E. Zurofas vėl kalba apie Baltijos šalių simpatijas naciams

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azuolas 2009-12-19 19:28
Kai prabyla Zurofas, tai antisemitinius jausmus gali sukelti net nenaciui... Nekartą ta lietuva ir atsiprašė ir kompensavo, bet jam niekada nebus gana atsiprašant šikti ant mūsų. Šitaip elgdamasis juodina ne tik mus, bet ir žydus.
kionig 2009-12-19 19:43
Tai kad prilipde mum zydsaudziu pravarde, tai nebuvo kaip ir kitos iseities. Bet tokiu naciu medziotoju siaip ne vienas yra, ir jie savo veikla tesia, neveltui zydeliai, ismusineja skolas, nors jiem tas sunkiai sekasi Bando nuteist simtamecius diedukus... juokdariai.
Arns 2009-12-19 19:54
lietuviai irgi nesėkmingai iš Petriko, buvusio EBSW koncerno vadovo, bando išsimušti pinigus ir priversti jį atsėdėti už pavogtus pinigus. Vargšelis jau juos spėjo išleisti/paslėpti, o mes, pinigų savininkai drįstame kabintis į JĮ. Taip ir su naciais, tegu nors ir iki 120 išgyvena, gaudyti ir bausti visus, kurių nubaudimui išliko pakankamai įrodymų. Savanoriai tik ir tevykdė visas tas žudynes, tie kurie kariavo frontuose, nebaudžia niekas, nes jie buvo pasiųsti kariauti.
Analog 2009-12-19 20:00
Man naturaliai persasi isvada, jei jau zmones patys ejo savanoriais i tokius dalykus, matyt buvo uz ka.
Crus 2009-12-19 20:01
as zmogus tolerantiskas, bet ribos juk viskam buna. po truputi pradeda ikiret visi tie zydai su naciu "medzioklem", su savo kompensacijom, su kapinem Vilniuje, kai patys tuo tarpu Jeruzaleje ant senuju kapiniu (2000 metu senumo) stato gyvenamuosius kvartalus. kuo daugiau jie lenda i akis, tuo labiau pradedi nekreipt demesio.
kionig 2009-12-19 20:37
Nu ir kas is tu naciu ? tu pasakyk kokia nauda ? Kad ir nuteisi 100meti senuka, paduosi milojonini ieskini, jis greiciau nusizudis arba mirs sava mirtim, negu ims ir bylinesis su kvailais zydais ir kas toliau ? Begsi zudyt jo anuku ? Lygiai taip pat kaip ir mes dabar zyziam ir zyziam rusams uz CCCp zala moraline ar kokia ten, bet kaip jie negrazina taip ir negrazins. Lygiai tas pats su amerika. Kiek jin pasauliui skolinga ? Kodel nieks is jos skolu neismusineja ? Kartais tikrai knisa zydeliai su savo ambicijom neturinciom logisko pagrindo, ypac su tom zydu kapinem. Beje, zydeliams netaip jau ir lengvai sekasi ieskot irodymu, todel jie verciasi per visa pasauli ieskodami ju, bet mat sunkiai randa Apie situos naciu medziotojus buvo filmas per LRT2 bet sunkiai pamenu pavadinima.
Manvydas 2009-12-19 21:18
Tai tegu žydai prispažįsta dalyvavę lietuvių, estų, latvių ir kitų tautų genocidę.Stalinistiniais metais blyn.
Dvigubas nulis 2009-12-19 21:27
Man tai viskas aišku pasidarė, kai perskaičiau „rusakalbių žydų <..>“. Nereikia čia niekam aiškintis, kas pagrindinai stovi už tokių žmonių/organizacijų finansavimo, ir taip visiems aišku turėtų būti — „mūsų gimtoji Tėvynė“ Rusija. Kaip gi praleis jie eilinę progą paburnoti ant Baltijos valstybių :]
Arns 2009-12-19 21:33
O kažkam skaityti metas straipsnius "Savo ruožtu Pasaulinio rusakalbių žydų kongreso prezidentas ir Rusijos senatorius Borisas Špigelis pareiškė sukursiantis „tarptautinį antifašistinį frontą“. „Aš kišiuosi į šalių, kurios reabilituoja ir garbina nacizmą vidaus politiką“ – teigė Rusijos senatorius. Savo ruožtu žurnalistas Leonidas Mlečinas pabrėžė, kad fašistiniu stiliumi besielgiančių politikų pakanka ir pačioje Rusijoje. „Sovietiniai kariai nesikovė prieš fašizmą ar už demokratiją. Jie kovojo už savo namus ir šeimas. Čia buvo daug kalbama apie istorijos falsifikavimą, tačiau didžiausia falsifikacija vykdoma pas mus šalyje. Stalinistas negali kaltinti ukrainiečių ar Baltijos šalių gyventojų, kad anie buvo ištikimi nacionalistiniam elementui, kuris rėmė fašistus. Reikia suprasti, kokia sunki tuo metu buvo situacija. Nacionaliniai judėjimai ieškojo, kas jiems gali padėti. Mes turėsime teisę fašistą vadinti fašistu tik tuomet, kada mes susitvarkysime su savo pačių istorija“ – apie Rusijos istorines peripetijas kalbėjo žurnalistas." Dalis, kurios nesupratote, arba praleidode, nes būtent čia yra to "rusakalbio žydo" mintis
Dvigubas nulis 2009-12-19 21:42
Ačiū už patarimą, tačiau jis tiktų labiau Jums, ne man. Rusakalbiai žydai šiame straipsnyje kalbėjo iki „Savo ruožtu žurnalistas Leonidas Mlečinas pabrėžė, kad fašistiniu stiliumi besielgiančių politikų pakanka ir pačioje Rusijoje.“, toliau kalbėjo ŽURNALISTAS, o ne žydų kongreso atstovas. Taip kad reziumuojant šio straipsnio informaciją, išplėsiu ir pakartosiu prieš tai buvusią mintį: rusakalbiai žydai kaltina Baltijos šalis, o žurnalistas Mlečinas įterpė savo nuomonę ir išsakė mintis apie esamą situaciją pačioje Rusijoje.
SaliamonXP 2009-12-19 21:47
Kaip vienas draugas yra pasakes: Antisemitizmas nera pasaulio problema, tai yra zydu problema Seip tikrai jau pradeda tie zydai uzknisti... Turi savo nelegetymiai sukurta tikru terorismu uzsiiminejusia (ne tokiu kaip isgalvota Alkaida) valstybe, tegul eina ten ir gyvena, kaip ir visos tautos. O tai ne, trinas kur nereikia kaip cigonai... O kas del rusu, tai patys ne ka prastesnes stovyklas turejo nei naciai. O dar idomiau yra tai, kad kaip tik rusai ir ismoke nacius kaip tokias stovyklas statyt ir organizuot, nes kai naciai sugalvojo, kad ir jiems irgi reiktu tokiu stovyklavieciu, tai pas rusus tokios veike jau ne pirmi metai... O tai ka rusai dabar daro, tai viska pasako viena citata (deja pamirsau kas sake...): Ateitį, valdo tas, kas valdo istoriją, o istoriją valdo tas, kas valdo dabar. Kaip jau visi zinom, ruseliams ambiciju netruksta, tad ir uzsiimineja savo ekspancija... Pirma uzduotis: perrasyti istorija ir apjuodinti priesa. Ziurint i paskutiniu metu nuotaikas, tai nieko gero nelauk...
Arns 2009-12-19 21:58
http://en.wikipedia.org/wiki/Internment Jei tikime wiki "The Oxford English Dictionary, 2nd ed. defines concentration camp as: a camp where non-combatants of a district are accommodated, such as those instituted by Lord Kitchener during the South African war of 1899-1902" Na autorystė anot Oksfordo žodyno, lyg ir Britams priklauso. Darbo stovyklos veikė visur, net Lietuvoje tarpukariu, tik kad naciai sumanė jose įvykdyti žudymus. O dėl straipsnio, tikite jog delfi.lv tikrai nešališkas? Ypač žinant, kas paskutiniu metus dedasi Latvijoje... Man būtu įdomu pamatyti straipsnį vokiečių, juk konferencija Berlyne, gal ten būtu pateikta rimta info, o ne kažkokios sapalionės, nes straipsnis tikrai kiek neteisingas, bene vienintelė citata ŽURNALISTO, o ne konferencijos dalyvių. Neatrodo propagandiška? Dvigubas nulis, na dėkui, kad pamokei skaityti, dabar matau jog šis straipsnis yra totalus nulis, daugiau skirtas sukelti diskusijoms, o ne informuoti apie tai kas toje konferencijoje buvo kalbama.
tvset 2009-12-19 22:11
nereik smerkt zydu, kad sie nerimsta..... tarkim, kai planingai per kelis metus yra iszudomi 6mln. vienos tautos zmoniu, tai kazin ar 70m uzteks su sia tragedija susitaikyt ir nebeieskot "kaltu".....
cawx 2009-12-19 23:09
"O dėl straipsnio, tikite jog delfi.lv tikrai nešališkas? Ypač žinant, kas paskutiniu metus dedasi Latvijoje..." "Kai oponentas išbaigia argumentus, jis bando patikslinti tautybę."
Arns 2009-12-19 23:53
o tau nekeista, jog tik iš latvių paimta info? Matyt latvių kalba lengvesnė nei anglų, vokiečių, be to, anoms šalims aktuali tema, čia mes(kartu su rytų Europa) anot žydų statistikų, velkamės pačiame gale, pagal prisidėjimą tiriant nacių nusikaltimus. O tau dar patariu straipsnį skaityk, gal tikrai reik keliolika kartų paskaityti straipsnį, jog suprastum, kad čia atsiliepimas o ne straipsnis. Rimtų pranešimų, kas ten pasakyta, vos 4 eilutės, visa kita interpretacijos, pradedant nuteikiamuoju nustatinėjimu(įdomu pagal ką) kas finansuoja renginį, bei baigiant tuo jog eilinis žurnalistas, tiksliau jo nuomonė nevisiškai į temą, užima trečdalį "straipsnio". Na kaip ir sakiau, į straipsnį nepanašu, reik tokį daiktą už vardinti atitinkamai, nes čia pono Leonido Mlečino nuomonė, atitinkamai kaip L.Bielinis, V.Mitė(abu iš delfi.lt Nuomonių ringo) rašo. Ten ne straipsniai ir jų "už gryną pinigą" priimti negalima, nes jie išreiškia SAVO nuomone, o ne siekia informuoti ir perteikti kažkieno mintį(pvz konferencijos) ar ne savo atliktus tyrimus skelbia...
Crus 2009-12-20 00:22
per dirbtinai sukelta Ukrainos bada zuvo ne ka maziau zmoniu... ir tai per viena ziema!!!
Jobke 2009-12-20 10:47
O siaip tegul tuomet pirma prasivalo fasistus Rusijoje, tada kuria frontus, kad kistusi i kitas salis.
kiesza 2009-12-20 11:24
nuo seno Lietuvoi gyveno tik Baltaodziai Lietuviai ir manau nera cia ka vekt visokiem kinam negram ir ypac zydam bei ypac lenkam nes sie atsinesa savo kulturas pristato paminklu visur visokiu ir mes turim taikstytis su ju zvaigzdem zvakidem tiesiog gatvej..
Belzebubas 2009-12-20 11:55
Tai gal Lietuvai sienom apsitverti, kad neduok dieve koks nors juodaodis iš Anglijos sumastys per Lietuvą pravažiuoti. Ką bloga Lietuvai padarys juodaodis, rusas, lenkas ar dar koks užsienietis. Jei einant gatve pamatęs juodaodį, tu jame matai tinginį, plėšiką, žudiką ar t.t. tai čia jau tavo problemos, o ne jo.
terran 2009-12-20 12:06
kiesza is panevezio.. jis mato geresni laikrodi nei jo ir neblogus kedukus o apie tema.. su viskuo galima sugyvent.. kol nepradeda lyst i akis.. tas pats lietuvis lietuviui gali tapt priesu jei prades kelt save.. zydai garseja savo verslumu.. cia gi ir jau naujas verslas.