžių laimės ir paskui... Oi.. Oi... Kol į tą kalną įlipau:) Tas kalnas - tarp Kauno ir Jonavos, ties Išorų kaimo. Nuo greitkelio iki to kalno gal kilometras, gal du. Prie Neries (upė tokia).
dainius.tamošaitis 2022-02-15 10:20
Jai is tikro sirgo angina tai galejo pati tokiu vaistu nuspirkti arba tevai. Bet kaip ir rasau viskas vyko gruodzio menesi tai jokio poveikio dabar nesuteikia. Kas del kavos jos sudetyja yra kofejino kuris pagerina demesio sutelkima kas teoriskai padeda laimeti.
HardAxe 2022-02-15 11:06
Kad jonavoj jau kuris laikas keltuvas ant rimkų kalno stovi, ten prie joninių slėnio už tvenkinio? Aš labiau apie tokias trąsas kalbėjau (liepkalnis, anykščiai, ignalina ir t.t.) nei natūralius kalnus. Ant natūralių snieko niekas nepučia. Kažkada buvau nuvažiavęs, pasiemiau snieglentę iš bagažinės, daėjau kalną, pamčiau žmonių eilę, apsisukau, grįžau nepabandęs...
Kyborg 2022-02-15 21:49
Profesionalus sportininkas (Valijeva nors ir nepilnametė, bet tokia yra) puikiai žino, kas yra dopingo kontrolė ir kad bet kokių vaistų, papildų vartojimą turi suderint su ją prižiūrinčiu mediku. Vėlgi, tas "poveikio dabar nesuteikia" yra slidus reikalas, bet juk suteikė treniruočių metu, padedant įgaut formą.