[Žinios trumpai] Apokaliptiniai vaizdai iš visiškai užrakinto Šanchajaus: paskelbta kas vyksta Kinijoje (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2022-04-04 16:42
kaip cia taip yra, kad skiepai seniai sukurti, bet reikia miestus uzdarinet del serganciu?
kestutisz 2022-04-04 17:46
O kaip pas mus čia yra, kad sergančių vistiek belenkiek, net ir mirštančių sakyčiau nemažai (tikrai daugiau nei tada kai buvo įvesti idiotiški ribojimai net į kitą rajoną išvažiuot), bet jau viskas ok. Išmušė laikrodis vidurnaktį ir net kaukės pavirto į moliūgą. Tiesiog kiniška inercija dar didesnė nei mūsų, plius idiotiška (niekaip ir niekad negalinti suveikti) "zero covid" strategija kurios dabar priversti laikytis kol partija neįsakys kitaip.
Balkis 2022-04-04 18:23
Nes dabar pas mus visų akys (yapč žurnalistų ir tv) į UA, tai covidas niekam neberūpi, ką ten nuo covido mirštantys (dažniausiai dėl savo kaltės nes nepasiskiepyję) kai UA nekaltus daužo taigi, gera proga paversti šią ligą sezonine, panašiai kaip gripas, kas manau gal ir teisinga, kol neatsirado nauja didelį mirtingumą nešanti atmaina (gal tokia dabar yra CN?)
Senas kareivis 2022-04-05 14:48
Va čia tai bent. Net pasiguglinau, kas gi tam Šanchajuje. Akurat. Ten vėl karantinas. Trumpai tariant, prieš sveikindamasis su kokiu nors pažįstamu paklausiu: ar jis lankėsi Kinijoj; ar jis turi pažįstamų, kurie lankėsi Kinijoj; ar jis turi pažįstamų, kurių pažįstamų pažįstamieji kaip nors kontaktavo su pažįstamaisiais, kurie lankėsi Kinijoj:) P.S. Kaukę kaip mūvėjau parduotuvėj, taip ir mūvėsiu:) Linkiu niekam niekuo nesusirgt:)