Kuo švariau gyvename, tuo dažniau sergame?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-12-02 22:33
Dabartinė karta nė pieno iš karvės nenori imt viskas turi būti sterilu ir pienas virintas - tam, kad nebūtų jokių vitaminų, naudingų jo savybių bei neliktų bakterijų ir nesvarbu ar jos naudingos ar ne.
Anonymous 2008-12-03 20:29
Na, reikia zinoti kiekvienam kaip viekia musu organizmo imunine sistema ir pasidaris viskas aisku. Reiktu islaikyti tam tikra santyki tarp higienos ir nesvarumu, tada keliame imunines sistemos atsparuma. Va sedziu sau apsikroves visokiu elektronikos chlamu ir dulkes renka man jie, jei jau ilgai ju neisjudinu, tai motina pyksta uz tai, kad neimanoma nuvalyti ir tipo pats nevalai, prisiskaicius visokiu pasaku, kad erkes ten kaupiasi ar dar kokie gyviai mikrometriniai, kurie lyg suvalgytu mane O jei labai tos dulkes paveikia tai nusiciadyji pora kartu ir tiek - apsaugine funkcija Tik vienoj vietoj dulkes biesina, ant lcd ekrano kazkaip sugeba jos ten prilipt, zinoma, tas labiausiai pasimato diena Aj yra pasluoste O apie tuos valiklius tas pats sh tik kitoj saujoj - daugiau visokiu esteriu ir kitokiu junginiu prideta ir liaupsina istisai per telika, kurios labai u...
Anonymous 2009-02-26 13:24
nemanau, kad svara gali kenkti imuninei sistema. ;>> tiesiog reiki organizmu rupintis arba pasistengti ji papildi medzigomis, kuriu jam truksta. o siaip, mano praktika parode,kad maisto papildai tikrai geras dalykas. as vartoju tonussan toki, zinot??? man padeda stiprinti ir palaikyti imuniteta organizmo. beje sumazejo mieguistumas ir nuovargis ryte. jis toks, zinot, skirtas tiems, kurie aktyviai dirba arba mokosi. arba abu.;DD
Anonymous 2009-02-26 13:48
Reklamos egentai nepageidaujami!
Anonymous 2009-02-26 14:20
Baninkite reklamos agentus
Anonymous 2009-03-02 14:11
reklamos agentai dazniausiai eina i namus. o jei jus nenorit tai neskaitykit ka kiti paraso. internete vis gudrus ir visi drasus. nepersistenkite.
Anonymous 2009-03-02 18:19
Mano nuomone tie imuninteto "stiprinimo" vaistai ar papildai kaiptik silpnina imuniteta. Imunitetas stipreja kai gauna kazkokiu priesu(virusu,bakteriju), nuo kuriu jam reikia saugoti musu kuna, jis su tuo priesu susipazysta ir ateityje kai pasitaiko toks pats ar panasus priesas gali su juo nesunkiai susidoroti. O tie visokie papildai kaiptik musu imunine sistema tarsi uzmigdo savo suteikta pagalba, is pradziu gal zmogui jie ir padeda, bet kai tik nustosi vartoti tuos papildus imsi ir pradesi sirgti visokiom baisiausiom ar netgi paprasciausiom ligom vien todel, kad tavo organizmas yra uzmirses ar dar tiesiog nezino, kaip kovoti su siais priesais. Zodziu as pats manau, kad vaistus ir visokius papildus reikia vartoti tik tokiu atveju jeigu jau labai silnas tavo imunitetas arba jeigu jau rimtai susirgai, o siaip kuo labiau ju vengti, tegul organizmas ismoksta SAVARANKISKAI apsiginti.