[Žinios trumpai] Pasirodė skandalinga informacija, kad Armėnija išsiuntė naikintuvus į karą su Ukraina: laukiama tarptautinės reakcijos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2022-04-02 11:39
Geriausia sankcija butu leisti Azerbaidzanui juos pacirskinti. Idomu kaip Rusija laikytusi isipareigojimo ginti juos siuo metu.
Giedriax 2022-04-02 14:11
Pastebėjau vieną labai negerą tendenciją, kuri panašu įsigalėjo tiek šiame portale, tiek ir kitur internete. Straipsniai rašomi neturint tikslios informacijos, dažnai pagal gandus ir pletkus. Viskas turėtų būti taip: 1. Patikrini, ar informacija tikrai teisinga 2. Rašai straipsnį. Dabar yra taip: 1. Imi nepatvirtintą informaciją iš vienas kitam prieštaraujančių šaltinių. Neaišku kiek teisybės joje ir kiek melo. 2. Rašai straipsnį. Turkai ir armėnai yra natūralūs priešai jau keletą šimtmečių. Vieni kitų nekenčia (gan švelniai pasakiau) nuo Osmanų imperijos, armėnų genocido laikų. Neseniai vykęs Azerbaidžano-Armėnijos karinis konfliktas tikrai nesumažino įtampos tarp Turkijos ir Armėnijos (turkai ir azerbaidžaniečiai yra labai artimos tautos, galima laikyti kad tai yra viena tauta). Turkai turi daugiau nei pakankamai priežasčių šmeižti ir melagingai kaltinti Armėniją. Bet pažiūrėkime logiškai: Armėnija su Rusija neturi sienos. Naikintuvai per Turkiją ir Azerbaidžaną neskrido (priešiškai nusiteikusios šalys). Per Iraną greičiausiai neskrido (Iranas priešingoje pusėje nuo Armėnijos nei Rusija). Lieka tik Gruzija. Abejoju ar gruzinai leistų armėnų naikintuvams per savo teritoriją skristi į Rusiją, bet nesu dėl to tikras, galbūt yra kokie tarptautiniai susitarimai ar dar kas. Taigi teisybę išsiaiškinti yra gana paprasta, reikia Gruzijos paklausti, ar jie leido skristi Armėnijos naikintuvams pro savo šalį ar ne?
SaMaras 2022-04-02 21:47
Na civiliniai dabar iš Maskvos į Karaliaučių per Piterį skrenda.. nematyciau bėdos ir per Iraną ir tada per Kaspiją praskristi.. nors kas čia žino.. sovietų gamybos daiktai.. visko gali būt prigalvota ir galimybės traukiniais ar transportiniais lektuvais pergabenti..
conjurer 2022-04-05 15:58
Yra taip, kad nėra kam tikrinti ar informacija teisinga. Internetiniai portalai ieško pelno, ne tiesos. Kuris sulauks daugiau apsilankymų, daugiau klikų, tą labiau finansuos reklamos tiekėjas. Taigi kokybę keičia kiekybė, nes kiekybė neša daugiau pelno. Būtent dėl to dažnai skaitau komentarus, jose kartais pakalba žmonės, kurie turi geresnę info. T.lt straipsniai šiap ar taip keliom dienom atsilieka nuo twitterio, tad būna žmonių kurie jau atliko žurnalistų darbą twitterio komentaruose. Kai t.lt repostina, jie ne tik nesivargina pasidometi daugiau, bet ir patys neverčia, ir netaiso klaidų. Net nežinau koks dabar yra patikimas žurnalistinis portalas, amerikoniški visi prilipę prie savo dvipartinės sistemos, vokiški varo rusišką propagandą, britiški nuolat skundžiasi kad per daug imigrantų, o po to kad per mažai.