Smegenų jungčių ryšys su pedofilija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-12-06 16:31
reikia juos gydyt kulkom i kakta
dastis 2007-12-06 18:46
sutinku.
Robinis 2007-12-06 18:53
nu tu irgi parodiai aukšta mastymo lygį ... aš tai sakyčiau lietuvius reik labai gerai ištirti pas mus daugiausia auto įvykiu,savižudybių,paskiau daugiausia psichinių ligonių turim laisvėje ir gydyklose lyginant su kitom šalim pagal gyventojų santykį ,vis su kiekvienais metais labiau neraštengisni darosi lietuviai... aplamai žiaurus laikai dabar yra... vaikus į lauką prisibijai išleist kad koks nepagautu,, paskiau jaunimas "išpyzdejes" 15-17 metu vyrukai vakarais neleidžia praeit,,dar koks durnesnis peilį nešiojasi... 18-21 metų su mašinom laksto žmones daužo... ir t.t...
qazedx 2007-12-06 19:13
galetu panasius tyrimus atlikti su gejais, gal jai irodytu kažka panasaus ju nebe finansuotu, ir neaiskintu, kad tai gyvenimo budas...
Anonymous 2007-12-06 23:24
Sutinku su Robinis teiginiais. Tik bėda ta, kad kolega pats nelabai raštingas: "aukšt,savižudybių" ir t.t... O šiaip pats visada tikėjau (sakiau), kad žmogaus negalima teisti už tai koks jis yra: jį reikia perauklėti. Pvz. visi tie kalėjimai tai išvis yra nesąmonė. Na ten bent psichologai normalūs dirbtų ir daugiau su kaliniais bendrautų. Tai kur tau... "Nixuja" ten žmogus nepasitaiso. Nu gal kokie 5% kalinių.
Ta 2007-12-07 09:17
Tai ne kaleimuose reik zmones taisyt...o apskritai man toks ispudis susidaro, kad yra dalis tokiu su pazeistom smegenim nusikalteliu peraugusiu ir jie daro itaka kitiems, ty, ir sveiki pradeda elgtis ir igauna nesveiko zmogaus mentaliteta. Reikia keisti visuomenes vertybes ir poziuri, kad kazkas is tikro pasikeistu.
Vytautas 2007-12-07 09:23
Matot, vėl atsiremiam į tą patį - kalėjimai lavai lengvas sprendimo būdas - įkišai žmogų ir nesuki galvos. Iki kol jis neišeis - tuomet vėl lauki kada jį įkišt. O perauklėjant, reikia įsigilinti į to žmogaus pasaulėžiūra, gyvenimą, padėti jam surasti savo vietą gyvenime, kad net nebūtų noro nusikalsti - labai daug sudėtingo psichologinio darbo. Ir čia nepaskubėsi, nelabai pamatysi greitus rezultatus - mūsų visuomenei to nereikia. Dauguma nori rūpintis tik savo gyvenimais - kaip greitai "prasimušti", o daugiau kad ir tvanas. Nors viskas susiję - jeigu aš turiu 2 namus, reiškias kažkas neturi nei vieno. Nu ir t.t. - pati visuomenė nesuinteresuota keistis. Kad ir švietimo sistema - kiek ją baigusių jaunų žmonių tikrai žino ko gyvenime nori ir ką planuoja veikti? Vienetai - svarbu moki matematiką, interpretaciją ir kelias istorijos datas - tikrasis gyvenimas gi lieka kiekvieno asmeniniu reikalu... Vieni su tuo susidoroja, kiti "paskęsta"...
Violet 2007-12-07 13:02
Lenk medį,kol jaunas geresnės prevencijos nesugalvosi.O jaunuolių kišimas už grotų nėra geras sprendimas.Tačiau pažvelgus iš kitos pusės,gal vertėtų naikinti juos, kaip žydus per antrą pasaulinį? Kad ir kaip banaliai skambėtų frazė,jog viskas prasideda šeimoje ir mokykloje,aš 100% sutinku su ja.
leopard 2007-12-07 15:30
Vistiek aš už senus "gydymo" būdus. Pavogei arklį - pakorė. Išprievartavai moterį - vietinis linčas. O kokios Lt bausmės???? Aš irgi už kulkas.
Ta 2007-12-07 20:24
Deja nieko tai neispres, siais laikais reik elgtis protingai ir mastyt kodel jis pavoge arkli, ir kodel isprievartavo moteri, kad to galima butu isvengti ateityje...baime jau seniai nyksta, kaip modernaus pasaulio motyvacija.
ai 2007-12-07 21:23
nelabai suprantu kuo tie gėjai ponui trugdo???? ar tai liga ir nenormalu, ar tai genetiškai nulemtai ir normalu, sunku pasakyti...ir koks kieno reikalas tas asmens seksualinis gyvenimas jeigu jis nepriekabiauja, neprievartauja ir netvirkina.... ----------- pedofilai.... hmmm....nežinau nežinau...blaiviai mąstant, laikantis humaniškumo ir demokratijos, lygybės ir blablabla....suprantu kad reikia gydyti, perauklėti ir t.t. bet nesu tikra, kad man pavyktų blaiviai mąstyt, jeigu kas nors bent ką nors padarytų ne vien mano vaikui, bet tiesiog bet kuriam vaikui, kurį aš pažystu...t.y. tiesiogiai paliestų mano gyvenimą.........jo........brrrrrrrrrrrrr
leopard 2007-12-07 23:32
tai pedofilai irgi asmeninis tada reikalas. Tai yra nenormalu sveikai suformuotame gyvenime, nei gejai, nei pedofilai ir tt. Kokie paskui vaikai užauga???? Dar daugiau mokesčių mokėtojų pinigų išeina tokiems gydyt, arba uždaro iki gyvos galvo žmogų, tai kam? Pakabint geriau ir visiems ramiau bus.
Anonymous 2007-12-08 17:22
na as noreciau paziuret kaip ir kam kiltu noras perauklet pedofila kuris isprievartavo sunu.... koki dar perauklijimai uz mokesciu moketuju pinigus?? tuo labiau kai kasoje maximoj nera kam sedet tai is kur tu psichologu atrsiras? tokius perauklejimus tai peremciau tiktai kulkom ir nekitaip.