[Žinios trumpai] JAV pradeda planą, kaip nusiurbti visą rusiško intelekto grietinėlę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-02 12:05
Manau teisinga. Jei Rusijai rūpėtų protingi žmonės, darytų viską, kad juos išlaikyti ir motyvuoti. Bet yra kaip tik atvirkščiai, savas tas, kuris grubiai keikiasi ir siunčia visus nx, neturi ir neisilaiko jokių normalios etikos ir moralės principų, yra apolitiškas ir jam į viską nusispjauti, už jį pagalvot turi caras. Pažiūrėsim, kaip su tokiu mąstymu Rusija įgyvendins - „mes galim patys viską pasigamint“.
donatasv 2022-05-02 13:36
Jau ne pirmas kartas kai ruskynas nutekina savo protus, JAV nepirmas kartas kai nusiurbimo procesą daro ne tik iš ru bet ir kitų valstybių. Taip ir turi būt nori išlaikyt žinias investuok ir stenkis, visam šitam išlaikymui rusas bapkių turi, tik budulio logika aukščiau visko. Geriau apgaut, pavogt nei kažką sukurt išplėtot.
Benediktas 2022-05-02 14:14
Išsivysčiusios valstybės motyvuoja gabius protus dirbti joms, o Rusija užkariauja - žemes, ir ten sukuria Zombielandą. Bet gali ir žemių užkariavimas užsilenkt netolimoj perspektyvoj. Tai liks tik Zombielandas - su minimum gabių žmonių ir daug skambių šūkių ir kad visas pasaulis priešai, nemyli mūsų, bet nieko negalim padaryt. Įdomu, kada jiems taps akivaizdu, kad jie patys neteisūs? Jiems turbūt dar reikia vis tiek paguldyt kare kelis milijonus ir pr...st karą.
kestutisz 2022-05-02 15:06
O gal čia strategija? Visos šalys pralošusios WWII gyvena pukiai. Tiesa, visos (išskyrus vieną) ir laimėjusios gyvena puikiai, bet gal tą per sunku suvirškinti :)
QlimaxBass 2022-05-02 18:38
Gal ir geras gestasis JAV bet prisiims tu studentu doktorantu specialistu tar ju koki slapta snipa ir nutekins viska ruskiams