[Žinios trumpai] Nufilmavo, kaip Zelenskis pasivaikščiojo su JK premjeru Johnsonu Kyjivo gatvėmis: iki dantų ginkluota apsauga ir civilių žmonių reakcija (Video)  ()

Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas šeštadienį slapta nuvyko į Kyjivą, kur netikėtai surengė susitikimą su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-10 [Žinios trumpai] Nufilmavo, kaip Zelenskis pasivaikščiojo su JK premjeru Johnsonu Kyjivo gatvėmis: iki dantų ginkluota apsauga ir civilių žmonių reakcija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo vizitu JK premjeras norėjo parodyti savo „nesvyruojančią paramą“, kai Europos lyderiai stiprina savo paramą konflikto apimtai šaliai, tęsiantis kovai su Rusijos pajėgomis.

„Sveiki atvykę į Kyjivą, mano drauge! Zelenskis sakė nuoširdžiai sveikindamas Johnsoną prie sostinės Mariinskyi rūmų.

Žinia apie Johnsono atvykimą buvo paskelbta Ukrainos ambasados Didžiojoje Britanijoje tviteryje, kuriame buvo parodyta, kaip du lyderiai bendrauja puošniai dekoruotame kambaryje.

Vėliau Zelenskis pravedė Johnsonui ekskursiją po tuščias Kyjivo miesto gatves, atkreipdamas dėmesį į smėlio maišais dengtus langus ir memorialinę sieną, pagerbiančią tūkstančius ukrainiečių, žuvusių per savaites trukusį pasipriešinimą Rusijos invazijai vasario 24 d.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6223

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Abu lyderius lydėjo gausi ir iki ausų ginkluota apsauga. O su gatvėje sutikrais paprastais civiliais žmonėmis Johnsonas persimetė keliais žodžiais ir paspaudė ranką.

„Per pastarąsias kelias savaites pasaulis rado naujų herojų“, – sakė Johnsonas, kai jiedu padarė bendrą pranešimą spaudai. „Ukrainiečiai parodė liūto drąsą, bet tu, Volodymyrai, davei liūto riaumojimą“.

Zelenskis pasinaudojo vizitu ir toliau ragino griežtinti sankcijas Rusijai.

„Atėjo laikas įvesti visišką embargą Rusijos energijos ištekliams“, – sakė jis. „Turime daryti dar didesnį spaudimą Rusijos Federacijai.

 

Tačiau jis taip pat pareiškė, kad vis dar siekia taikios karo pabaigos, nepaisant žiaurių Rusijos atakų prieš civilius.

Johnsonui lankantis Kyjive, Didžiosios Britanijos vyriausybė paskelbė apie naujus planus nusiųsti į Ukrainą priešlaivinių raketų sistemas ir 120 šarvuotų mašinų kaip dalį 130 mln. USD vertės aukštos kokybės karinės įrangos siuntos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)

Komentarai ()