Testosteronas nesukelia agresijos?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Linksmas 2009-12-10 14:14
Del testosterono poveikio agresijaj tiria moteris, del suduoto moterims testosterono pas ju testosteronas turejo pakilti iki paprasto vyro testosterono lygio ,o vyrai ne visi buna agresyvus. Ir is asmenines patirties kiek pazystu bahuriuku kurie leidziasi testosterona tai absoliuciai visiems agresivumas pakilo.
Goblinas 2009-12-10 14:47
agresyvumas jiems pakilo tgurbūt todėl, kad yra liurbiai, kurie jaučiasi fiziškai stipresni ir dėl to šakojasi.
titas 2009-12-10 15:14
nuo testosterono energijos atsiranda labai dauk , ir jai jos neisportuoji sporto salej , tj aisku kad kazkur ja isliet reikia ,o tada jau labiau viskas nuo zmogaus charakterio priklauso ..
rimka 2009-12-10 16:22
cia is kitur kazkur citata: Mičigano universiteto mokslininkai nustatė, kad žiūrint kriminalines dramas ir kovinius filmus testosterono lygis vyrų kraujyje pakyla 30 proc., o meilės istorijas - priešingai, sumažėja. Galbūt todėl vyrai ir negali pakęsti melodramų bei muilo operų. del testosterono kiekio ir agresijos tai irgi panasiai masciau, kad jis agresija jeigu kelia tai tikrai ne tiesiogiai. o tie kurie leidziasi testosterona tai jie siap daunai, gamtos nuskriausti, ir dar is saves darkosi.
Linksmas 2009-12-10 16:44
tai savaime suprantama kad ziurint kovinius filmus ar bokso kovas ar netgi paprastas krepsinio varzybas sukyla adrenalinas ir testosteronas tai jau savais kunai jauciame. o tie kurie leidziasi testosterona tai psihologiskai is dalies kaip narkotikas veikia nes nuo to testo tokia jega ir galia jauciasi ir tikrai nera noro to netekt, netgi savo sveikatos saskaita.
Tommix 2009-12-10 17:21
N atai dar pradekime neigti, kad jis ir uz sexualini elgesi nebeatsakingas, kad nuo jo ir raumenys nebepriklauso... Tai pasakyk vaikams, kad nuo sito gerimo skrysti galesi-ir tas placebo veiks-zmones sakysa tikrai jauciausi lyg galejau skristi-toks jau tas placebo. Zmone sitikina save tuom ko nera. Cia VISISKAI negalima sito naudoti sioje vietoje. Kuom vyras nuo moters skiriasi-butent testosteronu, kuris yra agresivsnis? vyras. Ka cia dar tirti?
rimka 2009-12-10 22:55
tai gali pradet neigti... o is kur tu istraukei kad vyras agresyvesnis? gerai pazysti moteris ?