Tarptautiniame urologų kongrese – nauji prostatos vėžio gydymo būdai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-01-10 11:30
Ir aš jau maniau, kad man prostatos vėžys - dažnas šlapinimasis naktį, lytinio pajėgumo sumažėjimas. Bet viskas pasirodė kur kas paprasčiau - gerybinis prostatos išvešėjimas. Pusę metų gėriau Prostamol (žolinis preparatas, tikrai efektyvus) ir problema susitvarkė.
Anonymous 2009-01-18 22:52
Man irgi padėjo prostamol. šiaip pas urologus nesitikrinau, bet buvo skausmas šlapinantis, bei pradėjau jausti vis dažnesnį norą šlapintis. retkarčiais naktikims nubusddavau ir atrodydavo, kad puslė tokia pilna, nors ten būdavo daugių daugiausiai pusė stiklinės.
Anonymous 2009-01-22 17:36
Man zmona irgi nupirko prostamolio, vaistininke sake turi padet.Pas urologus nesikreipiau, nes nelabai turiu tam laiko..tikiuosi sios bedos dings visam.
Anonymous 2009-01-23 15:18
Pirmiausia reiketų kalbėti apie augalines kilmes medikamentus, kurie yra nekenksmingi organizmui. Vienas tokiu - Lietuvoje labai gerai žinomas „Prostamol Uno“. Tai augalines kilmės vaistas, kuris smarkiai nepakeisdamas hormonu santykio apramina prostata, kad ji neaugtu, nevešėtu. Mano vyras ji jau ismegino ir liko suzavetas!!!!
Anonymous 2009-01-25 21:11
Vyrai siulau butinai isbandyti PROSTAMOL. Tai nuostabu . Nebesikankinkite. Aisku reikia kantrybes. Nesitikekite zaibisko rezultato.
Anonymous 2009-01-31 20:10
Tiesa, kad tikrintis reikia, nors ir atrodytų, kad viskas čiki. Dabar kaip tik ir ta akcija vyktsa. Maža kas, gal kur tūno pasislėpęs vėžiukas. Br... Niekam to nelinkėčiau. O jei jau pajutote pirmuosius prostatos negerumus, kol ateiseilė pas urologą, gerkit žolinį vaistą prostamol-vaistinėj parduoda
Anonymous 2009-02-05 23:13
Aš turėjau labai rimtų problemų. Galvojau kad be peilio neišsiversiu. Bet vis tikėjau, kentėjau tuos skausmus šlapinantis, dažnai lankiausi wc, keldavausi naktimis, kentėdavau čiurkšės nebuvimą... bet vis tik tikėjau prostamol uno. ir ką jus manot - urologų diagnozė pasiketė - viskas gerėja, peilio neprireiks. tik reik būtinai nesustot gerti
Anonymous 2009-02-08 14:38
man prostata didėja jau nuo labai seniai. Kovoju su ja bevek vią gyvenimą. Vos tik pastebėjau, kad kažkas negerai, dar nekreipiau dėmesio. bet džiaugiuosi, kad laiku susigriebiau ir pasitikrinau. iš tiesų, buvo prasidėjęs prostatos išviešėjimas. vvartojau prostamol uno pusę metų ir atrodė, kad viskas pasibaigė. tačiau gydytojai paaiškino, kad buvo sustabdytas prostatos didėjimas. o po kurio laiko, jis ir vėl atsinaujins, tada vėl teks draugauti su portamoliu. kadangi nenoriu laukti, kol pasirodys vėl simptomai, kurių bijau, kad galiu nepastebėt, tai šį vaistą geriu profilaktiškai kas metus po 3 mėnesius. kol kas dar prostata nepradėo didėt urologas t patikino. džiauiuosi ir labai tikiuosi, kad prostatos išviešėjimas neperaugs į prostatos vėžį
Anonymous 2009-02-20 18:31
„Prostamol uno“, žinoma, labai padeda, bet jeigu norite greitesnių ir veiksmingesnių rezultatų, patarkite savo mylimiesiems vartojant šiuos vaistus apriboti skysčių, ypač alkoholio ir kuriuose yra kofeino, vartojimą vakare, prieš miegą. Todėl naktimis rečiau kils poreikis šlapintis. Be to, alkoholis skatina prostatos paburkimą ir pasunkina su prostatos problemomis susijusius simptomus.
Anonymous 2009-02-23 11:36
Mano vyras pagaliau suprato, kad svarbiausia - profilaktika ir atviras požiūris į savo kūną ir jame vykstančius procesus. Jis gėdijosi ir bijojo kalbėtis apie prostatą ir su ja susijusius negalavimus, prisigalvojo, kad galbūt irgi vėžiu serga... O tai viso labo tebuvo prostatos išvešėjimas, kurį sėkmingai pavyko nugalėti vartojant ,,Prostamol". Vyrai, netylėkite ir nebijokite, nėra taip baisu, kaip atrodo, kai ieškote pagalbos. Kas ieško, tas visada randa.
Anonymous 2009-02-23 16:25
Bet kad tie vyrai tai bailiukai, aš irgi saviškį kiek įtikinėjau, kol pagaliau kreipėsi į medikus. Jau antrą savaitę jis vartoja Prostamol. Išnyko skausmai pilvo apačioje, sustiprėjo šlapimo srovė, bet naktį dar vis tenka atsikelti. Aldona, pasidalink patirtimi, kaip buva tavo vyrui, kada pajuto pagerėjimą, ar ilgai teko laukti rezultatų? Mes labai patenkinti šiuo preparatu, bet nekantru, norisi greičiau rezultatų.
Anonymous 2009-03-02 12:43
Tegul tik daugiau ir dažniau apie tai garsiai kalba. Čia juk ne gripas - vėžys. Kuo anksčiau kiekvienam vyrui parūps jo antroji širdis, tuo geriau. Maniškis irgi geria Prostamol. Pagaliau abu ramiai miegot galim. Bet varysiu vėl pas gydytojus profilaktiškai pasitikrint.
Anonymous 2009-03-24 12:44
Visa problema,kad kiek tu gydymo budu bebutu,patys efektingiausi galimi tik tam tikru sluoksniu zmonems,o jei esi paprastas zmogelis,tai sansa tau nebent Dievas suteikia.Yra posakis,jei ieskai ligu-rasi,bet mano manimu geriau rasti anksciau,negu veliau.Jei yra budu isvengti ligos,stenkis jos isvengti.Jei nenori suslapti-nelipk i bala.Pati tikrinuos ir vyras taip pat.nes niekada negali zinoti.Vyras prostamolio poveikiu neabejoja,nes deka jo susitvarke sveikata.esu bjauroka,todel visais budais stengiuosi issaugoti man brangius zmones.
Anonymous 2009-03-25 13:06
To bjaurumo mum visom nestinga. Aš tai vyra ilgokai terorizavau, sakiau, jiegu ne dėl savęs, tai dėl manęs, nes man reikia sveiko, pajėgaus vyriškio, o ne kokio luošio. Tai po ilgų zyzimų žiūriu, jau pradėtas prostamolio vienas lapelis. Fuuu.... Manau, kad dabar jau galiu būti ramesnė? Kokia tikimybė, kad vartojant šį vaistą vis tiek gali būti prostatos išvešėjimas?
Anonymous 2009-03-27 11:28
Jai vyrui tik pradiniai hiperplazijos pozymiai,tai gal pakaks ir kokiu triju menesiu pagert,nors rekomenduojama ir ilgiau.Paskui tegul pasitikrina.Kai geria preparata,tai kaip jam atsinaujins tie pozymiai,juk prostamolis ir yra,kad stabdytu vesejima ir gydytu slapinimosi sutrikimus.Kaip ir su kitais vaistais,skirti,kad atsikratyti simptomu,o ne tam,kad juos sukeltu.Kalbant apie salutini poveiki,tai jo nebus,nes prostamolis augalinis.
Anonymous 2009-04-03 12:46
Aš irgi vyrui aiškinau, kad Prostamolis ne kokia chemija, o augalinis preparatas, tam ir skirtas, kad jį būtų galima vartoti ilgą laiką. O sakau, palygink, antibiotikus kiek laiko tegalima gerti, ir kaip jie suėda organizmą? Pagydo vienus simptomus, o kiek atsiranda paskui kitų, o dar visi stebisi, iš kur? Po mėnesio vartojimo vyras tikrai džiaugiasi, kad jokių šalutinių poveikų nepajuto, o prostatos bėdos, dėl kurių ir pradėjo vartoti šį preparatą, tikrai sumažėjo. Tik sakau, nenumesk tų vaistukų, kai tik pagerėjimą pajutai, juk sakau, čia natūralu, o aš pasisakau gyvenime už viską, kas natūralu, kur jokių chemijų nėra.
Anonymous 2009-04-07 15:04
Mano vyras nuo antibiotikų irgi vos galų neatidavė. O dar kur visokie šalutiniai poveikiai? Prostamolį dabar geria, tai kai pradėjo, irgi iš pradžių piktdžiugiškai laukė, kada jau koks šalutinis poveikis pasireikš. Bet praėjo savaitė, kita, trečia... Jau pora mėnesių, ir jokių poveikių, na, nebent, tik prostatėlės savijauta pasitaisė. Taip kad drąsiai pirmyn:)
Anonymous 2009-04-10 08:05
Su antibijotikais pavojinga, geriau jau tai, kas iš gamtos, ką galima vartoti ir nesibaiminti šalutinio poveikio. Mes ntūralistai su vyru, tai išvis jokių tablečių neįkiši, bet Prostamolį teko vartoti, nes jau vyrui mamos žolelės nepadėjo. Tai keli mėnesiai jau geria ir galiu pasigirti, kad jaučiasi geriau, ir nepajuto jokių šalutinių poveikių.
Anonymous 2009-04-11 19:49
Bet tie vyrai tiesiog tikri užkietėję natūralistai tampa, kai kalba pasisuka apie vaistus ar kažkokį gydymąsi. Stebuklas, kaip saviškiui įrodžiau, kad prostamolį vartoti ir sveika, ir nekenksminga, ir nėr kur dėtis po galų galais. Jau tikrai įpykusi buvau, grasinau, kad pas mama išsikelsiu gyventi. O kokiomis žolelėmis jūsų vyras dar gydėsi? Mano kaip žolininkas (na, kad ir apsimetantis), gal dar kokį įkišiu nuovirėlį?
Anonymous 2009-04-20 13:57
Raminkitės jūs su tom žolelėm, kam čia dar vyrams nervus gadinti ir įkyrėti su žolelėm, jei tik prostamol vartoja, tai ir džiaukimės. O neišsigalvokim nesąmonėlių visokių. Aš tai pasikliauju tuo preparatu, nes ir draugės vyrui labai padėjo nuo gėrybinio prostatos išvešėjimo.