Prognozuoja labai niūrią Rusijos ateitį: subyrės net federacija, sumokės absoliučiai visi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2022-05-21 13:41
ir ka man tai taip primena? o kaip ten su lietuviskaja konservu uzpirktos "sociologijos" situacija musu salyje? pats laikas nepakeiciamaji ozi prezidentu paskirt. keli bandymai nepralindo, net ir su gudriuoju Zingeriu priesaky. bet daba vel valdzioje, sovietizmas tesiasi. padekokim visuomenes daliu mankurtizmui, puikiai suveike "putino agentai tupi krumuose uz kiekvieno kampo" propagandine ideologija ir "rusai puola Lietuva - tik visaesantys palaimintieji konservai isgelbes" naratyvas...
Benediktas 2022-05-21 14:13
Kiek rublių gavai už komentarą?
AAA000 2022-05-21 14:20
cia sau adresuokis. cia tavo komentarai dvokia uzsakomaisiais. tik tau rupi rubliai, litai, bitkoinai ar kokios virtualios saskaitos. o siaip, as uz eura visada buvau, nes tai mazesnis blogis is galimu. siaip esu uz aukso ar pvz platinos turincius nepriklausomos politines vertes visuotinai pripazistamus pinigus. ir esu uz ikalinimo bausmiu taikyma visiems politikams ar itakos veikejams, kur tokius pinigus kaip nors riboja vardan kitokiu apmokejimo sistemu - politiskai itakojamu. stabiliausia, konkurencingiausia, nepriklausoma ir nesuzlugdoma ekonomika tada butu - su tokiu irankiu. o svarbiausia - neiskreipta ir atsakingai valdoma. atsiskaitymams nuotoliniu budu irgi turetu but automatizacija su fiksuotu tarifu - kaip paslauga. o ne tavo pinigu valdymas su visokiais ribojimais ir ikainiu keitinejimu savo nuoziura kada isigeidzia bet koks susiktas politikelis, kuriems tu aiskiai dirbi ar uz tokius balsuoji...
Talkatif 2022-05-21 14:36
UWAGA!!! Koncervatoriai puola!!! Slėpkitės!!! : ) Turbūt nėra temos, kur šio "visažinio" padrikų minčių grafomano nepultų konservatoriai.
Talkatif 2022-05-21 14:36
UWAGA!!! Koncervatoriai puola!!! Slėpkitės!!! : ) Turbūt nėra temos, kur šio "visažinio" padrikų minčių grafomano nepultų konservatoriai.
Splius 2022-05-21 14:52
Gaila Lanzbergis neateme tavo tevams galimybes daugintis.
AAA000 2022-05-21 15:24
taviskiam pritaike?
skimas969 2022-05-21 15:36
Ne taip ziauriai, bet 10-20 metu rusija risis i dugna, o veliau atsiras kitas kandidatas - siaures koreja, kinija ir rusija pasimirs....
Benediktas 2022-05-22 09:34
Būtų geriausia, jei tautos pabėgtų iš Rusijos, nes joms nieko gero iš tos Rusijos nėra - gyvena vargingai, o į ne savo karą pirmus ima ir dar iš jų išteklius siurbia. Rusija - iki Uralo, arba dar mažesnę būtų pats tas. Nes šitas parazitas su dideliais resursais, naudoja juos ne geram gyvenimui pas save sukurti, o kitiems neleisti gyventi.
Senas kareivis 2022-05-22 14:04
Jokiai šaliai nelinkiu subyrėjimo. Tegul tik ruskijos orda išeina iš Ukrainos. P.S. Moderatorius ,,kionig" tikriausiai žino, ką vokiškai reiškia šitas žodis:) Šitas žodis ,,konig" (vokiškai ,,König") reiškia ,,karalius, valdovas". Geras nick'as:)
Senas kareivis 2022-05-22 15:16
Jūs neturite laiko lietuviškiems diakritiniams ženklams, bet turite laiko rašyti tokias nesąmones. Gal pasakytumėte, koks Jūsų mylimiausias politikas. Arba partija (Lietuvoje). P.S. Algirdai Paldecki, nežinojau, kad Rasų pataisų namuose yra internetas:)
immortallt 2022-05-22 19:20
Chuilostanas ne 10-20 metų risis žemyn ir po to atsigaus. Chuilostanas realiai turėjo dabar paskutinę progą pakeisti savo politinę ir ekonominę kryptį. Iki pat karo, ir net dabar, 90% chulių pajamų yra iš dujų ir naftos eksporto. Naftos ir dujų vartojimas tuoj pasieks piką ir pradės kristi žemyn, ir kuo toliau, tuo sparčiau. Šiuo metu chuilių ekonomika yra tiek priklausoma nuo energinių išteklių eksporto, kad jie net technologijų gavybai patys nepasigamina. Iš esmės jie be to ne tik nieko doro negamina, ką kas nors pasaulyje norėtų pirkti ne su pistoletu įremta į galvą, bet net nebėra žmonių galinčių kažką tokio sukurti, struktūros viduje esančios tą labai riboja, o kai žmonės nebeturės ir pajamų iš energinių išteklių eksporto, tai niekam nebeįdomu bus ir tas pačias automobilių surinkimo gamyklas ten laikyti, nes nebus norinčių pirkti tų automobilių. Arabų pusiasalis, turintis gausiausiai naftos ir kuri pigiausiai išgaunama, ir tai jau prieš dešimtmetį pradėjo nueidinėti nuo naftos ir dujų investuodami pradedant į turizmą, baigiant į angliavandenilių perdirbimą iki tol neregėtais mastais. Jie ir į atsinaujinančią energetiką investuoja bei greičiausiai taps vandenilio ekonomikos centru, jei tokia išsivystys, tiek dėl pigios saulės elektros (ir pastovios), ir laivybai patogi vieta, ir jau turės didžiausias chemijos gamyklas. O chuiliai neturi nieko, net elementariai geležies į plieną nesugeba perdirbti.