[Žinios trumpai] Pati Ukraina smogs tokį smūgį, kokio Rusija nė neįsivaizduoja – liko tik viena vieta kur jie dar turi pranašumą (Video)  ()

„Nematau Putino perspektyvų užimti Charkovą ir net Donbasą“, – sakė Butusovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija pralaimėjo karą Ukrainoje politine, informacine, ekonomine ir jau pralaimėjo karine prasme. Rusija nebeužims Ukrainos.

Apie tai vaizdo dienoraštyje pasakojo Censor.NET vyriausiasis redaktorius Jurijus Butusovas.

„Dabar Ukraina pradeda suvokti savo didelį skaitinį pranašumą. Visiems žmonėms vis dar neužtenka ginklų, transporto ir logistikos. Yra daug logistikos problemų, tačiau jos po truputį sprendžiamos. Pilietinė visuomenė savarankiškai mobilizuoja ekonomiką. Didžiulė krūva visų atsargų atkeliauja iš Ukrainos, iš viso pasaulio ukrainiečių. Yra didžiulis kiekis ginklų iš Vakarų šalių. Jau dabar matome daug vakarietiškų ginklų visose fronto dalyse. Todėl labai greitai Ukraina galės suvokti savo pranašumą ir galės pereiti prie daug aktyvesnių veiksmų“, – sakė žurnalistas.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6236

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

„Tiesą sakant, aš nematau jokių perspektyvų Putinui užgrobti Charkovą. Tiesą sakant, aš nematau jokių perspektyvų net užimti Donbasą. Dabar, kai frontas siauras, mums daug lengviau susikurti gynybą. Mes galime tai padaryti daug efektyviau. Mes tai padarysime. Ir Putinas negalės tam užkirsti kelio“, – pabrėžė Butusovas.

 

„Kyla klausimas, ko šioje situacijoje siekia Rusijos strategija, kai ją tiesiog naikina sankcijos? Jie pralaimėjo karą Ukrainoje. Jie pralaimėjo karą Ukrainoje politine, informacine, ekonomine prasme. Dabar jie pralaimės ir kariniu požiūriu. Jie nebeužims Ukrainos. Jie nesunaikins Ukrainos“, – sakė Butusovas.

Visas šis melas, kurį Putinas paskleidė pirmosiomis savaitėmis: „Dabar mes čia visus išvalysime, nutautinsime ir demilitarizuosime“. Rezultatas yra priešingas. Ukrainos militarizacijos lygis dabar išaugo daug kartų. Ukraina tiesiog susivienijo kaip tauta, turinti idėją apsaugoti savo tautą, žmones, savo tapatybę. Visi susibūrė. Ir dabar žmonės nori užbaigti tai“, – sakė jis.

 

„Turime suprasti, ką galime padaryti, ypač Donbase. Priešas bando veržtis į priekį, bet pažanga ten, jei tokia yra, gali būti keli metrai. Daugumoje sričių šie išpuoliai atspindi didžiulius rusų nuostolius. Jie negali judėti į priekį. Rusija negali prasimušti. Gaisras tęsiasi, bet proveržio nėra. Vienintelė vieta, kur priešas tikrai turi visišką pranašumą ir kur padėtis yra kritinė, yra Mariupolis“, – sakė Butusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(164)
(2)
(162)

Komentarai ()

Susijusios žymos: