[Žinios trumpai] A. Anušauskas: Čekijos tankų perdavimas Ukrainai tik pradžia - Vakarai pereina į naują ginklų perdavimo etapą  ()

Vakarų šalys didina karinę pagalbą Ukrainai ir palaipsniui pereis prie sunkiosios karinės technikos perdavimo ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo tikėjimą išreiškė Lietuvos Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas interviu LRT, praneša Censor.NET su nuoroda į „LigaBusinessInform“.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6229

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Ministerijos vadovas priminė kelis Čekijos Ukrainai perduotus tankus ir pareiškė, kad tai tik pradžia, toliau bus kiti sunkieji ginklai.

„Manau, kad gali padidinti (karinę paramą aut. past.) ir didina, nes pastarąją dieną pasirodė informacija apie Čekijos siunčiamus tankus. Tokius pat tankus, kuriuos naudoja Ukrainos kariuomenė, iki šiol naudojo ir Čekijos kariuomenė. Tankai sovietinės gamybos, bet jie yra modernizuoti“, – sakė Arvydas Anušauskas.

 

„Manau, kad ir kitos valstybės pamažu pereina prie sunkiosios technikos, artilerijos siuntimo“, – tvirtino jis.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: