[Žinios trumpai] Putinas teigia, kad Rusija kartu su Baltarusija paleis Mėnulio zondą: „tokios didžiulės šalies kaip Rusija neįmanoma izoliuoti“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azys 2022-04-13 18:37
surengs specialią kosmine operaciją mėnulio denecifikacijai. Kad viskas sklandžiai pavyktų siūlau putkinui pačiam sėst į tą zondą ir perimt valdymą į savo rankas, tarakoną antruoju pilotu gali pasiimt, juk abu gabūs visų galų meistrai.
gytis13 2022-04-13 21:12
...O Ukrainos agentai numuš kylančią raketą su Stingeriu...
kestutisz 2022-04-14 11:14
Arba teisingai pastatytu Grad'u tiesiai Mėnulyje - kaip tą laivą. (nes nu Mėnulio aikštelė pas juos tikrai turės būt Žemėje, bo realiai nebeturi jokių, net pasenusių technologijų iš 60'tųjų, kad nuskristi kažkur daugiau nei iki ISS).
conjurer 2022-04-14 14:52
Matomai dabar putka savo tarakoną turi tampytis visur, kad kažką parodytų. Iki amūro nusitempė, nes turbūt kazachstanas nenori jų misijos leisti. Jie šiap pavojingą žaidimą žaidžia, vidaus prasme. Kelti reputaciją per kosminę programą yra gerai tik tada kai kosminė programa veikia. Jų kosminei programai vadovauja neadekvatus asmuo, o nusileisti mėnulyje nėra taip lengva, kaip tiesiog kažką paleisti į orbitą. Nors įsivaizduoju, jei ta misija nepasiseks, visada yra kompiuterinė grafika, ir tai kad mėgėjai astronomai sakys, kad nėra jokio signalo iš nusileidimo vietos, tai galima bus pavadinti fake news.