Naujo vaisto nuo prostatos vėžio bandymai nuteikia viltingai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-04-10 08:00
čia turbūt aktualiau rūkantiems, su tepalais ir pan. naftos produktais dirbančiais žmonėm, gal ir mums lietuviams, juk visi Lietuvos gyventojai esame gavę Černobylio spinduliuotės, net tie kurie neseniai gimę.
meslinukas 2009-04-10 09:11
po Černobylio katastrofos (kai net nedarbo dienų ten kažkiek buvo) lietuvoje radiacinis fonas buvo toks, kaip kad JAV yra normalus, taip, kad galite nepanikuoti - Lietuvoje jokios pavojingos radiacijos nėra ir nebuvo, jos netgi mažiau negu turėtų būti. teko žiūrėti filmuką, tai ten sakė, kad iki tam tikro laipsnio radiacinis fonas yra netgi sveikas (ir tai įrodė dėsningumu), o Lietuvoje jis yra labai žemas. ir nemanau, kad tepalai ir rūkymas daro didelę įtaką prostatai
Anonymous 2009-04-15 16:28
Na, vyrams apie jų ligas ir organizus geriau žinoti, bet aišku, kad gyvename tokiame pasaulyje, kur tikrai, kaip rodo fantastikos filmuose, tuoj ne tik vandens jokio nebegalėsime gerti, bet ir kvėpuoti be deguonies kaukių. Tai ką jau kalbėti apie idealias sveikatas? Bet kažkaip gyventi reikia ir apsaugoti bent jau tokius jautrius aplinkai ir dėl neaiškių priežasčių apsergančius organus kaip prostata. Įvairiai visi žiūri į ją ir jos sveikatą, kiti iš viso apie tai nesusimąsto, bet juk reikia gyventi čia ir dabar ir bent pasinaudoti galimybėis, kurias tas pasaulis mums siūlo. Mano vyras pasirinko prostamolį, sako, jei bent plaučių neapsaugosiu, prostata bus sveikesnė, juk negali visko žmogus norėti, tai ir atsirenka prioritetus.
Anonymous 2009-04-16 08:53
Tai ir gerai pasirinko. O jis profilaktiškai vartoja, ar jau pajuto prostatos hiperplazijos požymius? Nes maniškiui jau visai nelinksma buvo, griebė Ptrostamol kaip išsigelbėjimą. Laimė, kad neapsiriko. Juk būna, kad vaistai netinka, organizmas nepriima. O čia augalinis preparatas, jokio šalutinio poveikio nepajuto ir pagerėjimas akivaizdus.
Anonymous 2009-04-17 08:10
reklameriai prostamolio, von is cia. sudas ten o ne vaistas, kaip med mokslus baiges galiu pasakyt. del rukymo ir tepalu- nereik kisht ju i shikna ir nesirgsit prostatom, nes kitaip jie jai nekenkia. O del straipsnio, kazkaip mazoka tiriamuju imtis, tik 50... kaip cia daba...
Juozas 2009-04-27 10:34
Sveiki, taip tai labai sunki ir varginanti liga, as pats turiu problema su skausmingu ir daznu slapinimusi, ir bijau kad tai nenueitu blogyn, nematau cia nieko gedingo tai prisipazinti, ir manau kad visi turime dalintis mintimis ir patirtimi, man prostamolis nepadejo:(, dabar naudoju vaista Peponen ir tikrai jauciu palengvejima, ir pigesnis jis gerokai uz prostamoli, ir tikrai nereklamuoju o tiesiog dalinuosi savo patirtimi, ir manau kad reikia tai daryti!