Pasaulyje - daugiau nei 33 mln. užsikrėtusių ŽIV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nightbringer 2009-11-25 19:58
Abejočiau, kad reikia siekti "tokios" pažangos, paskelbiant, tai prioritetine tyrimu sritim. Žmonių planetoje ir taip perdaug. O tuoj ir resursų pradės trūkti.
sz520qm 2009-11-25 21:15
Aye. Didžiausios problemos tose valstybėse, kurių ekonomika ir šiaip pragyvenimo lygis praktiškai tragiškas. Priežastys - karinių, teroristinių ir šiaip visokių skerdikų grupuočių valdžios, kurioms tauta nė kiek nerūpi. Visa tai išpsrendus, AIDS lygis savaime kristų vien dėl žmonių gerovės, švietimo ir galiausiai suvokimo, kad nereik užsiiminėti lytiniais santykiais su kiekvienu pasitaikiusiu. O šiaip jei mano būtų valia ir galia... Tai pusę Kinijos ir Indijos prašienauti, nušienauti Kinijos ir būtinai Š. Korėjos komunistines valdžias. Iššienauti agresyvius ir paprasčiausiai kvailus musulmonų (Irano, Palestinos ir pan.) lyderius, rimtai pradėti investuoti į Afriką, mažinti Sacharos kaip dykumos, plitimą, miškų kirtimus, naftos išgavimą, įvesti amerikiečiams ir kai kurioms kitoms šalims dienos maisto, kuro ir panašius limitus. Ir svarbiausia: kiekvienoje šalyje įvesti privalomą min. 15% BVP mokslo ir technologijų plėtrai. Į valdžią sodinti tik baigiusius doktorantūrą (ne menų ar kalbų, bet rimtą). Jokių suvirintojų ar magistrantų su padirbtais diplomais. Kitaip tariant - apkarpyti per didelių tautų skaičius, normaliai pastatyti Afriką ant kojų, atvesti į racionalų protą vartotojiškas pirmąsias šalis, pravalyti ekstremistinius lyderius. Ir pasaulyje būtų geriau! Laukiu piktų komentarų
Zigzaueris 2009-11-25 21:17
neklaisiu,kaip tai padarytum,nes beprasmiska-kazkam perdaug pofik,o gal ir nenaudinga ,kad taip butu
Robinis 2009-11-25 21:46
tie kas serga tuo brudu ar kita uzkretu turetu gauti tatiruote ant kaktos ... ar kazka pan.. keista kad nebuvo pamineta rusija kuriuoje ten ciut jau ne epidemija to dalyko bus..
enternald 2009-11-26 19:09
Apie 16 procentų Lietuvių turi mutaciją kuri apsaugo nuo živ. Ši mutacija paplitusi Europos žemyne. Yra teorija kad dėl to kaltas maras (jei tai tiesa jis atsakingas ne tik už renesansą ir Europos iškilimą). Gal kas domėjotės???
Karvė 2009-11-26 19:15
Būtų įdomu su tokia info susipažinti. Gal kokių nuorodų galima?