[Žinios trumpai] Kinijoje užfiksuoti vaizdai kaip iš siaubo filmo – kilometrus besitęsiančios „Covid koncentracijos stovyklos“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AJ 2022-05-03 20:45
Matyt cia bus ne tik kinijos ateitis bet ir Rusijos - viskas koncentracijos stovykluose... Seimos bus iskiriamos, moterys bus matomos kaip populiacijos didinimo priemone, jokio invidualimo, buto, namo, masinos, jokiu seimos rysiu, tik komunizmas...
bahuriux 2022-05-03 21:39
Nu jo neblogai čia, nei vienas nemirė nuo koronos tik nuo pačios kovos su korona krenta kaip lapai ir visi į konclagerius sugrūsti. Pas mus irgi norėjo kažko panašaus valdžia, jei ne konclagerių tai, bent užsiėmė blokavimais, kad nevažinėtu niekas tarp rajonų ir dar užsiiminėjo valstybės lygio šantažu prieš nenorinčius dalyvauti medicininiame eksperimente. O kiti aktyvistai su iniciatyva tokie kaip kyborg, sub ir co tada siūlė griežtai susidoroti su nepanorusiais dalyvauti medicininime eksperimente. Palaikė ir šlovino Austrijos, Kanados, Australijos ir panašių valstybių represijas prieš savo piliečius, bet įtariu kad ir dabar dar nepakeitė nuomuonės. O represijų lygis buvo ne ką mažesnis nei dabar Kinijoj.
iPienius 2022-05-03 21:53
konservatninkai buvo ta pato padare su judejimu tik savo savivaldybeje. pabandyk is jos isvaziuot ir iskart gausi bauda. pensininkams, kurie savimi nelabai galejo pasirupint, salygos buvo tokios pacios kaip cia Kinijoje. jaunesni dar kaip nors galejo sita apeit bahuriux. rudeni gris viskas dar labiau
kestutisz 2022-05-04 10:10
Tiesos dėlei tai ne tik konservai, prieš tai valdžiuosieji (savicenzūra) irgi tokie pat buvo. Tokia grynai "dangus griūva" pasakos realizacija praktikoje. Baisu kai prie valdžios tokie bailiai išvis prileidžiami.
Laurynas19 2022-05-04 10:56
Pilna čia tokių ir šiame forume, kurie norėtų ir griežtesnes priemones nei kinijoj įvesti. Nei vienas nesiteikė net atsiprašyti.. taip kad laukiam jų sugrįžtant. Ir dar, tie patys forumiečiai tiki (ar apsimeta jog tiki), kad Kinija tai daro dėl Covido, nes nori suvaldyti virusą, ir nori jog visi kinijos gyventojai būtų sveiki, apsaugoti bei laimingi. Ir/arba jie tiki , jog Kinai yra tokie debiliukai, kad va kažkoks partijos vadas sugalvojo "Zero Covid" ir visi tiesiog turi paklusti ir tiek - nes nu tas partijos vadas tiesiog šiaip idiotas, užsigeidė ir viskas.
AAA000 2022-05-04 12:18
pirmas nesamoningas akcijas dare skvernelis su karbu+veryga. kai kelius ir automobiliu aiksteles blokavo ir gaude tuos vaikstacius be kaukiu miskuose medikam atostogas pradejo organizuot. bet tu ivertink, kad gana greit atsauke kvailystes. lygtai per savaite ar kiek ten. plius jie neslepe veiksmu - viesino pacius uzmojus. as ta vertinciau kaip gana adekvacia reakcija i situacija. padaro veiksma - surenka duomenis - nesuveike - padare veiksmo korekcija - atsauke. paliko tik kas labiau adekvatu. nieko nekise po lapais - net jei sudas gavosi. konservatnykai dare isvis nesamones. neveikiancias priemones grieztino... ta prasme mato kad sudas darosi - tai suda gilina. viska slepia - statistika pradejo "adaptuot". pradejo demagogines spaudos kampanijas varyt. ieskot "priesu" ir pan. net valymus pradejo daryt. cia jau visiskai neadekvatu... plius priemoniu jau buvo daugiau - skiepu ivairesniu ir testu. pirminiai veikejai veike gana aklai. konservatnykai su vmi buhaltere - akivaizdziai kenkejijiskai paciai visuomenei ir valstybei. kas liecia rudeni - nebebus bangos. nes nebera jos pietu pusrutuly. susirgimu siektiek buvo - bet mirciu nebedaug. manau isstume neagresyvus stamai agresyvesnes viruso versijas. ivyko manau tiesiog viruso adaptacija. tarpusavio atranka suveike. ne jokie bandos imunitetai ir ne jokios vakcinos. vakcinos manau suveike dalinai tik kad apsaugojo populiacija pirminiam etape. o paskui ju nebetobulino kazkodel aktyviai... va sita reiktu tirt - kodel procesas uzstrigo. ir kodel buvo pasenusiu pirkimai toliau vykdomi... kutaicai uzsiciklino ant karantino. veikia tas karantinas. bet kas is to. jei priemone taikyme daro daugiau zalos nei naudos. kaitaicai niekuo nesiskiria nuo konservu. isikando valdzioj papuolusieji - kad jie "teisiausi" ir "neklystanciausi". verkiat kad nenorit kinietisku variantu, o koncervam ciulpiat pvz vokieciai valdzioje aplamai kiekvienam abejotinam sprendimui (dar pries priemima) padaro visuomenes reakcijos tyrimus. kad neprisikt visuomenei ant galvos. pas mus valdzia tiriasi po fakto... lyginasi sudo kiekiais... va kame SKIRTUMAS vakaru ir atsilikusios Lietuvos ir Kinijos/Rusijos valdyme... kazkokiais parametrai tipo "vakaruose" jau esam - bet valdyme pas mus apsisykes iki ausu konservakomunizmas kazkoks... ir sitam forume pilna remeju - konservasudouostytojai kazkokie...
kestutisz 2022-05-04 12:38
O čia galim ir pandemijos "valdymo" skeptikai pasikapot :) Taip, aš būtent taip manau, kad vadas negali klysti, todel tokie marazmai ir tęsis belenkiek. Bent iki 2023 - eilinių (jie ten irgi nubalsavo dėl neribotų perrinkimų) draugo Xi rinkimų. T.y. pas juso realiai visiškai nesvarbu logiška/nelogiška, debilai/nedebilai kažkas, partija liepė - unitas vykdo (kaip kare su žvirbliais). Viskas.
AAA000 2022-05-04 12:56
siaip jie nera tokie durni. tiesiog absoliutaus karantino politika palieka neapsaugota viosuomene VISISKAI. ir isivare i kampa - nes milijardas neturejo normalaus kontakto. jei atris karantino varztus - bus mirciu bumas. o vakcinos ju paciu nelabai veiksmingos sita manau irgi supranta. politiskai juk aiskina , kad jie "moderniausi" - bet realiai technologiju copijuotojai. mRNR principo manau nenukopijavo dar normaliai. plius situacija jau tokia - kad velu siektiek... imuniteto dirginimas irgi nera beribis... pati vakcinu technologija ribota... zmogaus kraujotakoje tiesiog fiziskai netelpa reikiami kiekiai antikuniu nuo visu variantu jus mazai domejotes gal - ten milijardai vienetu plaukiot turi... simtai tukstanciu, kad kelis virusus blokuot... nera tokio imuniteto nei pas viena... plius kertasi su kitom ligos valdymo metodikom - kur reikia nuslopint imuniteta... vnz atsilikus medicina savo grazume... ir prilenda dar kokie buki konservai, ziauru... turim ka turim...
kestutisz 2022-05-04 13:05
Tai taip, aš apie tą patį. Totalus noras (ir skelbimas pasauliui jog puikiai pavyko) suvaldyti ir įstatė į padėtį iš kurios gražaus išėjimo tiesiog nėra. Mirę nuo pandemijos "valdymo" yra mažesnė bėda nei partijos reputacijos taškų praradimas.
Laurynas19 2022-05-04 13:06
Na taip, pas kinus 99% populiacijos yra Botai, mobai, zealotai ir visokie kitokie avinai. Pas mus apie 70%. Ką pasakė tą ir vykdau. Bet esmė tame, ar tu tiki jog tas partijos vadukas rimtai nori tiesiog pasipuikuoti 'Zero Covid' pasiekimais, todėl tai ir vykdo ? Ar jis nuošidžiai nori kinijos žmonėm gero, bei apsaugoti jų sveikatą bei gerbuvį? Akivaizdu, kad motyvai kitokie.
kestutisz 2022-05-04 13:11
Dėl ko taip buvo pradėta jau sunku būtų ir prisiminti - gal ir noras įrodyti pasauliui, kad ne jie paleido (mol puikiai suvaldė), gal ir supratimas jog jų (ar kitų) vakcinos nekažką. Gali būt ir konspiracinės priežastys (sekimas etc, bet čia mažiausiai tikėtina - ir iki to ta jų "socialinio kredito" sistema puikiai sau bujojo, čia tik paaštrėjimas - ir nesuvokiamas europiečių noras sekti paskui). Bet visa tai nesvarbu - dabar tokia pozicija tęsiama tik dėl vado garbės.
AAA000 2022-05-04 13:14
tu maziau tikek cia isvis kvaila net prielaida, kad kazkokia valdzia kazkokiu geru dalyku sieka suprask kad Kinijoj yra konkurencija. valdzioje irgi. lipt per galvas. ten tukstanmetes to tradicijos... jei kazkas suveike - o karantinas VEIKIA. nu tai atsiranda valdzioje, kurie sita iranki naudoja. nes jis VEIKIA. va ir viskas. sunkia viska is jo. o ka ten pasaleje daro - mazai kam rupi arba gerai slepiama nuo visuomenes slepiama kad yra geresniu variantu. ar net patys neprieina prie info - kad pandemija susivalde likusiam pasauly... jie gi ir kitus irankius turi. visuomene uzdara. megsta kinietiskus konservatnykus as pvz uz pilna informacija visada ir visur. net jei ji nekokia... nes as noriu pats sprest uz save. net jei propaganda riboja "gerais tikslais" - tai savo esme neteisinga. gaudyt reikia pirminius platintojus ir pirmini finansavima. vieto to prasideda cenzura ir sudo slepimas... sukurtiami cenzuros irankiai. jie stiprinami - "gerais tikslais". tada isrenka liaudis kokius konservus - situacijoje kur reikia greitu sprendimu - bet jie sudetingi. ir nueinama lengviausiu keliu - pradedama naudotis cenzuravimo irankiu ir "piest" gerejancia situacija... surisinejant su valdzioje esanciais. patys sau smauko - o tu vadini tai "siekia geroves visuomenei" ir klausima suvedi i tikejima - tiki ar ne? daznai tas suveikia. valdzios sudas neislenda. ar nustoja smirdet del senaties... bet tu suvoki, kad plaukioji tikejimo sude, ir kuo toliau - tuo daugiau ir daugiau...