[Žinios trumpai] Vaizdo įraše – iš savo balkonų rėkiantys Šanchajaus gyventojai: ekspertas sako, kad Kinija gali pasiekti „lūžio tašką“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-04-13 17:50
Pasakos. Buvo ir ten nepasitenkinimo, ir net kūrybingesnio nei pas mus. Mano favoritai tikriausiai būtų mergina su 5x5m QR kodu ar "QR-код через плечо". Tik čia oficiozuose nebuvo didelio palaikymo tokiem protestam - nes čia buvo stumiama lygiai ta pati partinė linija.
Dannas3 2022-04-13 18:29
Nenoriu leistis i sita antivaxeriu asaru pakalne, bet kai matau Baxuriux vyšniauja totaliai su skaiciais kaip visada. Na taip, mirciu, po skiepu panasi statistika kokia buvo ir pries skiepus, tik aisku patogiai nutylima, kad iki skiepu daug grieztesnis karantinas buvo. Kaip tu galvoji, kodel pas kinus tokie griezti karantinai buna? Ogi todel, kad luseriai nesugebejo susikurt pakankamai veiksmingos vakcinos.
kestutisz 2022-04-14 00:08
Todėl, kad partija sugalvojo "zero covid", ir partija iš principo negali būti neteisi. Todėl tos kvailos linijos laikysis iki paskutinio, gi ir su "ne luzeriškom" vakcinom sergamumas niekur nedingo. O partinės linijos laikytis ten yra tvirta tradicija, vien ko vertas žvirblių genocidas - ir nuo to niekas pas juos nepasikeitė, tik kad nu aifonus turi, pafilmuot gali, bet oficialiai į normalų internetą net įdėt negali, tad galima sakyt, kad net čia progreso nėra.