Planeta, sprogdinama demografijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-03-21 15:12
Kuo neturtinegesnė šalis, tuo didesnis gimstamumas ir mažesnis vartojimas. Kuo šalis turtingesnė, tuo gimstamumas mažesnis, tuo visi daugiau vartoja. Kokios būtų šiuolaikinio jaunimo vertybės? Karjera, pinigai, materializmas ir t.t. Nieko nuostabaus, pažiūrėkime kokioje aplinkoje mes gyvename: viskas kas aplink mus, viskas mus skatina vartoti, nes toks gyvenimo tikslas - uždirbti pinigus ir pasiturinčiai gyventi. Į toli dabar niekas nežiūri, po manęs nors ir tvanas. Nėra religijos, nėra stabžių, šiuolaikinis žmogus neįžvelgia tiesioginės grėsmės, todėl elgiasi taip kaip nori ir daro nusikaltimą savo planetai.
Anonymous 2008-03-21 15:42
bet gi ne mes, vartotojai, kalti, kad afrikoje yra toks gimstamumas ir žmonės nesusipranta, kad jų vaikai neturi ateities. kol bus toks jų požiūris, kad turi būti daug vaikų, ir kad vaikai nuo 10 metų turi eiti dirbti ir išlaikyti tėvus, tol ir dėsis tokios nesąmonės. Galingosios pasaulio valstybės turėtų imtis drastiškų priemonių, kad tie kelmai iš afrikos susiprotėtų. Kinijoje viskas sparčiai juda į priekį, kai buvo įvesta 1 vaiko politika ir pan.
noname 2008-03-21 16:09
Afrika skurdus žemynas... Pasakysiu savo nuomonę: skaitant komentarus net pikta darosi, kad komentatoriai daro daugiau klaidų, negu tiesos parašo... apie lietuviškas raides tai galima net užmiršti... beraščiai...