Pateikti nauji šaltosios branduolinės sintezės įrodymai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Zilve 2009-03-24 13:19
Joo isrado ir nutilo , kaip visuomet . dar buvo straipsnis gal pries metus apie polimerus reaguojancius i sviesa ,jie susitraukdavo o be sviesos pailgedavo . Taipogi isrado ir nutilo .
Semtexas 2009-03-24 13:56
Nuo pat Teslos laiku isradimai labiausiai galintys padet izmonijai dingsta beveik be pedsaku, o juos vykde mokslininkai apsaukiami kvailiais. Deja mes tebegyvename vergu visuomeneje...
Anonymous 2009-03-24 16:11
ne tik vergų, tačiau ir paranojikų laikais
Anonymous 2009-03-24 16:30
pritilo priverstinai. bet tuo niekas nesibaigė, atskiros moklininkų grupės studijavo tą "šaltają sintezę" visam pasaulyje. nuo jav, europos iki indijos ir kinijos. tik jau taip plačiai nebesiskelbė "sunkiasvoriuose" moksliniuose leidiniuose. tai kam nereikėjo, kas nenorėjo nieko žinot tiems ir pritilo. ir gerai kad pritilo, nes pritilo diždiausi rėksniai, kai rėksniai tyli, žmonės gali toliau dirbti. tik norėjau pasakyti, kad kam mums reikalinga žiniasklaida, jei ji nesugeba abjektyviai pateikti informacijos, vietoj to grakščiai bruka kažkokį kažkieno "tiesios" variantą?
aislandas 2009-03-24 17:26
Na tiesiog rašančiųjų tarpe dauguma neįsigilina į esmę, o tiesiog išverčia "gerbiamų" žodžius kaip tiesą. Taip ir klaidinama po to plačioji liaudis.
Anonymous 2009-03-24 21:34
o jei "talpindami" straipsnius negaištam laiko bent minutei pasigilinti, taip kam to reikia? tokiu atveju siūlau padaryt dar "efektyviau", nebetalpinkim straipsnių. pradėkim talpinti tik antraštes, o po kiekviena antrašte nuorodą į tą straipsnį kokiam nors kitame portale, o jei straipsnis ne tautine kalba, dar pasiaukojančiai sugaištam pora sekundžių šalia patalpinti nuorodą į kokį nors automatinį internetinį "vertėją".. būtų efektyvu, ekonomiška, niekas negalėtu kaltinti šališkumu ar kopijavimu, ir šiaip jokios atsakomybės. manau nebloga idėja. sutaupytų daug laiko ir pinigų. geriau pagalvojus gal net būtų galima neblogai uždirbti imant honorarą už kitų tinklapių, portalų, žiniatinklalapių (ar kaip ten) reklamą. taip sakant genialu kas paprasta. o po visų "scriptum", nekreipkit dėmesio, kartais nesusilaikau nepabambėjęs prieš visokiaformes korupcijos žiniasklaidoje apraiškas..
Vytautas 2009-03-24 21:48
Vat kaip skamba tikras jaunatviškas maksimalizmas Nieko, žinutės autorius sukurs tinkamą žiniasklaidos projektą, pabandys jį kelius metus kokybiškam lygyje palaikyti ir dar nebankrutuoti, vat tada visi interneto lankytojai bus patenkinti ir laimingi, pagaliau gavę paskaityti tikrai teisingą ir kokybišką informaciją. Mes irgi džiaugsimės - turėsime sektiną pavyzdį ir plėsim savo erudiją Taigi, problemos sprendimas labai paprastas - nereiks ir forume tuščiai kritikuoti ir reali nauda bus
ElniaRagis 2009-03-24 22:37
gal kas plačiau apie tą branduolinę reakciją?
tvset 2009-03-25 00:00
paprastai, kad vyktu branduoliu sinteze reikalingas didelis slegis ir "nezmoniska" temperatura, o saltoji branduoline sinteze vyksta paprasciausiai "kambario salygomis" - zemoje temperaturoje. sutaupoma daug energijos ir jei pasitvirtins pagaliau gal sitas bandymas, energetikoje gresia "revoliucija" - pigi, svari ir praktiskai amzina energija kai elektros bus "sociai" ,tai ir nebebus gaila svaistyt energijos vandenilio iskyrimui is vandens elektrolizes budu, atitinkamai bus galima atsisakyti dabartiniu masinu degalu, pagaliau nebetersim gamtos ir t.t. karocia tikra revoliucija, o ne koks "perversmas" :D
Nightbringer 2009-08-25 14:26
Tai mes turime tikėti jais, kai jie nesugeba įrodyti, ką jie patys padare? O čia trupti daugiau apie tai, bet.... http://translate.google.lt/translate?hl ... %26tl%3Den
Tarawa 2009-08-26 08:48
Isrado ir nutilo,zinot kodel? kai buvo israsta ir paskelbta, tuomet apie tai suzinojo tam tikri asmenys...(kalba eina apie slaptasias tarnybas kurios dirba su naujausiais projektais ir isradimais) iskaitant ir witch mountain,area 51 ir t.t. Jiems buvo pasakyta: arba nutylat arba dirbat mums. Kazin kodel dauguma tu kur isrado kazka nebeisradineja daugiau ir siaip yra dinge is zmoniu akiracio. Ogi viskas labai paprasta,jie isradineja, sukuria ir pristatineja,tik mes apie tai nieko nezinome,nes esame "bukiai" ir tik slaptosios tarnybos apie tai zino.
Nightbringer 2009-08-26 11:55
O aš manau, kad ateiviai užtildo juos. Jie tiesiog nenori, kad žmonija atrastu tokias perspektyvias technologijas.
Otto 2009-08-26 17:48
O gal viskas kiek paprasčiau; Kas keli šimtai tūkstančių bandymų- reikiamos energijos dalelė, atklydusi iš kosmoso, pataiko reikiamu laiku į reikiamą vietą. Ko trūksta, kad tai būtu tiesa?
Nightbringer 2009-08-26 17:59
Įrodymu.