Sergame todėl, kad bijome susirgti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

brilas 2009-01-17 15:55
Pasirodo ne taip jau ir blogai dziaugtis gyvenimu ;]
Anonymous 2009-01-17 18:14
Nors ir iš dalies sutinku, bet jokiu būtu niekas negali vadinti homeopato gydytoju, jis niek negįdo, tai tiesiog būdas gražiomis šnekomis ir placebo piliule išvilioti pinigus iš žmonių. PASIDOMĖKITE PAČIA HOMEOPATIJA, O PO TO VADINKITE JUOS GYDYTOJAS. Žois gydytojas kilęs iš žodžio gydyti - homeopatas negydos nė vienos ląstelės, audinio, organo, organų sistemos ir žmogaus!!!!!!!!!!
Anonymous 2009-01-17 19:13
jis nuteikia zmogu i sveikimo kelia. juk jei zmogus nori pasveikt tai didesne tikimybe kad pasveiks
Anonymous 2009-01-17 20:38
Geriau žmonėms ir nesuprasti, ką reiškia homeopatai. Mano seneliai gydosi ten ir yra įsitikinę, kad ten vaistai iš natūralių žolelių (tokie apvalūs saldūs žirneliai). Ir jaučiasi geriau. Paskutiniu metu nebeturi laiko apsilankyti pas homeopatus ir nebegauna "vaistų", tai pradėjo skųstis pablogėjusia sveikata. Geriau jau naudoti placebo, jei tik nežinai, kad ten jie - tikrai padeda.
Nerkashis 2009-01-17 21:26
Nejaugi tie homeopatai tokie jau apgavikai??? Anaiptol. Aš manau kad jei homeopatas tikrai gerai nusimano apie šią sritį, tai sugebėtų išgydyti net vėžį. Žinau pavizdį, kai vieas Panevėžio onkologas, pacientei pratęsė gyvenimą 6 metus, nors kiti žadėjo apie pusmetį. Sirgo ji paskutinės stadijos vėžiu. O užgeso be jokio skausmo ir kančių.
Anonymous 2009-01-17 22:11
homeopatai yra labiau filosofiniai sarlatanai mazdaug taip pasakyciau,kaip pavyzdi duosiu. Zmogus serg gripu,nueitu pas homeopata ir jis duotu bet kokia tablete nors ir vitamina,ir sakytu savaite pagerk busi sveiks be jokiu vaistu,ir zmogus po savaites pasveiktu ir pradetu tiket homeopatais,bet esme yra kad susirges kokia paprasta liga kaip grips,pasveiksi 1-2 savaiciu begy,o tokias ligas kaip vezys priklausa nuo zmogaus imuniteta ir pacios ligos stadijas.
Nightbringer 2009-01-18 00:50
Ar man vienam, šitas straipsnis pasirode "neprimtinas"?
Anonymous 2009-01-18 01:38
Taip, tau vienam Siame straipsnyje yra tiesos kadangi turiu bapce, tai amzinas ligonis tik ir tebekalba apie gydytojus ligas ir vaistu kruvas etc.. O del sios profesijos tai nelabai supratau ka norejo pasakyti komentuojantys, nes siaip neteko susidurt su juo. O tas homeopatikas ne tas pats kas psichologas tik kitas pavadinimas ?
Anonymous 2009-01-18 02:01
Skaitau beveik visus šio puslapio straipsnius, bet šis man labai nepatiko. Didelis didelis minusas, kad išvis toks straipsnis čia atsirado Va taip paskui žmonės ir maišo tikrą mokslą su kažkokiais keistais pamastymais. Na aišku nesakau, kad čia nėra nei kiek tiesos, bet ir horoskopuose jei nori gali rasti tiesos ir pas būrėją ir dar daug daug kur... Dar betrūksta, kad čia atsirastų kokios nors religijos atstovo pasisakymas... Kuriame aišku taip pat būtų tikrai daug tiesos... Bet tai ne mokslas ir ne technologijos. 'Turėjau atvejį, kai mažas vaikas nuolat sirgdavo angina. Kai patariau mamai susitvarkyti su savo baimėmis, jis pradėjo sirgti dvigubai rečiau.' Dvigubai rečiau? ar ne juokinga... net vienas atvejis kai vienas vaikas net dvigubai(!) rečiau pradėjo sirgti.. argi nerimtas argumentas? Na jei paklaustumėt mano močiutės tai ji tokių ir panašių pavyzdžių tikriausiai ne vieną dešimtį pateiktų... Bet ar verti tokie sapaliojimai kažko.. 'Mat iki 8 metų vaikai jaučia labai tamprų ryšį su mama ir tarsi įgyvendina jos baimes' 'Labai rimtas argumentas 8 metai greičiausiai stebūklingas amžius, juk yra keturios pasaulio kryptys, trys dimensijos ir vienas vaikas, viską sudėję ne šiaip sau gaunam 8!!! Tuo metu vaiką greičiausiai aplanko nežemiškos energijos pliūpsnis ir apverčia jo čakras, matyt tuo momentu kai jos verčiasi neatlaikęs susisukimo ir nutrūksta paslaptingasis 8 metų ryšys DDD 'Vos ji pradeda baimintis ligos, kai vaikas truputį peršąla, po paros, dviejų jis jau serga.' Na tai tikriausiai ne be reikalo ir baimintis pradeda, jei jau po paros vaikas suserga Juk taip galima pagrįsti betkokį tokio tipo teiginį: Vos tik sinoptikai pradėjo baimintis, kad galingas uraganas suniokos pakrantės miestus, po paros jie jau buvo sugriauti" Tai ką dabar gal sakom: nebūtų tie sinoptikai numatę ir baiminęsi, nebūtų uragano. Jokios logikos!!! Žodžiu galėčiau dabar supykęs prie kiekvieno sakinio kabinėtis, bet ir taip jau daug prirašiau. Neesu aš medicinos specialistas, bet manau ir taip kiekvienas žino, kad psichologinė ir psichinė žmogaus būsena turi įtakos ir fizinei, juk kiekvienas tikriausiai esame pajutę virškinimo sutrikimų kai labai jaudinamės ir pan. Bet nereikai tokiais dalykais tarsi dangstantis aiškinti apie kažkokius stebūklingus ryšius homeopatiją ir pan... Apskritai man keistas kodėl žmonės yra linkę ieškoti kažko viskam prieštaraujančio, kažko mistinio ir tuo tikėti. Taip ir ateina į valdžią tarsi visiem 'įšukį metę' ir viesiem prieštaraujantys politikai, taip ir religija valdo žmones, taip ir įvairiausi šarlatanai sugeba žmogų įtikini vos ne betkuo. Nors tiesa, dažnai tie šarlataianai ir patys patiki tuo ką įrodinėja. Ir kuo mažiau žmogus išsilavinęs, kuo mažiau domisi realiu mokslu tuo lengviau jį paveikti.Matau ir kitų žmonių komentarai ne per geriausi, taigi apsidžiaukčiau jei tokių straipsnių čia nebbeatsirastų.. Arba nebent kokiam fantastikos skyrelį.
WelniuRumai 2009-01-18 11:23
Stai kame problema. Pasirodo norint susirgt, reik ne noret susirgt, o bijot to :S Ziuriu, kad man niekaip neiseina...
Borland 2009-01-18 11:43
Siaip savo kailiu patyriau ka reiskia stresas ir ka reiskia gera nuotaika. Ir siame straipsnyje pujkiai argumentuota ka padaro blaime, t.y. suaktyvina imunine sistema kuri ilgainiui nusilpsta tokiu rezimu. Ramybe atvirksciai. O tai nera is pirsto lauzti teiginiai. Cia nereikia but kompetetingu daktaru kad tai suprastume. Uztenka susinervuoti ir musu spaudimas pakyla, uztenka issigasti ir mes pajusime kaip musu sirdis plaka, juk tai ir yra viso kuno suaktyvejimas, ginybinis atsakas. O siaip cia kaip ir moksle, jei ko nors nematom, tai dar nereiskia kad to nera. Pamenu dar mokyklos laikais, per fizikos koli visad suprakaituodavau, ar tai neparodo kad kunas glaudziai susijes su protu? galu gale butent protas valdo musu kuna, sirdi, plaucius ir t.t., tai manau akyvaizdu kad nuotaika daro itaka musu kuno savijautai.
Borland 2009-01-18 11:49
http://www.technologijos.lt/n/straipsni ... s-3964&l=0
KeepGoing 2009-01-18 12:43
Tai, kad sveikata daug nuo savijautos priklauso, tai čia ir paskutiniam idiotui aišku, dėl to žmogų galima pagydyti ir su bet kokia piliule, jei jis tik tiki, kad tai padės. Homeopatija kiek žinau yra gydymas natūraliais preparatais ir to nereiktų iškart atmesti, nepamirškit, kad visi dabartiniai vaistai irgi prasidėjo nuo kažkokių natūralių analogų... Pats nemėgstu "modernios" farmacijos stebuklų, nes daugumoje jie labiau tave žudo nei padeda.
Nightbringer 2009-01-18 13:59
Na, tai ir telepatija ir telekineze ir kiti panašūs dalykai beveik įrodyti. Jeigu motina sugeba baime susargdinti savo vaika...
Borland 2009-01-18 14:36
ziurint ka vadinsi telepatija emocijas perduoti galima ne vien kalbejimo ar rasymo igudziais, kartais uztenka pazvelgti i kito veido israiska ir jau zinai kad jis kazko tai nirsta ant taves vargu ar tai telepatija, bet jei tam zmogui nebusi abejingas, tai tau taip pat sukils atitinkamos emocijos. Taigi, nei vienas nekalbat ir pnsh, bet abieju emocijos yra susietos O vaikas tikrai jaucia motinos emocija. Tik pagalvok, vaiksciot nemoka, kalbet nemoka, zaist ir nlb yra isko rinktis, tai ka jam daugiau veikt jei ne analizuot pasauli?
Nightbringer 2009-01-18 21:43
Mintim bendrauti būtų truputi sunkiau...
Anonymous 2009-01-18 22:27
Straipsnis tur tiesą. O komentaruose matosi, kad žmonės pamiršo jau senai, kad protas tai nesmegenys. Bet jų galimybės labai didelės, ir ta pati telepatija, telekinezė egzistuoja, tik žmogus praradęs tikėjimą, o jis žmonijai būdingas kaip drėgnumas vandeniui. Kas būtų vandeniui, jei jis prarastų drėgnumą? Susikoncentravom ties mokslu, logika nepastebit, kad į kiborgus virstam ;D "ai ką čia į siena"
Anonymous 2009-01-20 15:41
Pirtariu. Ai, ir beje, atsiminkit, kad joks gydytojas, ligoninė tavęs nepagydys VISIŠKAI. Sveikatos pagrindas yra psichologinis požiūris. Sąmonė.
Nightbringer 2009-01-20 22:32
Na, aš netikiu "aukštesne galia". O tikiu biologinės gyvybės netobulumu...