Didžiausios miestus nusiaubusios katastrofos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laras_UK 2010-01-22 11:55
Mano nuomone haiti istiks toks pat likimas kaip istiko indonezija ir kitas aplinkui esancias salis nukentejusias nuo cunamio. Manau sostine bus isvalyta , bet tuo ir viskas baigsis , nes si salis, o tuo labiau ir miestas nera niekam reikalingas, kaip ir indonezijos pakrantes. niekas neinvestuos milijonu , kad atstatyti ir taip skurdzia valstybe kuriai vistiek kas metus reikes siusti milijonines paramas. Galbut prasides kazkokia hollivudo garsenybiu iniciatyva "atstatykime zmonem namus" bet juk tai aiskus saves populiarinimas pasaulio atzvilgiu, taip nieko ispudingo ir nepadarant. Konkreciai manau haitis nebebus atstatytas.
T 2010-01-22 12:10
Tik nesupraskite, kad atsitikus stichinei nelaimei ir kažkam sugriuvus pastatomi geresni pastatai. Pastatomi gal ir geresni, bet žmonėms reikia kažkaip išgyventi be jų, statomi iš lėšų kurios būtu skirtos kitoms sritims vystyti.
kiesza 2010-01-22 14:14
na jiem dar labai gerai beigesi manau
Arns 2010-01-22 16:36
turtingas šalis nelaimės pamoko ir jos tampa tik stipresnės, o štai silpnos valstybės tik susitaiko su praradimais ir turi laukti naujų. Na atstatys miestą, bet tai bus tik spindintis naujas viršelis, problemų neišspręs nauji pastatai
Nerkashis 2010-01-22 20:22
na bet žmogam tai reikia kažkur po stogu palyst, kad ir laikinai. Žinoma namas problemų neišspręs. Aš tik visada statau save į nukentėjusių vietą. Visų pirma norėčiau atsigaut po šoko, kur nors ramiai įlindęs. Po to žinoma med. pagalba, vanduo, maistas, rūbai.... Tai būtų tai ko reikia dabar tuoj pat. Žinoma žiūrint į ateitį daug galima primąstyt. Bet tiem vargšeliam dabar tikrai ne nauji pastatai ar gatvės rūpi.
DJ_LFS 2010-02-11 02:19
na, katastrofos kaip kartus vaistai zmonijai - neleidzia degraduoti