[Žinios trumpai] Rusams tai bus mirtina staigmena: ukrainiečiai ant senų sovietinių kovinių mašinų montuoja modernius raketinius ginklus  ()

Prieštankinės raketos „Amulet“ ir „Stugna-P“ buvo pradėtos montuoti modernizuotose sovietinio stiliaus šarvuočiuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Luch“ projektavimo biuro darbuotojai pradėjo sovietinių kovinių mašinų modernizavimą ir montuoja modernius raketinius ginklus.

Censor.NET teigimu, taip buvo patobulintos 9P148 „Konkurs“ šarvuotos mašinos. Dabar jos aprūpintos prieštankinėmis raketomis „Amulet“ ir „Stugna-P“.

Raketų kompleksas „Amulet“ – nuotoliniu būdu valdomas kovinis modulis su dviem universaliomis 130 mm arba 152 mm kalibro raketomis.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6249

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Veikimo kampai: 360° horizontalioje plokštumoje ir -9° .. + 27° vertikalioje plokštumoje. Kompleksuose „Amulet“ ir „Stugna-P“ naudojamos RK-2/RK-2M raketos su tandeminėmis kumuliacinėmis arba didelio sprogimo galvutėmis.

Dėl nuotolinio valdymo pulto „Stugna-P“, savo ruožtu, taip pat gali būti montuojamas bet kurioje mobilioje platformoje – o prireikus paleidimo priemonė lengvai nuimama ir gali būti naudojama su trikoju.

130 mm RK-2C raketos su tandeminėmis kovinėmis galvutėmis smogia į taikinius iki 5 km atstumu, sunaikina dinaminę tanko apsaugą ir pramuša iki 800 mm šarvus. 152 mm RK-2M-K raketos pramuša iki 1000 mm šarvus.

 

„Luch“ lazeriu valdomos prieštankinių raketų sistemos yra veiksmingos prieš sunkiuosius ir lengvuosius šarvuočius, betoninius bunkerius, žemai skraidančius sraigtasparnius ir jūrų taikinius, nepriklausomai nuo taikinių temperatūros kontrasto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(0)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: