Ką piešia šis vaikas? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Seip 2008-08-16 21:06
Anonymous 2008-08-17 09:01
geriau parduokim Lietuva Rusijai tada nors mokykliu uzteks ir bendzinas bus pigesnis
Anonymous 2008-08-17 11:20
"lt ru" kad ir kaip to nenoreciau manau tai geriausia iseitis
ignasltu 2008-08-17 15:01
xD Nu jo, paskutiniai du komentarai tikiuos su ironija buvo? šeip aišku aš asmeniškai nebučiau prieš tokiam ...(net nežinau kaip pavadint)... įvykiui Bet kai apie rusu hakerius tema buvo, tai didžioji dalis rusų nekentė, tai įsivaizduokit kaip reguotų tie žmonės į susijungimą
3y6ac 2008-08-17 15:48
labai teisingai kazkas cia pastebejo del krepsinio. Tipinio lietuvio religija, akla, chaotiska, alaus upemis, deginanciomis neuronus aplaistyta. Man koktus sis lietuviu garbinimas siaudo, kuris vienintelis pozityviai garsina lietuvos varda. Ir paaiskinti tai istikruju nesunku. Tau zmogau nereikia stengtis, daryti bvp, kalti tomu tomus knygu, arti metu metus labaratorijose bandant ka nors sukurti, - tu paprasciausiai palaikai rinktine, ir tai tau duoda privilegija i nors ir mazyte, taciau dalele tos sloves, kuria iskovo sportininkai. Kartu su ta mazyte dalele, patenkinamas dar nuo sovietu laiku nugesintas ir iki siol neisauges savirealizacijos alkis. krc.
nikis 2008-08-17 21:57
na, zinau, as esu lietuvis. o kur tu matai mano tipiskuma, bent dalele priklausomybes daugumai? ivardink, pagrisk, tada gal bus galima kreipt demesi i tavaja nuomone. as nieko nekeikiu, tiesiog suerzino toks neobjektyvus poziuris, sakyciau perdetai skeptiskas vertinimas. emocijos nera nusikaltimas. "blia" nera keiksmazodis. ir juolab as nieko nekeikiu, tad jei turi kazka konkretesnio pasakyti, nepamirsk argumentuoti.
Anonymous 2008-08-18 00:53
to a ir kitiems: kiek mes mazai o kaip garsiai rekiam! Tu manai kad tik lietuvoj bedos? Manai tik tavo kieme blogai? O jei gyventum kaimyno kieme butu geriau? Gerai ten kur musu nera!
3y6ac 2008-08-18 16:58
na cia ne mano darzas Nikis'ai, taciau Niki is esmes teisingai pasake. Juk tu savo komentare taippogi koneveiki kazka, o tai jau yra lietuvio tipiskumo bruozas, nesvarbu, kad kritika siuo atveju nukreipta pries ta stereotipa.
nikis 2008-08-18 21:23
krypstate i offtopic. kalbam ne apie mane ir ne apie lietuviui budingus bruozus. pasikartosiu - emocijos nera nusikaltimas, erzina mane stereotipai, todel gan tiesmukai, jiems puikiai suprantama kalba pasakiau. manau lietuvos laukia sviesi ateitis, nes auga tikrai gan intelektuali karta, nors ir veikiama stereotipu, subkulturu, linkusi i rukyma ir alkoholi, taciau tai esmes neturetu labai keisti. mane glumina vyresniu zmoniu pasisakymai, kad anksciau buvo gerai, o dabar chuliganu karta auga. tiesiog tada zmones kaimuose gyvendavo ir daugmaz zinodavo tik apie savo kaima ir kelis aplinkinius. dabar kai visa tai labiau viesinama ir sureiksminama jie bedavoja, o kai anksciau visas kaimas gerdavo nuo jaunu dienu, nebuvo problema, kai vyrai prisidarydavo vaiku per visa lietuva ir dingdavo turbut geriau budavo. tiesiog labai subjektyvios nuomones. manau isaugsim is tu sovietiniu tradiciju. =]
Anonymous 2008-08-18 23:59
Tau reikia argumento? "bambuku salis... vienu zodziu, uzaukit, ar siaip mastykit ka kalbat." Teigi kad Lietuva yra bambuku salis. Ir Tai nereiskia kad lietuvoje auga bambukai o tai kad lietuvoje zmones kvaili, nesuprantantys nieko, matantys tik bloga ir tik sugebantys smeizti, peikti, menkinti ir nuvertinti savo saly, o tai daryti yra tipinis lietuvio bruozas. Sakydamas bambuku salis tu taip ir padarai tai yra nuvertini ir numenkini ir tuo paciu parodai savo lietuvio tipiskuma o paskutiniame savo komentare jau visiskai kitaip kalbi matosi kad kritika padejo
nikis 2008-08-19 13:02
bambuku salimi ne as pavadinau, tad pats geriau persiskaityk pries komentuodamas. "lietuva ir kitos panasios banbuku salys liks tokios kokios yra dar ilgai. ir visi galvoja kad "as iskirtinis o kiti cia bomzai" nors mes visi toki, iskyrus mane as tai netoks, cia rimtai Smile" - vienas veikejas taip issireiske, ir as isreiskiau savo pasibaisejima, jo neobjektyvia nuomone, ir ypac saves aukstinimu, visus kitus priskiriant menkesnei daugumai. va cia pasireiskia kazkieno tipiskumas. tad gal pries kazka komentuodami isiskaitykit. skubotos isvados neikad neduoda geru rezultatu. tad, pasikartosiu, mastykit =] del paskutinio posto isskirtinumo, galiu pasakyt, pakartot, emocijos nera nusikaltimas. ta posta rasiau susierzines, perskaites tulas neva nuomones (neisizeiskit), ir tiesiog jus to post'o esmes visiskai nesupratot, ir kazka dabar cia stumt bandot, perskaitykit dar pora kartu, gal kaip nors..
Anonymous 2008-08-19 16:36
o as dazniusiai komentaru neskaitau nes ten isliejama tik kazkokia tulzis ir pyktis ant kitu o kam man to reikia