Haliucinogeniniai vaistai dovanoja nepamirštamą kelionę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-07-16 15:45
Idomu ar miego pojuciai yra panasus, issiskirianciu medziagu atzvilgiu, kaip sesto tipo haliucinaciju, po kuriu zmogus nieko neprisimena tik zino jog buvo labai smagu. Gal miegas irgi turiu tu paciu haliucinogeniu savybiu ir jo metu yra isskiriamos panasios haliucinogenines medziagos?
Anonymous 2008-07-16 18:59
noooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiuuuuuuuu ggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbukuuuuu!!!!!!! kur gaut?
Anonymous 2008-07-16 19:01
narkotikai su mokslu susija tuom manau kad issiaiskintu ju nauda, bet manau naudos jokios jie neturi tik dideli suda kuris suknisa prota ir parodo ivairius ar tai spalvota vaizda ar tai isveme sirdi plakancia nu nesamones kaskokios, tai mokslininkai ir surado va tokius narkomanus 36 dalyvius kurie uzdyka priede grybu :D as aisku neangelas padarau ir bonka ir alaus cigarete parukau dar labai retai zoles... bet cia dar sako gyvent geriau - meslas jau galvoi jai galvoja kad paes grybu ir zaibys jau gyvenu gerai :D as manau kad pramogu reikia kaskokiu kitokiu ieskoti, nes dbr tai visur tik kokia zole.. pamegint siek tiek galima bet tureti valia sustoti nes jai patiks dar noresis o po 10 metu tu jau niekas :D