[Žinios trumpai] „Norime Sibiro laisvės“! Rusijoje prasidėjo geležinkelių karas – traukinius stabdo gudriu metodu (Video)  ()

Rusijos Federacijos Irkutsko srityje partizanai sustabdė traukinį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje režimu nepatenkinti piliečiai pradėjo stabdyti traukinius. Paprasta viela ir pora popieriaus lapų su neįprastais užrašais sugebėjo sustabdyti traukinį Irkutsko srityje. Apie tai praneša rusiškas Telegram kanalas „Baza“.

Metodas vadinamas bėgių grandinės trumpinimu – ištemptas laidas uždaro automatiką, geležinkelio bėgiai tampa „užimti“. Traukinys, važiavęs atkarpa Bolshoi Lug – Goncharovo, atsitrenkė į tokį laidą ir buvo sustabdytas naktį.

Išlipęs iš lokomotyvo, mašinistas pamatė kelis sąsiuvinio lapus su mirties linkėjimais rusams ir kitais panašiais užrašais, pavyzdžiui, „Sibiro laisvė“. Nuėmęs laidą ir surinkęs užrašus, mašinistas tęsė savo kelią. 

Protesto judėjimas Rusijoje

 

Rusijos Federacijoje pradėjo veikti judėjimas „Laisvosios Rusijos legionas“, nariai nepalaiko Vladimiro Putino pradėto karo ir stengiasi užkirsti kelią karo veiksmų prieš Ukrainą vykdymui.

„Laisvės legiono“ nariai degina kariuomenės šaukimo biurus, policijos automobilius ir kt. Visa tai daro patys rusai, nusiteikę prieš Putino režimą.

Rusijoje taip pat įvyko judėjimas geležinkelyje, kuriuo bandoma užkirsti kelią Rusijos kariuomenės judėjimui į Baltarusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(182)
(1)
(181)

Komentarai ()