Piktus žmones išduoda veido forma?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

lgtech 2009-11-29 16:24
paziurekit i bigmacu prisiputusius amerikiecius, veidai platus, tai reiskia, viis pikti?
bahuriux 2009-11-29 16:25
, nes mano, taip pat ir mano kai kuriu draugu ir giminiu veidas platus ir turbut atitinka ta piktybini tipa, bet nei vienas toks nera! O tas straipsnis visiskai pro sali, nes sugebu atpazinti zmones is trumpo pabendravimo ir mano patirtis sako, kad tokio tipo staripsniai visiskai neatitinka tikroves.
tommyy 2009-11-29 16:30
pfff...mano draugo veidas platus o jis netik kad ne piktas,o priesingai,bailus kaip panele
Seip 2009-11-29 18:26
Pikti isduoda veido mikroisraiskos, kurios nepriklauso nuo veido formos o tik nuo mimikos... Piktis pas visus atrodys vieodai, nes pas visus vienodas veido raumenu skaicius. Tik zmoniu kurie turejo veido plastines operacijas veide israiskos gali skirtis, arbu kaikuri israisku isvis nebus.
nerimas 2009-11-29 21:02
Taigi ir sako, kad smegenys irgi gali klysti. nieko straipsnyje nepasakyta apie tai ar yra ar ne žmogus platesniu veidu piktas. Sako tik kad pagal veido plotį mūsų smegenys linksta vertinti žmogų kaip agresyvų tada, kai nėra laiko įsigilinti į jokias kitas veido detales.
cia. 2009-11-30 02:14
na as manau, kad is veido galima pasakyti kiek zmogus linkes i smurta ar pyti. Kiek patirties turejau, tai pasitvirtina pirmas ispudis dazniausiai.
meslinukas 2009-11-30 15:55
bahuriux. niekas ir nesako, kad taip yra visada ir pas visus. tiesiog yra koreliacija. t.y. tikimybė, kad plataus veido žmogus bus labiau linkęs į agresiją yra didesnė negu siauro. kiek supratau, tai čia beveik tik tiek nagrinėjo, o juk požymių yra nepalyginamai daugiau. vienas (ar kad ir daugiau) požymių nieko nenulemia, tik didėja tikimybė. ir čia tas ryšys yra visiškai logiškas. genai-hormonai-išvaizda-charakteris. dar buvusi biologijos mokytoja buvo sakiusi, kad pastebi tokią ir koreliaciją, tarp mokinio išvaizdos ir jo protinių gebėjimų. na, manau seniai aiškus dalykas tai yra. na, bet tegul tik daugiau tyrinėja. gal pagaliau daugiau žmonių supras, kad rasizmas nėra tik visiška pasaka, kad ir jame yra dalis tiesos.