Medikai: homoseksualumas jaunimui nepavojingas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

fonomanas 2010-01-21 22:00
Jei reik issokimo pavyzdziu : Kirilkinas su savo vyru. Ir jo 101 interviu kaip jam sunku, kad jis gejus , bet jis toks yra gejus gejus gejsu, daugaiu nieko negirdeti. VISISKAI TAPATUS PAVYZDYS Imkime Usa kaip pavyzdi, vakare isijungi telika, o jis sneka kad jam patinka tik 4-8 metu mergaites, vyresnes jam jau per senos. ir seip, turi nemaza pasirinkima, nes pigiai ju gauna, bet jam labai sunku nes ji visuomene turbut smerks. ir per reportaza pavartotas zodis pedofilas bus 30 kartu. yay! ziurim kuri pirma sulaikytu ? Kodel? o todel kad esam iskrypusiam pasaulyje , kai gamtos/evoliucijos klaidoms leidziama gyventi musu socialiskai paremtoje visuomeneje. Jei krize, tai nereiskia kad visalaik gala su galu sunku sudurti.
YoYo 2010-01-21 22:17
fonomanas 2010-01-21 23:02
Apie ka ir kalbama, tai gal negirdejai apie mutacitas, genomo mutacijas, ir visa kita suda ka gamta iskrecia? Evoliucija ir yra procesas kai klaidos klaidos ir klaidos, bet islieka tik geriausi. Pagal sita tavo logika kad evoliucija jau butu panbaikinusi si defekta, mes neturetumem jokiu ligu, visos butu isnyke. " nenaudinga evoliucijai" "O ar žinojai, kad gamtoje homoseksualumas yra gan dažnas reiškinys? Jis egzistuoja turbūt visą evoliucijos laikotarpį," nebent per zinduoliu evoliucija, bet kaip ir individai sergantys nepagydomomis -mirtinomis ligomis nesusilaukia palikuoniu, ir nera pratesiama ju egzistencija. Tik man klausimas kyla kodel klaidos milijardus metu buwo netoleruojamos kitu tos pacios rusies normaliu atstovu, ir se tau dabar, toleruojam ir tuoj garbinti pradesim ? Gryztant prie pedofilu, gerai, uzskaitau kaip netinkama pavyzdy. Paimkime nekrofilus, juk antoji puse nepriestarauja Gal dar paimkim zoofilus, juk rujojanti telycaite, ar seip koks stambesnis zinduolis ne nepriestaraus, gal net ir pritars? Ritames, stipriai ritames . P.S faktas/sarkazmas : Viena is homofobiskaiusiu tautu europos sajungoje , issirinkome Grybauskaite kaip Lietuvos prezidente .. Proud of beeing Homophobic. P.S.S teliko, ar kanalo isjungimas gautusi kad as turiu slapstytis nuo mazumos, arba vengti informacijos skleidziamos apie juos. Nuo kada cia taip atsitiko?
YoYo 2010-01-21 23:19
Vėl nevykę pavyzdžiai: nei lavonas, nei gyvūnas duoti sutikimo negali, taigi vėl viskas vyksta neabipusiškai ;] Reply to P.S.: TV išjungimas/perjungimas nebūtų slaptymasis, tai būtų laisvas pasirinkimas tokio kanalo, kuris patenkina TAVO poreikius. Kitų poreikiams galbūt reikalingos šnekos apie homoseksualumą. Lygiai taip pat: MAN ir DAUGUMAI nepatinka reklamos. Negalime teigti, jog jos nepatinka visiems, nes galbūt yra tokia mažuma. Per reklamą aš perjungiu kanalą. Ar aš bėgu nuo mažumos?
fonomanas 2010-01-22 06:45
Fail? Izeidziau vaiko oruma kad puoli nebe diskutuoti o bandai oruma izeisti oponento? Nice.. Visgi Isnyko tik keletas ligu, ir tai TIK zmoniu pagalba. Vakcinavimai, kartantinai ir t.t Zinau tymus ir dar ten viena infekcinne. , Stai jums peno gincams. Zinoma ne virusais ar kokiais prokariotais, bet psichologiskai, zalojant nepilnameciu nesusiformavusi mastyma.
Windas 2010-01-22 08:07
fonomanas, man rodos jau daraisi evoliucijos klaida.. tu suvoki ka sakai?eilini karta ir manau 10tame straipsnyje tai pasakau: fonomanas, ka tu darysi jei tavo vaikas 18 sulaukias pareiks kad yra gejus? atsakyk i tai... o seip gamta vyrus idomiai sutvere.. musu G lengviausiai pasiekiamas pro shikna + neabejoju yra vyru tokiu kur besimylintis moteris/mergina buvo pirsciuka sugrude subinen ir vyras baigia... tai dbr jei jam tai patiko jis gejus? ar ne? kitas varijantas 2 invalida t.y. fiziniu traumu turintys zmones vyrai mylintis vienas kita... sexo nera bet meile yra jie gejai ar ne ir pagal ka tai sprendziam? kas mane labiausiai nervina kad neapmaste visu varijantu jau teisiat zmones.
YoYo 2010-01-22 11:27
Per visą evoliucijos istoriją išnyko daug ligų ir dar tuomet, kai žmogaus nebuvo. Gyvūnai paprasčiausiai tampa tam atsparūs, nes imunitetas vystosi kartu su evoliucija. Dievo neprikaišiosiu - esu ateistas. Pats atsakei i savo klausima - tu negali paklausti rujojancios pateles ar pan. ji sutinka ar ne, butent todel ji negali duoti/neduoti sutikimo, todel tai neabipusiska. Nors tai jau sakiau ankstesniam poste - gal tau su teksto suvokimu prastai? Vel atsakei i savo klausima - taip, tai zmoniu pasirinkimas. Butent todel mes ir pradejom toleruoti "gamtos klaidas". Jokia kita gyvunu rusis nesaugo "issigimeliu". Jie paliekami likimo valiai ir tiek. Zmogus juos saugo/toleruoja/rupinasi. Jeigu tau patogu laikyti homoseksuala issigimeliu - puiku, bet toleruok ji, kaip ir kitas "gamtos klaidas".
fonomanas 2010-01-22 11:36
Gal ir nelabai grai su teksto suvokimu gerai, tik tu ta isvada priejai interpretuodamas pagal save keikv iena mano sakini, ir jo prasme ne neisanalizuodamas,. O del homoseksualizmo, kaip ir pats lyg pripazinai jog tai yra evoliucijos klaida. taip visuomene juos kazkiek toleruoja, kazkas ju netoleruoj. O juk tema buwo ar tai pavojinga jauniems zmonems. Tai as ir atsakau savo nuomone Homoseksualizmo toleravimas, bei priemimas kaip normalaus dalyko, yra KENKSMINGAS jauniems zmonems. Nes tai nera naturali reakcija i gamtos klaidas. Ju toleravimas veda link didesnio jo isplitimo, kadangi yra pazeidziamas vaiku vystymasis, ir mastymo formavimasis.
Plikas 2010-01-22 11:42
Kuo remiesi taip teigdamas? Jei niekuom, tai kokia tavo kompetencija taip teigti?
fonomanas 2010-01-22 12:05
remiuosi savo skaitytais straipsniais sia tema, bei savo nuomone. Del mano kompetencijos nereike klausimu kelti, ji nera ispudinga, taciau pakankama kad galeciau pasakyti jog vaikams yra labai lengva padaryti psichologini poveiki. ( kas yra daroma pasamoniskai) Kita mano kompetencijos dalis yra mano studijos, kurios yra su tuos susijusios () vaiku mastymu, bei mastymo formavimosi ipatumais ju vystymosi periode jei domina, pasiskaitykit literaturos rimtos, kur rasoma apie vaiku gyvenimo periodus, ir kuriame amziuje kokie suvokimai formuojasi, jai remaintis galima teigti, jog bet kuri vaika , jam besiformuojant paveikus tam tikra informacija, ar jos kiekiu gali padaryti homoseksualiu, antisocialiu, religingu, ateistu, alkoholiku ar mokslo zmogumi, ar bet kuo ko tik nori. Tik reikia nesuteikti informacijos apie apie norma, kas yra gerai, kas ne, ir aplinka tegul buna tik kryptinga, siuo atveju galima paimti abu jo ''tevelius'' homoseksualius. Froidas apie tai nemazai yra psichoanalizaves, paskaitykit jo darbus. Gal galim pasneketi apie pono ''pliko'' kompetencija, kuri leidzia abejoti mano teiginiu?
Hmz 2010-01-22 13:54
Plojimai! Fonomano nuomonė remiasi jo nuomone - argi ne žavu?
YoYo 2010-01-22 15:38
Aš nežinau kas yra homoseksualumas - liga, genetinė mutacija ar apsisprendimo laisvė, bet tikiu, jog tai nulemia genai. Jeigu TU (nes aš homoseksualumo nepripažįstu kaip iškrypimo) manai, jog tai gamtos klaida, vistiek privalai tai toleruoti. Šizofrenikais irgi netampama, taigi tai genetinės mutacijos pasekmė. Ar dėl to šizofrenikų negalima integruoti į visuomenę? Ar vaikai žiūrėdami TV su šizofrenikais tokiais taps? Paėmiau kaip pavyzdį, nes tai taip pat yra gamtos klaida, mutacija, vadink kaip nori. Bet visuomenė juos toleruoja ir integruoja, o jeigu TU, kaip ir kiti homofobikai, manai, jog homoseksualumas - gamtos klaida ir to toleruoti neverta, tai kodėl toleruoji šizofrenikus, autistus? Ar netoleruoji?
fonomanas 2010-01-22 16:51
Remiuosi savo nuomone, destydamas sias mintis, Dbr geriau? Toleruoju ir sizofrenikus, ir autistus tavo paimtus, nes tai yra liga /sutrikimas kuri bandoma gydyti. O ne pradedama slebezavoti jog tai yra normalu, ir cia jus tik autistofobai arba shizofrenofobai. ( zodziams saltiniu nera, nes as juos sudariau.) Gryztant prie literaturos as rasiau jog ja REMIANTIS GALIU TEIGTI . O to esme yra ta , kad vaiko samone dalinai formuoja aplinka, issigimusi aplinka, issigime ir vaikai. O jei tiksliau, siulyciau biblioteka aplankyti, arba internete paskaityti ( nlb patikima mano nuomone, nes daug smegenu plovimo). Ir paskaityti apie vaiku psichologini vystymasi. Nustokit issidirbineti, o reikskite savo nuomone. atsisede, ir citatose ieskote sakiniu strukturos klaidu. Dar nosines ir varneles sudekie ta proga.
YoYo 2010-01-22 17:03
Nedaryk loginiu klaidu, niekas tada ir nesikabines Faktas, aplinka formuoja vaiko samone, bet vaikas turi pats pasirinkti kuo jam tiketi. Negalima buti persama tik galimybe butu heteroseksualu, jei vaikas yra homoseksualiu pakraipu, lygiai kaip negali buti persama katalikybe, jei vaikas ateistas ar agnostikas. Niekas nesako ir niekad nedaro taip, kad kreiptu jaunima ir apskritai zmones homoseksualumo link, bet reikia zinoti, jog egzituoja kitoks gyvenimo budas, kuris nera kazkoks issigimimas. Kaip ir sakiau (atrodo tai specialiai ignoruoji), jeigu tu manai, jog homoseksualumas nera normalu ir tai yra gamtos klaida - tebunie, tai tavo nuomone, privalau, kaip ir visi kiti, ja gerbti, taciau jie, kad ir kokie "nenormalus" bebutu turi tokias pacias teises, kaip ir normalus zmones, sizofrenikai, autistai ir pan.: turi prigimtines teises i normalu gyvenima. Ir velgi, kartojuos, sios ligos/sutrikimai (kaip pavyzdi vel imu sizofrenija, autizma) yra genetines ir neformuoja vaiku elgesio ir gyvenimo sampratos. Jeigu laikai, jog homoseksualai yra tokie pat ligoniai ir nenormalus, tai lygiai taip pat jie neformuoja vaiko samones.
Leotaurus 2014-02-14 10:22
1) Tipų teorija nėra oficialaus mokslo pripažinta psiaudo mokslu. 2) Tipai nepaimti iš lempos, o atrasti naudojant pažangaus mokslo pasiekimus. 3) Su mistika ir idealizmu ar NSO religijomis čia nieko bendro nėra. Teorija yra kairioji. 4) Dėstytojas V. Legkauskas kuris nediskutavęs paneigė teoriją kuri nebuvo rimtai oficialaus mokslo priskirta psiaudo mokslui yra apgailėtinas žmogus. http://www.tvdu.lt/sites/default/files9 ... ektas2.jpg Tokių proto ubagų yra mokslo pasaulyje nemažai. Kurie nemąsto ir nesigilina, o kalba kas yra pripažinta. Atpasakojančių iš vadovėlių ir nemąstančių dėstytojų pakanka Lietuvoje.
Leotaurus 2014-02-14 10:59
Kodėl šalys kurios planuoja pasaulio ateitį nebestato naujų atominių elektrinių? Ne veltui kalbama apie žmonių skaičiaus perteklių ir pasaulio klimato atšilimą. Vien JAV neužtenka urano U235. Žmonių skaičius pasaulyje tapo per didelis, kad užtektų iškastinio kuro. Todėl homoseksualizmo propaganda tapo paskutine išeitimi iš žmonijos energetinės krizės. žudymas per televizija tapo kasdienybė, homoseksualizmo propaganda tapo norma ir demokratijos siekiamybė.