[Žinios trumpai] Putinui baigia galutinai nučiuožti stogas: pasakė, kodėl Rusija kariauja su Ukraina

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2022-03-18 13:06
Vėl reikia vertimo iš sovietinio reversizmo. Šiek tiek pataisymų, kurie daug arčiau tiesos: „Kova, kurią aš pradėjau, yra kova už kremliaus rėžimo suverenitetą, už mano turtų ir mano vaikų ateitį. Mes kovosime už teisę reketuoti ir skurdinti Rusiją“, – sakė V. Putinas. Putinas „nacionaliniais išdavikais“ vadino ir tuos, kurie nori gyventi geriau, neremdami putino vakarietiško gyvenimo būdo. „Aš esu iš tų, kurie turi vilą Majamyje ir Prancūzijos Rivjeroje, kurie negali apsieiti be foie gras (žąsų kepenėlių paštetas – aut. pastaba) ar austrių. Aš absoliučiai iš tų žmonių, kurie iš esmės yra mintimis būtent ten, o ne čia, ne su mūsų žmonėmis, ne su Rusija“, – sakė diktatorius. Anot Putino, Rusijos nuzombinti žmonės „niekada negalės atskirti tikrų patriotų nuo tokių kaip aš išdavikų“, o kurie galės „bus išspjauti kaip musė, kuri netyčia įskrido į burną“. Kaip pabrėžė Rusijos diktatorius, Rusija visada bus „tokioje apgailėtinoje ir pažemintoje būsenoje“. „Kova, kurią vedame, yra kova už mūsų oligarchus, ir už jų vaikų ateitį. Mes kovosime už teisę toliau išlikti valdžioje ir išnaudoti Rusija“, – sakė jis.
UTF16 2022-03-18 16:34
Jeigu taip paimtume bjauriausius pasaulio diktatorius, tai jie visi įėjo į istoriją kaip ryškūs ideologiniai anti-žmonės: kaip fašistai, naciai, komunistai, islamistai, inkvizitoriai ir pan. Putinas jokios ideologijos neturi, čia tik kažkoks padrikas rusų nacionalizmas. Žiupsnelis patriotizmo, žiupsnelis neapykantos gėjams ir kitataučiams. Žiupsnelis diktatūros, žiupsnelis demokratijos. Žiupsnelis religijos, žiupsnelis ateizmo. Lašelis nostalgijos praeičiai, lašelis noro gyventi patogiai ir turtingai. Tai yra minčių sąvartynas. Jokių vertybių, jokios perpektyvos į ateitį, nieko. Man iki galo taip ir neaišku, kuo rusų gyvenimo būdas taip skiriasi nuo mūsų, ką jie ten tokio kuria, ko nekuria likęs pasaulis. Nieko tikriausiai, jie tiesiog labai „myli“ savo tautą. Toks ir skirtumas.
Benediktas 2022-03-18 16:38
Rusijos ideologija šiuo metu yra degradacija. Tereikia pasižiūrėti į šią šalį. Kažkas gero gali atsirast, tik po to, jei visiškai žlugs šita bezobrazija. Kaip, kad Vokietija turėjo visiškai žlugti, kad taptų kita valstybe, su kitokiu mastymu. Jei Putinui pasitraukus, vel kazka draugeliai bandys lipdyt - niekas nepasikeis. Apskritai tai nera monolitine valstybe - joje daug tautu. Arba toms tautoms reikia duoti didesni savarankiskuma, arba na*ig tokios Rusijos dideles reikia. Geriau gyvuotu atskiros valstybes, o atomini ginkla turi atiduoti NATO, manais i ekonomine pagalba. Nes rusu mentalitas kas 30-50 metu bando vis carą užsiaugint.
donatasv 2022-03-18 19:48
Rusai atskirt ką nors gali? Jų prezidentas yra pats didžiausias tėvynės isdavikas, su savo šaika pavogė daugiau nei kas nors kitas šioje žemėje. Nužudė daug, sugriovė dar daugiau... Čiadidziause gėda būt rusu ir tikėt tuom ką sako...
AAA000 2022-03-19 02:08
o ka konkreciai sugriove Rusijoje, kad isdavikas? kariauja gi uzsienyje. ne pas save. nuskurdino vogimais - tai sutinku. konservai irgi nuskurdino Lietuva ir isvare principe milijona emigracijon - realiai nieko negriaudami. kodel JIE tau nera tevynes isdavikai? konservai net biudzeta praskolino LABIAU nei putinas... aisku dabar tai putino ekonomime politika visiskas fail... aplenke ir musu konservus... bet putinas vagia is ukrainieciu. bando bent jau plest parazitavimo areala - kas kaip parazitui - logiska. konservai 100% vidiniai parazitai... zala visuomenei didesne - nes cia konspiracinis parazitavimas - gilesne vezio forma...
procc 2022-03-19 09:36
Jo žodžiuose yra ir tiesos, nes, kuo labiau vakarai artinsis prie rusijos, tuo labiau vakarų įtaka stiprės rusijoje. Kas bus kai vakarų įtaka labai stiprės rusijoje? Vakarai mėgins nuversti rytų valdžią. Kas bus kai vakarai mėgins nuversti rytų valdžią? Labiausiai tikėtina, pilietinis kartas, rusijos padalinimas per puse, ar visiškas suskaldymas į daug daug mažų valstybėlių... Daug mažų valstybėlių, tai lengvai kontroliuojamos teritorijos. Viena didelė valstybė, tai konkurentas, kurio niekas nenori turėti. Jūs manot esat žymiai protingesni už rusus kurie palaiko karą? Ir rusai yra visiškai kvaili kurie nieko nesupranta? Rusai kurie nenori vakarų ideologijos rusijoje, kurie bijo kad rusija gali būti suskaldyta, tie ir palaiko karą ir bet kokį kitą priešinimąsi vakarų stūmimuisi į rusijos pusę. Žinoma karas sukeltas ir dėl kitų priežasčių. Karas visada yra blogis, ir yra tik silpnų žmonių įrankis, kurie nesugeba be smurto išspręsti problemos. Bet rusai sugeba tik taip išlaikyti savo įtaką, rusai yra per silpni ekonomiškai ir jie negali kitoms valstybėms pasiūlyti šiltesnio gyvenimo negu vakarai. Todėl su rusais reik atsargiai žaisti, arba turėti va tokias karo pasekmes... Vakarų ėjimas į ukrainą, vakarams tai loterija, kurią vakarai dar vis gali pralošti... O kas vakarams? Praloš tai praloš, turės tik šiek tiek $ nuostolio, gyvybės ir gyvenimai juk ne jų bus naikinami...
Benediktas 2022-03-19 10:00
Putinas neneša jokios absoliučiai vertybės. Nėra jokios vertės iš jo valdymo apskritai žmonijai. Didelė teritorija nėra jokia vertybė, jei žmonėms, žmonijai, Rusijos gyventojams nieko iš to. Dauguma rusų iš savo miesto neišvažiavę per gyvenimą. Taip, rusams išplautos smegenys ir jie nieko nesupranta dauguma.
Hmz 2022-03-19 10:33
Papasakok plačiau, ką ten žino apie "vakarų ideologiją" koks nors Fedia iš Muchosransko, žiūrintis "Pirmąjį kanalą" ir palaikantis Putiną. Nors pala, vadinamoji "vakarų ideologija" tai turbūt vakarietiškos vertybės - valdžių padalijimas (Rusijoje nerasta), laisvi rinkimai (nerasta), žmogaus teisės (nerasta). Sakai, rusams šito nereik? Verčiau neužsiminėk "geopolitika", tikėdamasis, kad atrodysi reikšmingu. Kartodamas Rusijos propagandą paprasčiausiai išstatai save juokdariu.