[Žinios trumpai] „Rusija gali būti padalinta į 3 dalis arba teks sugrąžinti visas okupuotas teritorijas, net ir Kaliningradą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-05-03 14:39
Padėt Putinui išsaugot veidą Rusijoje, tai tas pats, kas norėt, kad jis toliau liktų poste ir vėl kariaut po kelių metų. Čečėnas - ne kadyrovcas:
iPienius 2022-05-03 15:39
realybe tokia, kad nebus nei kito lyderio, nei kazkokio teritoriju dalijimo. norint, kad taip butu, rusai turi pradet kara su nato ir kad nato juos sudauzytu. tada butu galima kalbet ir apie nuteisima uz karo nusikaltimus. kol kas panasu, kad ukrai tiesiog issivys rusus is savo teritoriju ir viskas tuo pasibaigs arba karas tesis labai ilgai be jokio aiskaus laimetojo.
Benediktas 2022-05-03 16:01
Kad Rusija išlaikyt dabartinėj formoj - reik represines valdžios, kokia dabar yra. Jei jos neliks - nereiks nei karo su NATO. 1917 juk buvo revoliucija. Ypač, jei paskelbs mobilizacija ir gaus visi šautuvus. Nuvertimo su mobiliakais nepadarysi. Kad noras tai daryt atsirastų - yra sankcijos ir Ukrainos pergalė, kurią, aišku, dar reikia pasiekti. Represijos regionams ir Maskvos primetama valdžia jau seniai nusibodus.
dariusss 2022-05-03 22:58
Nors ir nedidelė tikimybė, bet šiuo atveju manau didesnė tikimybė, kad Putina ne liaudis nuvers o jis išties greitu metu nuo kokios nors lygos kojas pakratys.. O dėl Rusijos teritorijos irgi nebuciau toks pesimistas.. tarkim: Putinas pakrato kojas ir Rusija pripažįsta neteisėtą Ukrainos užpuolimą. Rusija privalo atlyginti žalą Ukrainai ir todėl vietoj to, kad Rusijos turtingi regionai Kremliaus nuodemes atpirkinetu asiskirs ir susikūrus savo liaudies respublikas:)
who 2022-05-03 23:14
Labai optimistiškas variantas. Teritorijas dalinsis nugalėtojai, o susikibo šį kart labai rimtai. Gali laimėtojų ir visai nebūti. Neramu tai kad kompromisai netenkina nei vienos pusės.
GNU 2022-05-04 10:04
Propagandinis pareiškimas ir tiek. Kol kas nėra jokių prielaidų skilimui. Geriausiu atveju šiek tiek aptrupės - nukris kokia čečėnija, galbūt kaliningradas ir sachalinai jei išorinės jėgos labai dėl to stengsis, bet tai tiek. Žinoma, labai tolimoje perspektyvoje visko gali būti, bet šis karas bus tik viena iš priežasčių ir nebūtinai tiesioginė.
GNU 2022-05-04 10:06
Atsiprašau - Kurilai, ne Sachalinai
EEE 2022-05-04 11:09
Pas patį "sachalinai" kaip pas rusus Černobajevka Dar reikėtų paminėti ir Kiniją kuri de facto jau valdo daugelį Rusijos pasienio miestus ir miestelius kuriuose jau dabar dauguma gyventojų kiniečiai... Be to labai nusistebėčiau jei pasirodytų, kad nevyksta pokiliminės derybos JAV Kinija dėl dalies Sibiro, neaišku kokios, perleidimo Kinijai kaip kompensacija už Taivanį arba net ir ne kaip kompensaciją, šiaip dėl tolesnių gerų ir draugiškų ateities santykių Ne šiaip sau Kinija viena kalba kitą daro, Rusijai...
SPeed_FANat1c 2022-05-04 19:22
jei kaliningradas nutrupetu, tai cia butu labai didelis dalykas. Bet as neisivaizduoju kaip cia tai galetu atsitikt be karo uz ukrainos ribu.
kestutisz 2022-05-06 10:08
Tiesiog protingesnis kontingentas galėtų sugalvot atstatyt kokią Prūsijos karalystę ar tai resppubliką. Jokio skirtumo, kad prūsų ten nėra - anos valstybės puikiai egzsistavo tokiu pavadinimu be tautinio pagrindo. Ir jokio karo nereikės, patys norės valgyti.
SPeed_FANat1c 2022-05-11 21:29
man siaip keista, nu ar nera prusu palikuoniu, nejau taip gali tauta visiskai isnaikint. Na po uzsieni issivazinejusiu. Kaip pvz zydus naikino bet nesunaikino. Na butu jo gal ir geriau valstybe atksira, kuo suskaldyta rusija labiau, tuo geriau.