[Žinios trumpai] Tiksli ukrainiečių artilerijos ugnis sudaužė „Wagner“ samdinius apkasuose (N18, Foto tik stiprių nervų žmonėms)  ()

Karo žurnalisto Andrijaus Caplienko publikuotos nuotraukos gali šokiruoti ir nėra tinkamos silpnų nervų žmonėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Popasnos kaime Luhansko regione buvo sunaikinta nedidelė „Wagner“ samdinių grupė. „Wagner“ - tai privati karinė kompanija, kartais vadinama privačia Putino armija. Ją sudaro profesionalūs kariai, kurie gali vykdyti karines užduotis įvairiuose pasaulio regionuose. Manoma, kad į Ukrainą „Wagner“ kariai galėjo atvykti iš užduoties Afrikoje.

Tačiau Popasnoje jiems nepasisekė. Nors „Wagner“ kariai slėpėsi apkasuose, preciziškai tiksli Ukrainos artilerijos ugnis juos surado. Ir susprogdino.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6246

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Karas pats savaime yra žiaurus ir šie vaizdai gali šokiruoti, todėl žurnalisto Andrijaus Caplienko publikuotas nuotraukas „Telegram“ žiūrėkite tik jei laikote save atspariais - nerekomenduojame jų žiūrėti silpnų nervų žmonėms.

„Wagner“ grupė iškilo į viešumą būtent Donbaso karo metu 2014-2015 metais. Žinoma, „Wagner“ rėmė separatistus. Nors tai turėtų būti privačios bendrovės pajėgos, beveik neabejojama, kad „Wagner“ kariai treniruojasi kartu su reguliariomis Rusijos pajėgomis. „Wagner“ organizacija yra labai paslaptinga, bet manoma, kad jai vadovauja ir ją finansuoja Jevgenijus Prigožinas - Putinui artimas verslininkas. Kuris, žinoma, tai neigia.

(137)
(6)
(131)

Komentarai ()

Susijusios žymos: