Regeneracinės medicinos taikinyje - odos purkštuvai bei organų spausdintuvai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nightbringer 2008-06-30 14:52
Na su tokiomis technologijomis bus nesamone neleisti istatymu draudziansu tureti daugiau nei 2 vaikus. Kiek matau nuo sitos technologijos galima ir pradeti kurti ir renimavimo technologijas.
Anonymous 2008-07-01 00:46
ne ne ne manau tai butu didele zala musu ateiciai. na ok, vieniems padeda, kitus paskatina elgits neatsakingai, nes zino kad jei ir nukentes patys kovojant su kitais, jiems bus viskas atstatyta. Tad ir ta karo prasme man nebelabai suprantama, kam kovoti jei visi lieka gyvi, ir tiek priesu tiek savu armijos skaicius nekinta . .. tai cia nebekaras gaunasi, o konkurencines lenktynes tarp farmaciniu kampaniju .. . kas daugiau ir greiciau pagydis nukentejusiuosiu. Kaip formules 1 varzybos. kUO greiciau, kuo pirmiau :d kazkaip su tos atauginimo sistemos prieinamumu reiktu padirbeti biurokratiskai ar panasiai. nes jei bus pasiekiama daugumai, nieko gero nebus, tapsim nemirtingi , ir nebebijosim niekas sito.
Nightbringer 2008-07-01 19:36
Woow sakai, kad ateityje zmogus bus tinkamas prikelti net po atomines bombos ,o seip pagalvok kam prikelti ,,eilini Rajana" jei del to teks sumoketi valstybei milijonus.
Anonymous 2008-07-01 20:24
biurokratiskai? ta prasme paaiskink kur cia tos biurokratijos reikia ir kaip manai kas ta biurokratija, kad ja cia ivelei? Populiacijos monitoringas ir konktrole neisviangiamai ateityje tures buti ivesta, nes paparasciausiai neissimaitins. O sios medicinines paslaugos, nu nezinau kiek laiko turi praeiti kad butu prieinamos bet kokiems civiliokams. Visgi visada lieka ne tik fizine ar materialine bet ir moraline zala, tad bet kokiu atveju jei jau bus baudziamas nusikaltelis "ismuses aki", tai siuo atveju manau netik gaus cypes bet ir kompensuoti gydimus tures bei straipsnyje minetas proceduras. aisq dbr tai dar tik belvyzgos na bet paziuresim kaip cia bus. bet kokiu atveju pozityvus progresas manau.
Anonymous 2008-07-12 00:11
Kaip ir daug kas sako reik reguliuoti zmonijos skaiciu !!!!!! Jau netulimoje ateityje turi ivykti stiprus karas kad pastumetu technologijas. kai prades zmones gabent i kitas planetas tada ir bus galima spausdinti organus ar kitaip prtesti zmogaus gyvenima :| o dabar reike karo kad atsirastu laisvos gyvenamos vietos ir butu taika pasaulyje :}{
Borland 2008-07-12 01:46
tj gal padarom akcija "nuzudyk geriausia drauga vardan vietos siam pasauly"? normaliai issivystes zmogus visad suvoks kad yra zymiai geriau vienitis o ne kariauti.. o kas del vietos tj.. jos visdar pilna sakot nebus maisto? hmm.. o kiek mes visos zemes uzeme? jauciu net desimtadalio neuzeme, kad ir lietuvoj, jus tik pagalvokit kiek nuo vieno miesto iki kito reikia vaziuot, kiek pakeliui laisvu plotu, vien laukai ir miskai, o miestai palyginus yra visiskai mazyciai aisku kokioj kinijoj gal kita situacija, bet ten kiek girdejau yra istatimai kazkokie draudziantis daug gimdyt