[Žinios trumpai] Sprogimo garso išsigandę okupantai metė modernų tanką ir spruko į krūmus - ukrainiečiai parodė, kuo skiriasi jų ir Rusijos tankai  ()

Ukraina turi naują modernų T-72B3 tanką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai jau gerai žino, ką gali Ukrainos turimi ginklai, didelę dalį kurių paaukojo Vakarų valstybės. Kaip riešutus rusų tankus gliaudančios raketos sėja ne tik mirtį, bet ir baimę. Štai vieno T-72B3 tanko įgula net po netiesioginio pataikymo metė savo mašiną ir spruko pėsčiomis. Dabar tas T-72B3 pasitarnaus ukrainiečiams ir jie dėl to džiaugiasi.

Kaip Ukrainos 3-iosios atskirosios tankų brigados karys Dmytro Chnapas pranešė savo „Facebook“ (FOTO), T-72B3 yra pakankamai modernus tankas. Daug kam taip gali ir neatrodyti, nes juk tai - T-72. Šio tipo tankai tarnauja nuo 1973 metų, tačiau B3 versija pristatyta tik apie 2010 metus. Ukraina naudoja senesnius sovietinius T-72.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Ukrainiečiai greitai pastebėjo B3 versijos privalumus. Kai jų tankistai aplinką vis dar stebi per įprastą optiką, išvystytą kažkada devintajame dešimtmetyje, T-72B3 taikinių ieško monitoriuje. Be to, šis tankas turi geresnę automatinio užtaisymo sistemą, naudoja šiuolaikinę amuniciją.

 

Kadangi šis T-72B3 nebuvo pažeistas tiesioginiu smūgiu, dabar jis labai pravers puolant okupantų pajėgas. Rusija šiuo metu yra pagrindinė Ukrainos tankų pajėgų rėmėja, bet, aišku, ne savo noru. Čekija Ukrainai taip pat padovanojo savo senus sovietinius T-72 tankus.

(127)
(2)
(125)

Komentarai ()