[Žinios trumpai] Viskas pereina į naują lygį – Slovakija pranešė Ukrainai perdavusi oro gynybos sistemą S-300 (Video)  ()

Slovakijos ministras pirmininkas Eduardas Hegeris sako, kad S-300 perdavimas nereiškia, kad NATO narė prisijungė prie karo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-04-08 [Žinios trumpai] Viskas pereina į naują lygį – Slovakija pranešė Ukrainai perdavusi oro gynybos sistemą S-300 (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ministras pirmininkas Eduardas Hegeris sako, kad Slovakija atidavė savo oro gynybos sistemą S-300 Ukrainai, kad padėtų jai apsiginti nuo Rusijos atakų.

Penktadienį socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbtame įraše Hegeris teigė, kad sovietų gamybos priešlėktuvinių baterijų dovanojimas nereiškia, kad Europos Sąjungos ir NATO narė įsitraukė į konfliktą su Rusija, vasario 24 dieną įsiveržusia į kaimyninę Ukrainą.

„Galiu patvirtinti, kad Slovakijos Respublika padovanojo Ukrainai oro gynybos sistemą S-300, gavusi Ukrainos pagalbos prašymą“, – rašė Hegeris.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6230

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Ukraina kreipėsi į Vakarų šalis, prašydama karinės pagalbos, įskaitant oro gynybos įrangą, kad padėtų atremti Rusijos karinį puolimą.

Penktadienį Jungtinės Valstijos pareiškė siųsiančios Ukrainai naujas ginklų sistemas po to, kai NATO užsienio reikalų ministrai Briuselyje susitarė paspartinti ginklų tiekimą atsakant į Rusijos invaziją.

 

JAV diskutavo su Slovakija, kuri siekė pakeisti savo S-300 modernesnėmis JAV pagamintomis raketų baterijomis „Patriot“.

Kovo mėnesį Slovakija pareiškė aprūpinsianti gynybos sistemą Ukrainai tik su sąlyga, kad ji gaus pakaitalą, kad išvengtų NATO saugumo spragos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(0)
(53)

Komentarai ()