Nuotolinis darbas – produktyvesnis ir sveikesnis, atskleidė tyrimas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-10-08 20:30
fsio, ryt viršininkui pranešu, kad ofise nebesirodysiu.
brotherztm 2008-10-08 20:43
But saunu jai Lietuvoje visi namie dirbtu
Booster 2008-10-08 22:26
Tai tikra tiesa maziau streso niekas nenervina, nera keliu kamsciu ar gi gali buti geriau?
sigitas 2008-10-09 00:05
Aš irgi kartais dirbu namie o ne darbovietėje . Bet man namie dirbti yra sunkiau ir ne vien todėl kad namie atlieku sunkesnes užduotis o todėl kad namie yra sunkiau į tą darbą pasinerti .
Anonymous 2008-10-09 09:46
mantai iergi namuose sunku susikaupt rimtam darbui per dug pasaliniu dirgikliu
Anonymous 2008-10-09 14:53
Va va na ash namie dirbu ir darbe dirbu.. namie sunkiau... nes maziau jautiesi prispaustas prie darbo.. Nelabai skubi ir t.t. ash net ishlovos nelysciau.. dirbciau prie kompiuterio pabudias po darbo adgal lovon.. nes pc prie lovos... tai manau paskui raumenys taip jau atrofuosis kad nebepaeisiu... + ritinis judejimas kaip tik manau pagerina bukle.. saltukas ritinis atmusha miegus.. jei i darba vazineji viesuoju transportu tai dar speji apgalvoti kaip ka padarysi.... man darbas 8 ateinu neretai apie 7h .. kavos pasidarau susiruosiu ir ramiai dirbu auksines uzsidejas kad negirdeciau vadybininku balsu. Tad manau del namu darbo blogas teiginys straipsnyje yra.
Anonymous 2008-10-09 15:49
Nuotolinis darbas nuotoliniam darbui nelygu (-. Kompanijoje, kuriuoje praktikuojamas "teisingas" nuotolinis darbas, tu is tiesu jungiesi i kompanijos tinkla (vpn tarkim), tau tuomet paskiriami resursai (laisva fizine/virtuali darbo stotis) ir dirbi taip pat, kaip, kad dirbtum vietoje. T.y. tavo darbas fiksuojamas, vedama apskaita ir t.t. (check-out/in darbini iseities koda, visos siuolaikines versijavimo sistemos gali parengti gana issamius raportus ka, kada ir kodel darei). Nereikia isivaizduoti, kad gauni uzduoti, sedi namuose (duse su laptopu) ir dirbi bet ka, tuomet kokia 12 nakties siunti e-mail'u ka padarei ir t.t.
Anonymous 2008-10-09 23:22
gana silpnas straipsnis, vienas argumentas kad nepatiriama streso rytiniuose kamščiuose. O kur laisvesnis savo laiko planavimas, mažesnė kontrolė (neskaitant būtinos didesnės savikontrolės) kur eini, kada grįši ir t.t. Atlikai savo darbą namuose ir gali užsiimti savo reikalais nieks neklaus kodėl tu valanda anksčiau namo sumastei išeiti. Per savo petraukėles gali miegot, aukštyn galva stovėt, joga užsiiminėti, sportuoti ar dar ką tik sugalvosi. Jokių aprangos taisyklių, gali net rūkyti darbo vietoj Aišku yra ir minusų: Minimalus natūralus bendravimas, darbas 24h ir t.t.