Emigracijos lyderių dešimtmetis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Windas 2010-01-05 12:58
na kaip atsiras lietuviskas binladenas ir numes lektuva ant seimunu manau tada daug kas gryztu nes dbr ner tolko nes sprendimai politiniai lietuvos - katastrofa.
valdis5797 2010-01-05 14:45
to windas jei tokia katastrofa tai ka pats protingesnio pasiulysi? windas, ka darytum jei turetum valdzia lietuvoje, kokius politinius sprendimus primtum?
Windas 2010-01-05 14:59
O kaip kitaip? Pagalvokim logiskai: Padidino mokescius - speju apie 60% darbovieciu moka juodai algas dabar. Skolinasi daug - protingo nieko nematau kur tie pinigai kur tie milijardai? Blem gal ir durnas pasakymas bet stengciaus isteigti pinigu kontrole ir kuom tai naudinga.. Paiimkim google norejo lietuvoj isikurti pamenat tuos laikus? O kas gi buvo lietuva pasishiko, del nano vamzdeliu jei gerai pamenu lietuviu mokslininkai norejo pradet gamyba ir kas buvo? vel nesutikom... Esme labiau ivestavima nukreipciau i verslo pletra nei i kokius valdomu rumus... blem tokioje vietoje kaip dabar tuos valdovu rumus parduociau ir stengciaus versla pletot.. ok, sakoma turim ivaizdi turet? o koki dabar turim? Skurdzius valstybes gyventojus.. ok tokie kaip ash ir geresni zmones pragyvenam normliai ir nejauciam krizes... Bet paiimkim zemes uki kaip ten viskas numusinejama? Realiai tik priesh pora menesiu nusprendziau paziuret uz kiek gi as ta batona perku BLET KAINUOJA 4.50Lt Ignalinos AE uzdare tikrai nelaiku.. buciau vos ne maldacias EUS kad palauktu kol krize praeis nes zmonem ir taip sunku.. o dar vanduo brangs.. VISU 1lt speju apie 30% o gal net ir daugiau ant skaitliuku des magnetus. Migracija nesveika ish lietuvos.. pasakykit kur tie pinigai padeti visu? Uz kiek tuxtanciu lietuvos dujos buvo parduotos pamenat? Arba mazeikiu nafta? pardavem ir damokejom idomus sanderis... asmeniskai ash gal kaip IT zmogus labiau i mokslo puse linkes bet seip galiu pasakyt liudna bet tiesa jog protingi zmones i seima neina. Jie nori ramiai gyventi be galvos skausmu ir t.t Todel dazniau ishvykstama dirbti specialistais uzsenyje pinigai geri, poziuris i tave ne kaip i TA ZMOGU KURIS ALGA VALGO IR TURI VERGAUTI bet kaip i zmogu kuris turi ir gyvenimo rupesciu, nuotaiku kaitas ir kitka. Lietuvoje per daug pasilikia to soviemetisko poziurio. Realiai toks jausmas kad reik istatymo jog i politikus gali eiti tie zmones kurie nusimano mokslo srityje, ekonomikos, politologijoje.. t.y. zmones su galva o ne su milijonais.. Nes kaip kazkur buvo sakyta jog apie 1998m buvo lyg seime 18 milijonieriu o dabar jau 32 ar kiek ten ju del skaiciu siek tiek galiu klysti bet teisybes yra pasiieskosit intike rasite.. Atsakykit kodel seimynai milijonierias tampa o tauta skursta? Kad nors puse tu pinigu kur skolon ilipe esam butu investuota i versla ir jo pletra manau jau atsigaudinetume.. ir reik nepardavinet strategiskai svarbiu objektu uz tokias sumas ir kad dar damoketi nereiktu nes ten tai ishvis juokinga situacija buvo.